Re: SportsDirect-53

• 38 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Извинявам се, ако има друга тема  Embarassed Търся тези сандалки Адидас C7 в синьо  http://prikachi.com/images/599/6107599o.jpg

# 676
  • на терасата
.

# 677
здравейте,присъединявам се къв вас с въпросче,каква е тази интернешънъл деливъри от 4.99,как можем да се възползваме   newsm78

# 678
здравейте,присъединявам се къв вас с въпросче,каква е тази интернешънъл деливъри от 4.99,как можем да се възползваме   newsm78
не се отнася за БГ

Пууу и аз станах луда от снощи да се мъча да слагам и махам артикули  ooooh!, при мен е избирателно  Tired

# 679
Може ли някой да ми обясни по подробно как се извършва връщането и смяната на артикул и колко време отнема?

# 680
Момичета, ако не Ви е спешна поръчката, по-добре изчакайте.
Аз пуснах преди малко, като в кошницата уж всичко беше наред (след цяла  сутрин опити), прие ми кода за отстъпка, платих поръчката и ........ олеле
Липсват три артикула в потвърдителния мейл, както и отстъпката.
Писах им, но както отговарят след няколко седмици, незнам какво да правя.
Чудя се дали да не я откажа. Simple Smile
Дайте съвет. Simple Smile

# 681
Може ли някой да ми обясни по подробно как се извършва връщането и смяната на артикул и колко време отнема?

Трябва да снимаш артикула и след това да им го изпратиш. Ако е тяхната грешка може да ти върнат някакви пари.
За да върнеш артикула, отиди в пощата и им го изпрати. Документите за връщането ги има в поръчката (в поръчките ти на сайта, както и от документите, които са ти изпратили). Но е доста скъпо връщането. Срока е две седмици от получаване на поръчката.
Прецени си кое от двете те устройва. Smile

# 682
  • София
Аз пуснах преди малко, като в кошницата уж всичко беше наред (след цяла  сутрин опити), прие ми кода за отстъпка, платих поръчката и ........ олеле

Кой код ти прие? RZA0505C20XT или RZA0505C20XW? От снощи пробвам, но уви...  ooooh!

# 683

Кой код ти прие? RZA0505C20XT или RZA0505C20XW? От снощи пробвам, но уви...  ooooh!

10%  OFF ALL SWIMMING, BIKES/RUNNING RZA0505C20XW       APRIL 2013

А този другия какъв е?

# 684
  • София

Кой код ти прие?
 или RZA0505C20XW? От снощи пробвам, но уви...  ooooh!

10%  OFF ALL SWIMMING, BIKES/RUNNING RZA0505C20XW тези са едни и същи       APRIL 2013

А този другия какъв е?  

И двата кода работят. Peace

RZA0505C20XW - 10% off Swimming, Bikes and Running

RZA0505C20XT - 10% off Swimming, Bikes and Running

# 685
SmartDelivery  приемат поръчки до 16.04.2013г (вторник) включително.
Преди време, бях пуснала поръчка от фр.амазон до адреса на Смарт. От амазон ми изпратиха писмо, че не са успели да доставят пратката и ще я оставят в пункт. До 10 дни да си я взема. Докато се уговарях със Смарт-пристигна камион и изненада-поръчката ми доставена. В проследяването на амазон си стоеше само с опит за доставка.
DeepSpace Надявам се днес пратката ти да е доставена  Praynig
Благодаря ти,vanian! Hug  На теб също, angels_zg.

# 686
# 687
 Здравейте! Току що направих поръчка. Вкарах кода и ми приспадна каквото имаше, но сега като платих, както и в потвърдителния е-мейл, нямам намаление. Яко се е бъгнал сайта.

# 688
Нали мога да платя с кредитна карта? Видях в първия пост указанията, но питам за всеки случай, да не стане издънка, че за пръв път ще поръчвам от този сайт.

# 689
  • София
Нали мога да платя с кредитна карта? Видях в първия пост указанията, но питам за всеки случай, да не стане издънка, че за пръв път ще поръчвам от този сайт.
Плащай смело Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт