Мързеливи красавици - 22

• 34 048
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Разкрасих се аз-измих по "хималайски" косата,сложих и маска и балсЪм,направих маска на лицето,омазах се с мляко за тЕло,лицето тонизирах с розова вода и сега ще го намажа с нощния крем.Викам стига за днес,са не взема да заслепя мъжо с моЙта красотЪ Mr. Green

От спилинг,ама не аква в момента краката са ми като на мъж-бедра и прасци скала.Не ми АреСва на мен NaughtyИли,не ти трябва да можеш да плаваш в този спорт Hug

Виж плуването си е друга бира.Чакам сега да ми мине цикъла и пак отивам:)

Аверънч,ще ходя няма мърдане.Само да си доизкапя капките и заминавам Hug

Слънчице ShockedНе мога да повярвам,че има такива хора,ужас ooooh!

# 106
  • София/Горна Оряховица
Здравейте дами   bouquet
Снощи направих тренировката, после маската на Йогор, но май другия път ще я задържа повече на лицето си  Laughing А вие през колко дни я ползвате?

Не съм такъв потребител, ама нещо в мен бърника и ме кара да те поправя  Blush .
Маската е от серията с Йогурт на Биофреш, не е Йогор  Peace .

Минавам с един въпрос - кой номер руж разисквахте от Колорамите?
Днес гледах, гледах, гледах пред щанда, пробвах ги май всичките, накрая си взех 101. Харесва ми, ама викам - да не да съм се прецакала  Joy .

# 107
Ето ме пак,
мен пък ме пресърбяха ръцете да отговоря на No Baby - за околоочния няма рано, от 20 нататък е добре хидратиращ, след 25 противостареещ. Обяснявам веднага защо, е по-важно, даже и от на лицето - защото кожата около очите е най-тънка, плюс това няма мастен слой - хиподерма, и трудно се възстановява като се разпъне, а в същото време е най-натоварена мимически, отделно където се гримираме и разгримираме я натоварваме горкичката допълнително. Следователно около очите най-рано започва да си проличава възрасттта.

Velvetvoice, благодаря, че откликна така бързо, ще се радвам, да си правя пак каланетиката.

Fonce, много ти се възхищавам на спортния дух, направо като те чета и се мотивирам.

Cloe,  Фенивира, който Kiss My, препоръчва, го препоръчвам и аз, с две ръце, не само че успокоява, но и предотвратява и забавя следващи появявания, особеност е само, че когато го намазваш хубаво трябва да го намажеш с натиск, за да попие добре, а не леко, за разлика от другите такива кремчета.

# 108
  • София
Здравейте милички!
 Днес направихме с приятелка една обиколка на мол България,пълно разочарование,добре че е Карфура да идват хора.На всичкото отгоре чантата,която си купих преди около месец от Бата за 80 лева,в Батата в новия мол е 89.90 newsm78 На какво основание не знам,сигурно пак е "намалена" с + 10 лв.

velvetvoice и аз ще ти драсна за упражненията,ако нямаш нищо против.

Фонсе, и аз вчера толкова се изтощих на тренировки, че направо бях размазана EmbarassedИдва топлото време и забелязвам голям наплив в залата.
ДаАаАаА,хората се сещат да тренират като се запролети.Зимата ми беше супер спокойно в залата,сега винаги има хора  Tired

Аз на йога много обичам да ходя,почивам си.На по интензивни тренировки също,зависи като цяло от настроението ми.
 Много ми се плува,ама пустите мои страхове,все ме е страх от басейните дали добре ги хигиенизират.

slynchice,какво да се прави,лошо възпитание има момичето.Вече ще си имаш едно на ум за нея.

# 109
  • при моите деца .....
Привет!
Прибирам се след два часа народни танци..... доволна.... плюс 5 км ходене пеша...
Марти се прибра, не може да свикне с шините, но предполагам й трябва време....
Нещо се чувства отпаднала и я дразни гърлото, ако грипа я потрети няма да го понеса.....
До миналата година ходех и на тае-бо, но сега нямам и време, и финанси....
Слънчице, нямам думи....
Утре съм на училище до 12 и се отдавам на Марти - тя е на урок по английски, на народни танци на спортни танци....
Аз трябва да я водя.... Само дано не се разболее.
Взех й витамини на Допел Херц - ако съм го написала правилно и малко хомеопатични....
Хубава вечер!

# 110
Привет и от мен Hug

Мими - какво стана на срещата(май днес беше)

Боби - Марти да се оправя. Стига вече болни дечица.... ама то с това време. Имам чувство, че зима идва.

*Bubble* - аз и други марки съм хващала да правят така.

NoBaby  - Беки Б. ти е написала и аз мисля така.

Слънчице - не се ядосвай, ще си имаш 1 на ум за следващия път. Аз по принцип мразя да си давам дрехите. И не искам чужди.

Аз гледам "Като две капки" и стоя с кокосово масло на косата. после мисля на лицето нещо с хума, че пак ми излязоха едни гадни пъпчици.
Спинингът е супер, само дето  тук няма и се примирявам с водна гимнастика, и плуване

# 111
Момичета, на моя са му дали за херпеса ми Aciclovir Sandoz. Искал Фенивир както ми препоръчахте вие, но му дали това. Дано да е ефикасно, че ме е страх да не прехване бебка. Днес без да зацепя я целувах и опитвах от яденето Rolling Eyes и сега ме е шубе. Не стига, че моя хубостник ми каза, че чул по новините една страховита история. Преди 2 месеца в Англия  един баща целувал новороденото си, а имал херпес и заразил бебенцето и то починало.

# 112
  • при моите деца .....
 cloè, заразяването с херпес е опасно в неонаталния период на детето - първите 28 дни.... ще спестя подробности какво предизвиква.....
Не се притеснявай,  Hug

# 113
cloè,няма страшно за детенце,не се притеснявай.
Аз работя в м-н за дрехи в Мол,но при нас цените са еднакви във всичките м-ни.Тъпото е,че дрехи,които са миналогодишни,идват като нова колекция на редовни цени и редовните клиентки се сърдят и питат защо.Ама аз какво да отговоря,като не зависи от мен...

# 114
  • Велико Търново
Здравейте  bouquet Чета ви,но не ми се пише Cry
Бори,ружът на Мейбълин е 301 Peace-този,който Тайра показа и който аз си купих Wink
cloè ,аз винаги ползвам Ацикловир при херпес-ефикасен е,не се притеснявай Hug
Слънчице,нямам думи.... Confused но вече рядко се учудвам на такива изпълнения Tired
Мими,как мина днес? Не ми правиш компания за винцето Wink Hug
Относно спорта-аз ходя на степ аеробика и фитбол-доволна съм,пристрастена съм към степ-а Wink ходих няколко пъти и на йога,каланетика-просто не е за мен Confused обичам динамиката,преди съм ходила на народни танци,латиноамерикански танци,карате.....и какво ли още не,не съм свикнала със статичното,макар да е също натоварващо Peace
Боби,дано й се размине на Марти Praynig А ти се възползвай активно от ваканцията Hug
Аз доглеждам "Като две капки вода" и ще лягам,уморено ми е,а утре ме чака тежък ден Tired
приятни сънища,красавици  bouquet

# 115
  • София
Добър вечер!  Mr. Green
Моите чаАвета заспаха и реих да надникна при вас какви ги вършите  Crazy

NoBaby ,аз още такова чудо не съм използвала но също се замислям Grinning не знам аз на какв години си ти но виж аз вече започнах Христовата  Whistling

Имам да свалям 5.6 килца които си трупнах за близо година и все се каня ма пуста лакомия  Blush Mr. Green

Оставям ви и ви пожелавам лека вечер  Hug

# 116
Изкъпана, хидратирана, косата на плитки и цялата стая ухае на Брунли орхидея  Mr. Green

Доволна от днешния ден, утре остава да оправя ноктетата.
Трябва и аз да почна някакви упражнения, замислям се за каланетика. Сега като постя и мисля да спра и хляба и да сваля някое килце.

# 117
  • варна
Biskvitka,NoBaby, kaly*
  - благодаря ви , че се сетихте за мене - много съм изморена утре ще пиша Hug

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 00:16 от mimi_82

# 118
Момичета, благодаря ви  bouquet.

И аз съм една шаш и паника и сама се вкарвам във филми, но за детенце много ме е страх. Нормално е като всяка майка.

Biskvitka, дано и при мен да подейства.

Изпуснала съм ви кой е този руж на Мейбълин да не е кремообразния?
И да ви пусна една рецепта за крем пита. Този път не е занимавка като шоколадовия чийзкейк Simple Smile.
http://fedorcka.blogspot.it/2012/11/blog-post_23.html#more. Много бърз и невероятно вкусен.

# 119
  • при моите деца .....
Добро утро!

Днес отивам на училище и после ще посетя магазинчето за козметика да се зарадвам с нещо дребно. Обещах и на Марти да й купя книга - имат препоръчани 5-6 книги за ваканцията - обикновено й купувам всичките.... Подарявам й ги като награди при участия в олимпиади, състезания, представления....
Време е и аз да се разкрася..... Но днес ще съм заета и сигурно ще съм на санитарния минимум...
Рано-рано пуснах разкрасителна перална....
*Biskvitka*, пожелавам ти тежкия ден да е успешен!
Желая ви хубав и успешен ден, красавици!
Да усмихнем и разкрасим деня си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт