Мързеливи красавици - 22

• 34 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, мацки!
Разтревожих се, че ви няма, но после се сетих, че забравих да се запиша или да сложа известия за новата тема Mr. Green
Нямам търпение да ви изчета...но за сега нямам време  Tired . Само някакви драми и притеснения около мен Sad искам малко да се успокоя и да тръгнат нещата нанякъде положително  Hug
Успешен и позитивен ден ви желая!

# 121
Добро утро,момичета,пък макар и отново мрачно   bouquet
Пробвах се на едни упражнения в къщи,пфффффф то бива "атрофирала " работа бива,ама мойто направо...Захващам се сериозно,аз съм от тия дето се сещат като дойде пролетта,толкова съм мързелива,че не е истина...
Сега ще повървя около 4 км до работа и ще ви посетя пак довечера.
Много позитивен ден ви желая.

# 122
  • в Кошера
Добро утро!

Меп, дано нещата се наредят при теб съвсем скоро!  Hug

Клои, зарибих народа с ружовете от серията Колорама.  Peace

Бобче, моят е 301.  Peace

Следобяд ме чака Икаров, за да ми стимулира косата.  Laughing После и двата хималайски протеина. Викам да заблестя направо.  Laughing

Бабълче, начи викаш трагедия в България МОЛ. Не съм стъпвала. Само отвън го оглеждам няколко пъти. Не мисля и да влизам. Като напълят Парадайз центъра ще се отчета с еднодневно шляене по магазините. Сама. Така обичам.  Heart Eyes

# 123
Добро утро  Hug
Тайра, Парадайса скоро няма да става за пазаръване, не го брой него  Whistling В Българията и аз не съм стъпвала...
Дойдоха ли ви Форс Векторите  newsm78
Жанета, бИва бИва, ела да вадиш про мене колко е зле положението... МъжО оня ден караше дребния да прави лицеви опори та се пробвах и аз- познай - нито една не можах да направя, а ръцете ми после два дена трепереха  Embarassed

# 124
  • София/Горна Оряховица
Ами така е, патката си е патка, втурнах се към щанда, а забравих кой номер търся  Joy . Нищо де, и 101 ми харесва, много нежно блести  Heart Eyes .

Сега ме накарахте да се чудя мога ли да правя лицеви опори - до три стигнах само  Blush Joy . Трагедия.

# 125
  • София
Добро утро!

Ние се наспахме днес до 9.00 и успахме разбира се  Mr. Green
Дъжд няма,та май ще излезем задружно  Party
Днес смятам да отида до един магазин за маникюр и педикюр  Sunglasses професионален който откриха наскоро и ми  е много близо и да си купя някой друг лак,подхранващо масло за ноктите и кожичките и акрилни боички,че имам едни но не са добре покривни Rolling Eyes

Сега ще си дръпна косицата с сешоарчето и излитаме на разходка  Grinning

Хубав ден!

# 126
  • Велико Търново
Добро утро,красавици! Hug
Отчитам се със час и половина фитнес,но то това си е ежедневие  Simple Smile
Искам да ви похваля една страхотна маска на Минсьор/преди време ви бях писала за еднократна такава/,а тази е нощна маска.Консистенцията и е като на нощен крем,няма особен аромат,но хидратира уникално.Лицето ми тази сутрин блести Heart EyesОт серията има дневен/нощен крем и само дневен.Цените са им прилични  Simple SmileСерията се казва Арган Голд и е съвсемз нова на българския /търновския/ пазар.Вчера ги получихме и аз веднага си я купих Crazy

Бисквитка,от София си купих ФДТ на Мак минерален,една дънкова риза и един пуловер.Ококорих ей такива очи като продавачката ми каза,че S ще ми е широко и за това ми дава XS-вярно добре ми е Simple Smile
Най -намаза Чемширов ooooh!Голяма несправедливост Crossing Arms

Видях роклята и прическата на бъдещата абитуриентка харесаха ми Peace

Меп,всичко да ти се нарежда бързо и по най-добрия начин!

Хубав ден,че отивам да уточнявам последни подробности по вратите и дограмата на новата ни къща Hug

# 127
  • На острова
Фонсе, я обясни малко по- подробно за акваспининга, плиййййз  Praynig

Кисче, спинърите са цопнати в басейна, в случая със Спарта в малкия. Все едно караш колело, но във вода. Като се разнообразяват движенията с каране прав, полу-седнал, каране зад спинъра, има и упражнения за ръцете. Всичко това на фона на музика и погледите на яките батковци от фитнеса  Mr. Green Той е точно над басейна  hahaha Mr. Green Инструкторка на времето беше една луда мацка /към 45 г. трябва да е вече/ - Силвия.
Аз при тази мацка съм ходила едно време на нормалния спининг в Спарта. Тя верно е луда, и супер надъхваща, а аз колкото и да съм издържлива, се разкапах на този спининг. Вторият ми опит беше още по-брутален - на стадион Васил Левски ходих /не знам клуба как се казваше/. Там ни махнаха седалките  Crazy Седни на колчето, ако искаш  Mr. Green. УжасТ, после бях в приклекнала форма две седмици. И ноу мор спининг.

# 128
  • GYM
Привет красавици Hug
Не ми се отразява добре това време, заедно с моите притеснения Sad Затова пък, като компенсация всеки ден има по нещо приятно, което да ме разведри - онзи ден беше партито, вчера концертът, днес ще излизам с приятелка и ще ходим при един колега в някакъв ресторант. Мисля да си изпея няколко неща само за моя собствен кеф Laughing
Скрит текст:
Момичетата, които имат интерес към каланетиката - пращайте ми скайп на лични, нямате никакъв проблем.  В момента в който съм онлайн ви ги пращам. Просто файла е голям и не може да се пати като и-мейл, затова ви искам скайповете - най-бързо става Hug
В тоз студ никак не ми е до разкрасяване, но смятам да положа някакви усилия, че напоследък ме мъчат разни черни мисли Sad Обикновено ми се отразява добре да се погрижа за себе си.
Сиска, ако покажеш как изглежда тази маска, ще съм много благодарна Hug
Допивам кафето и ставам, че чакаме дограмаджиите да дойдат да вземат размери Crazy После, ако мога пак ще се включа Hug

# 129
  • Велико Търново
velvetvoice,с удоволствие ще я снимам довечера или утре и ще я покажа Hug
Много хубава програма имаш Simple Smile
След като мъжа ми "склони" да дойде с мен на концерт на Ищар,точно на 12 април ще ходи да открива някакъв съд и ще е с преспиване,ама ако много съм държала да дойде с мен щял да се върне ooooh!

# 130
  • Варна
siska79 така да ми се ходи на концерта,жалко че не съм от Търново  Cry

От мен голям мързел,по цял ден чета и не съм излизала тези дни.Вчера си омазах косата с зехтини,масла сега е мекичка,смених лака с червен обожавам го на къси нокти  Crazy
Планирам от другата седмица,да си купя карта за фитнес и да го редувам с бягане че работата е много зле ,смятам и хранителния режим да сменя ,но ще видим  Peace

# 131
  • * Under the stars *
Здравейте,прекрасни! Hug
На мен ми дойде месечното неразположение и корема мнооооого ме боли,не се издържа Sad Бях планувала за днес да ходя на фитнес,не знам дали ще успея,а толкова да исках  Sad
avenrech Герой,герой,ама каква мускулна треска ме хвана..Не мога да вървя-като стара баба съм  Mr. Green А усмивката не си я харесвам,защото едното ми предно зъбче е криво иии..Абе тъпа ми е усмивката Mr. Green Мечтата ми е да си сложа брекети и да се надяваме,че след бала ще ми се сбъдне Mr. Green Що рев съм изревала,по едно време даже исках да си открия сметка на мое име и да си внасям пари и така докато ми се събере достатъчна сума за бреки Mr. Green
Foncé Hug После ще показваме снимки Flutter
***Ади*** Ето линк към роклите: http://prikachi.com/images.php?images/499/6045499O.jpg моята и на anonimnite http://www.asos.com/Opulence-England/Opulence-England-Chiffon-Ba;WT.ac=rec_viewed
NoBaby Мерси Hug Аз искам акцента да ми е в роклята,а с тюркоазени обувки...струва ми се,че много ще се "бият" двата цвята newsm78
mep_1984 Стискам палци нещата при теб в най-скоро време да се наредят както трябва Hug
Писах на въпросното момиче,за което ви разказвах снощи.Казах й,че ми е върнала екипа с някакви петна и я попитах от какво са,за да знам какви мерки да предприема.Тя беше толкова очудена и твърдеше,че го е прала,че нищо му е нямало.Да бе ooooh! Затова целият вонеше на цигари,защото е пран..Брех,какви прахове измислят вече с аромат на цигари Thinking Започна да се оправдава,че можело торбата,в която е бил да е била изцапана с нещо и бла бла глупости.Обясних й,че торбата си е съвсем чиста-няма как да е от нея.Като видя,че няма да мине й мине номера ми каза да си купя Вениш-нямало как да не ми махне петното..Ако не го махнело щяла да ми го плати..Еми не го махна...Днес ще й пиша да идва да го вземе..Толкова пари бях дала за екипа,а беше почти неносен.Всеки си носи последиците..А на мен ще ми е за урок...

Хммм,линка към роклята на anonimnite не ми го отваря като хората newsm78

# 132
Добър ден!!!

Разкрасително ометох един шоколяД Mr. GreenДруго освен стандартните баня и кремове,май няма да правя днес,мързи ме и ми се спи...многооооооо Tired
Миналият уикенд нямаше време за почивка,този ще идват свеки на гости с преспиване,пак ме очаква готвене Crazy,но поне с децата да ме отменят....

Велвет,Мап,дано скоро ви се подредят нещата Hug

Лицеви опори мога да правя,виж коремните преси ми се опират ooooh!

Слънчице,сладки са ви рокличките.Аз също харесвам тази кройка,но не ми отива на краците Confused

# 133
Привет, мързеланки  Hug
Не съм пропуснала нищо от писанията ви Crazy Всеки път като се приберем в хотела и пускам телефона да ви чета Simple Smile Тук времето е отврат и се прибрах да спя, а любимоят отиде да се вижда с познати. Утре си тръгваме към Германията.
Меп, стискам палци да тръгнат в положителна насока нещата много скоро  Hug
Велветче, и мен ме заинтригува с тази каланетика, като се прибера ще ти пиша на лични със скайпа, ако не е проблем  Blush
Боби, дано Марти не потрети грипчето! Милата много ще й стане  Tired
Bесе, каква е тая Орхидея, дето си миришела на нея?
Слънчице, Анонимните, прекрасни рокли  Heart Eyes Слънчице, подкрепям идеята за тюркоазените обувки Simple Smile Въпреки, че напоследък съм пристрастна към тюркоаза  Heart Eyes Ааа, и да вметна само - тук всички сме много хубави, без изключение Simple Smile Благодаря ти за комплимента, (който беше май в миналата тема) но наистина смятам, че в тук сме се събрали най-готините и най-красивите   bouquet
Мария, весело изкарване в Германия и да се забавляваш многоооо Simple Smile
Доматче, ще се намери по-готина работа, за по-хубави пари Simple Smile

Момичета, искам да похваля ББто на Лореал! Невероятни ми изглажда кожата, изравнява тена и е чуууудно! Даже имам чувството, че и след като го сваля продължава да ми е хубава кожата... Странно, но факт!

# 134
Привет красТавички  Hug

Аз готвя бобец сега, минах с прахосмучката, измих, пуснах пералня и чакам бобеца да се сготви  Mr. Green

Берито ето туй :   http://glezla.blogspot.com/2013/01/bronnley.html

Велветче и тук да ти кажа едно ГОЛЯМО МЕРСАЖ  Hug  bouquet  прегледах набързо и много ми харесва, още утре започвам. Днес няма време Simple Smile Ама ще съм сериозна, обещавам  Flutter

Отивам да видя бобеца.

Общи условия

Активация на акаунт