The Walking Dead - Тема 4

• 16 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Ænima/Albuquerque
Не е нужно пълно еснафско щастие, Смоуки, просто малък лъч светлина насред всичката гадост. В крайна сметка, ако се поабстрахираме от Норман, Даръл е страшно осакатена личност и току-що загуби единствената си опора. Добра, лоша, ама беше единствена. Кофти е да си толкова сам, дори да си заобиколен от приятели.

Сърцето ми се късааа!  newsm45 newsm45 newsm45

# 61
  • София
И аз не искам Каръл да умира Crossing Arms

# 62
И аз не искам! Crossing Arms

# 63
Какви кучета, ЛатеShocked Е толко ли не го обичаш тоя герой, ебаси, че искаш да страда?

Смоуки, абсолютно е така, даже в някои отношения смъртта на Мърл си беше направо необходима за личностното израстване на Дърл (така ги кръсти Рукър в Говорещите - Мърл и Дърл  hahaha).

Отделно от темата Диксън Джуниър, на която мога да отделя цяло денонощие, Каръл си ми е симпатична. Има едно такова ненатрапващо се присъствие, но в подходящия момент стреля в целта, най-вече образно, де, ама и добре държи пушка.  Mr. Green

# 64
  • София

Това го краднах от ФБ, гаф с пръстите hahaha

# 65
  • Ænima/Albuquerque
Дъъъъърл! 

# 66
Сигурно са плакали, докато са обработвали кадрите.  hahaha

Тва по повод Survival Instinct - че играта не е за Даръл и Мърл, а е за Мърл и Дърл.  hahaha

# 67
  • София
Ми Кърл къде е в картинката hahaha

# 68
  • София
сипах пиво... и щях да питам няма ли серия днес по Фокс, ама се сетих, че нямаааааа!

# 69
  • Ænima/Albuquerque
Тва по повод Survival Instinct - че играта не е за Даръл и Мърл, а е за Мърл и Дърл.  hahaha

Ама стигааа!  smile3532 smile3532 smile3532

# 70
Е кво да направя като е остроумен?  hahaha

# 71
E , нали сте наясно , че до голяма степен се лигавя  Wink  Образа на Каръл ми харесва(вкл.и актрисата) !
А , за кучетата се бъзикам с Нелка  Wink

Ето ви умилителен  линк

# 72
Не съм наясно, бе! Тия дни с нищо не съм наясно. Затва вярвам на всяка дума.  hahaha

Невероятно, но като отворих линка и вързах за кучетата. Добре, бе, колко може!  hahaha hahaha hahaha

# 73
  • София
То и аз днес с нищо не съм наясно, даже, че Латето ме е бъзикала hahaha. Тва зарад татю и мишките ли е Thinking

# 74
ДА , Нел!

Пуц , това е доказателство , че бдя , вълнувам се, интересувам се и не съм изцяло в Япония !

Общи условия

Активация на акаунт