The Walking Dead - Тема 4

• 16 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ми сигурно. Ама след този красавец неповторим/красавица неповторима, всички други мишка да идат на баня.  Joy

Добре, Лате, драго ми е да го чуя. Все пак без риспект животът не е толкова хубав.  Mr. Green

# 76
Сега сериозно - и аз нямам нищо против Каръл. Даже мисля, че с Даръл имат много общо помежду си. Тя е претърпяла домашно насилие, той също. И двамата са интроверти, които не са склонни да дават изява на чувствата си и да споделят емоционалното си състояние.
Освен това смятам, че Каръл е полезна за групата, защото все пак някой трябва да се грижи за домакинството докато мъжете се борят да осигурят място и провизии. Въобще това голямо семейство, което сформираха е микро модел на обществото с роли за всеки член в него.

# 77
Сега сериозно - и аз нямам нищо против Каръл. Даже мисля, че с Даръл имат много общо помежду си. Тя е претърпяла домашно насилие, той също. И двамата са интроверти, които не са склонни да дават изява на чувствата си и да споделят емоционалното си състояние.

Да, и Норман непрекъснато това повтаря - че гравитират един към друг заради сходни травми.

# 78
  • София
Пак крада аз от ФБ

# 79
Ахаха, Глен какъв е екипиран, само каска му липсва. Mr. Green
А Мишонката само по меч. Heart Eyes

# 80
Норман за последния епизод.

На един панел Данай беше казала, че не би искала никакво друго оръжие, може би още една катана, най-много. Питаха ги какви други оръжия биха си избрали, ако можеха.  hahaha

# 81
  • София
днес - утре ще си търся аватар по случай финала... и даже знам какво ще си туря!

# 82
Ей сетИ сА само се цепеше от колектива  hahaha

# 83
А на 2 април ми се завръща пуцът.  Mr. Green

# 84
  • Ænima/Albuquerque

Имаме дата! Ура!   hahaha

# 85
  • на кого му пука
Заради тази сцена с Даръл и брат му все ми се ще да ви питам.Само на мен ли ми се струва ,че на зомбитата главите им нещо много гумени стават?С разни ножчета ги ръгат по N на брой пъти без проблем.

# 86
  • Ænima/Albuquerque
Дадада, само че от сцената, дето Мишон настъпи главата на зомбито. Оттам става ясно, че вече много взеха да гният.

# 87
Липсата на калций и млечни продукти се отразява  Thinking

# 88
И витамин С.  hahaha

Две снимки от финалето, цъкайте за пълен размер:

Имаме дата! Ура!   hahaha

Ми не мога доживот да ходя по арбалет, някак.  Mr. Green

# 89
На 2.04. и аз с нов подпис!

Общи условия

Активация на акаунт