Мързеливи красавици - 22

• 34 261
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  Grinning

Заредила съм кафето   food010 , сипала съм си кола, та даже и лимон съм й турила вътре  Laughing Изчетох ви и сега ще се разпиша.

Цяла сутрин бях в движение, но се прибрах доволна. Покрай подаръка за мъжа (днес е именник), задоволих и част от своите желания. Взех си два лака, мицералната вода на Ла Рош, подариха ми е една постричка на същата марка и утре сутринта ще я изпробвам, взех си нов хидратиращ крем за тяло на Нивеа, една спиралка и най-сетне си купих Мейбълинското ружче  newsm44 Само че то е много мъничко. Ако ми хареса, ще трябва да се заредя поне с няколко  Simple Smile

Маската с Нийм и захарния ексфолиант на Рефан не го открих за пореден път. За сметка на това си купих още 11 шалчета  Laughing И мисля да спра дотук с купуването на шалове, защото сигурно вече имам всички възможни цветове и съчетания от цветове  Grinning

Днес трябва да си оправя ноктите, че ми се счупиха два и ще трябва да подкъся и останалите. А трябва и тренировка да вмъкна в програмата.

Сега отивам да приготвям крем-карамел и после сядам да уча, че едното контролно е в събота, а другото в понеделник  smile3529

# 136
  • варна
Два дена не съм ви четала, ама най после успях Hug
Вчера срещата мина добре - доволна съм Laughing

По темата - кална маска на лицето  Crazy
Искам да ви питам - миналата година си направих перманентни устни и вежди! Тогава бях с тъмна коса, а  сега съм руса и нещо не ми харесва как стоят веждите на косата ми, искам да ги направя по светли! Ако отида и ми ги направят няколко тона по светли, дали ще стане  ThinkingЕ, хайде да си призная де, аз си записах час за понеделник, ама започнах да се чудя - да не си дам напразно парите и нищо да не стане, все пак върху тъмното светло newsm78
Е, няма такъв студ.....................................

# 137
Добър ден прекрасни   bouquet Hug

Снощи по време на рекламите на Столичаните - измих си косата, на другата реклама - издухване, на третата реклама оправих ноктите  Mr. Green Тази вечер - излизане с колеги, чухме, че отворили нов ресторант и отиваме на проба  Mr. Green  Party

slynchice не се ядосвай мила, човек като е мърляч и няма възпитание - няма какво да се направи, за другия път да си знаеш  Hug

Bоryana благодаря за поправката  Hug

cloè Няма страшно за детенцето не се притеснявай!  Hug Колко е голямо твоето детенце?

*Biskvitka* и аз ходих на степ-айробика - е братче няма схващане - хората въртят на ляво - аз на дясно  ooooh!  Mr. Green Дано денят ти е бил по-лек  Hug  bouquet

mep_1984 Пожелавам ти скоро време да се отървеш от всичко, което ти тежи  Hug bouquet

Следобяд ме чака Икаров, за да ми стимулира косата.  Laughing После и двата хималайски протеина. Викам да заблестя направо.  Laughing
Аз се чудя какво ми блещи днес в очите, а то било твоята красота  Grinning   Hug

Винаги съм си мислила, че ръцете ми са много здрави, но като се пробвах на лицевите упори - цк и една не можах да направя, но с тренировки и упоритост  - вече правя по 2  Mr. Green

slynchice и моите зъби не са най-красивите на света, но аз изобщо не им обръщам внимание  Mr. Green

polito_87 страхотни покупки със здраве да си ги ползваш  Grinning Hug И успех на изпитите!ю

mimi_82 Как добре - трябва да е минала страхотно - ние толкова палци стискахме  Mr. Green Hug

Хубава вечер, с пожелание за много положителни емоции  bouquet Hug

# 138
  • София
Здравейте!
Ние направихме с децата прекрасна разходка.... не било толкова студено  Grinning
Купих си две лакчета за ноктетата и нямам търпение след 1.2 дни да ги изпробвам но понеже вчера се лакирах ще почакам... много бързо ми писва даден лак  Blush

Аз направих пилешка дроб сърмичка,пилешки пържолки и зелена салатка+макаронки на фурна и  капнах Whistling
Сега по ракийка с мъжленце и след час оправяне на децата да лягат  Grinning

Утре или други ден ще посетя фризьорката  Crazy

Коремни преси,лицеви преди правех сега не съм пробвала  Laughing

# 139
  • варна
Ехо , къде сте милички Hug? Тази вечер кой ще ми прави компания на по чашка винце Crazy

# 140
  • София
Здравейте,момичета!

Мерси за темата,както винаги е прекрасна  bouquet

Май ми стана традиция да пиша само по един пост в тема,направо нямате насмогване.
Вече сериозно се замислям да си взема отпуска,да имам време да ви изчета Joy
Но може би проблема е в мен и в липсата ми на организация, защото за нищо не ми остава време Rolling Eyes

Да ви се оплача,вчера ме скъсаха на кормуването.
Поревах си стабилно, две приятелки ме измъкнаха насила от нас и ходихме в Конфети, малко ми повдигнаха настроение. едната е прясно влюбена и ми прехвърли от положителната си енергия, много и се радвам,чак ми се прииска иаз да се взема да се влюбя.

Утре пък имам 2 контролни в университета, а не съм дори и прочела материала.
Видяло се е, че тази вечер няма да се спи Tired
А и съм планирала малко разкрасителни процедурки за вечерта,че все отлагам и аз не знам за кога.
Вчера поне си оправих веждите,смених им малко формата,много ми допада как се получи.сега трябва само един по светръл молив за вежди да си взема,че моя ми идва вече тъмничък.

И да продължа с оплакването кашлям като дърта магарица вече 20-ти ден, направо лудите ме хващат. Препоръчайте ми нещо за кашлица, въпреки,че вече пробвах какво ли не.

Довечера като се прибера ще пиша повече, че имам още да си повися в офиса. Tired

# 141

Ехо и от мен,

~Étoile~   - спокойно, ще го вземеш. После никой не те пита от кой път си взела книжка. Шофъор се става с практика. Каква е тази работа по това време?

МИМИ - наздраве, аз си налях едно мартини.
avenrech - весело изкарване
velvetvoice   - искам и аз. Ще ти пиша на ЛС за скайпа да ми изпратиш
♥ Димяни ♥ - хубава разходка си си направила. На мен нещо ми е студено и не ми се мърда.
От това време май се сдухвам, пък и имам изпит в неделя, оказа се, че ще е по 2 дисциплини,  колегите да не идвали за другата дата и ще пишем за двата. Аз още не съм почвала сериозно да уча, на работа попрочитам, ама то така не става. Добре е, че вече не се впрягам, да минава и толкова.

# 142
  • варна
kaly* , стискам палци за изпита Hug

# 143
Здравейте, момичета!

Днес нищо разкрасително Sad. Нямах никакво време след около час и половина отиваме на летището да посрещнем мама. Толкова съм щастлива, че не мога да го опиша.
Днес правих чийз кейка и шпикованото телешко, което е във фурната. Ще докладвам утре как е станало.

avenrech, бебка е на 10 месеца Simple Smile.

# 144
  • София
 Здравейте милички!
Аз днес нищо разкрасително не свърших,имах доста натоварен ден,утре също се очертава да е такъв.Имам нужда от почивка,някъде извън София,малко СПА  Rolling Eyes
 Днес се накъдрих с пресата,стана доста добре но къдриците паднаха за около 5-6 часа,а като се прибрах и се сресах и помен от тях не остана Laughing

~Миа~,разсмя ме,а аз на седалката не бих седнала дори и да я има  Joy
siska79,много  харесвам Ищар,чудесно че ще ходиш на концерт,хубаво да си прекараш!
slynchice,много ще се бие тюркоаза с коралчето мисля аз.Коралът върви много със сиво.Имам един коралов панталон и си умирам да го нося със сиви обувки.
polito_87,успех на контролните!Ти днес добър шопинг си си направила,мицеларната на Ла Рош как е?
~Étoile~,не се притеснявай за кормуването  Hug На пръсти се броят хората,които от първия път са го взели!

# 145
  • На острова
Прясна, прясна, лицето ми направо ще запее след глезотиите, които му спретнах:
- ексфолиране с кайсиевия скраб на Регал
- peel off маска на Нивеа
- маска clay & oatmeal на Freeman
- лепенки с хиларуон Victoria за под очите
- хидратиращата маска на Виши
- околоочен Intensive eye repair  Flutter

В Пикадили единичните маски на Нивеа са намалени на 1.99 лв.

Реших и аз да разгледам козметиката на Елемис, че нещо много взе да се спряга напоследък, мноУ скъпа, бе... Ама си харесах определено някои неща. Като нощният им крем, който тук в бютишоп.бг излиза 265 лв. За сметка на това във фийлюник сега е 92 евро - нерде Ямбол, нерде Стамбул..180 лв. по-се ядва..Ще си мисля  Whistling

~Еtoile~, ходи ли на лекар за кашлицата?

# 146
Много сте ми добрички  Hug ! Мерси за подкрепата! Аз (пак) припалвам и като пуша нямам желание да се разкрасявам- щото мириша и всичко отива по- д*волите(това не е сериозна ругатня- но все пак- със звездичка)
Аз съм малко по- добре, но още съм кисела красТавичка  Crossing Arms
В работата грижи, също малко лични такива... в някакво безвремие съм. Чакам заплатка, че съм пофалирала а и за да повършея из магазините smile3540 . Също и smile3553 планирам. Май и този месец няма да мога да спестя- ама какво да се прави...

# 147
  • Велико Търново
Наздраве и от мен Wine Glass
Благодаря на всички за окуражителните думи Hug
Слънчице, и аз подкрепям Бабъл за комбинацията корал-сиво Peace много я обичам Wink
~Миа~ ,голямо почистване си му направила на лицето-сигурна съм,че сияеш Simple Smile Hug И аз разглеждах козметиката на Елемис,но......идва ми твърде скъпа...поне на този етап Wink
~Étoile~,аз взех кормуването от третия път Crazy подозирах умисъл в проверяващия Mr. Green така или иначе,откакто взех книжка,не съм спирала да шофирам,и да получавам комплименти от мъже-шофьори колко добре се справям Blush така,че...не се разстройвай Hugслед изпита е по-важното Peace
Аз днес ходих на фризьор-само за консултация/благодарение на Сиска Hug / ,но си записах час за понеделник,пък ха дано най-сетне постигна желания цвят Praynig Много ми хареса тази фризьорка/не отидох при моята Embarassed/,отдели ми достатъчно време и внимание да ми обясни какво е положението с косата ми,какво може да се получи и какво -не-за да нямам напразни очаквания/което трябваше да се случи още при първото ми боядисване ooooh!/,доволна съм на първо време от разговора с нея,в понеделник ще документирам и резултата Peace
Пожелавам ви лека нощ,аз отивам да "ударя" един разкрасителен сън Wink

# 148
Привет дами Hug
Не съм се явявала скоро, но ако знаете колко съм болна  ooooh! Такова нещо не ми се е случвало от години. Дъщеря ми се разболя първо, после и мен ме прихвана. То не бе Т, кашлям и аз като магаре, имам ужасна хрема, не мога да спя ... Херпес имам и аз, Ацикловира много ми помага. Оплаках се  Whistling
В тази връзка до такава степен нищо разкрасително, че не е за говорене. Страшни пъпки ми избиват по лицето, то и това не е било от години, направо не знам какво ми става. Много ми се иска да си направя някое хубаво почистване, но ще трябва да оздравея първо. Тоест пак се оплаках  Mr. Green
Тя темата за ежедневния ден поотмина, но аз да си кажа. Слагам ББ крем, сенки, спирала, малко руж. Не си падам особено по гланцове и червила, много рядко ползвам. Не знам как са момичетата с по-мазни клепачи, но аз ако не сложа сенки, очите ми изглеждат много мазни. Сенките ми обикновно са в телесни цветове, или много малко сиво. Гледам да няма блескулки.
А пък времето как допринася за цялостното ми състояние. То бива, бива, ама хайде стига вече ... За днес ни обещаха слънце, за утре обещаха, то вече и за уикенда не ми се вярва, а след това пак застудяване.
В къщи, не ходя с лекета, не съм и размъкната, не си купувам дрехи специално за целта, че рядко се задържам. Ходя с неща, които за ми омръзнали. В тази връзка откъде си купувате клинчета?
Сега ви казвам Лека нощ, че трябва да приспя децата, но утре съм на линия  Hug

# 149
  • Vienna
Здравейте, красавици   bouquet
Днес имах разкрасителна следобедна дрямка, сега мързелувам и разглеждам цветни аксесоари за лятото и лакове. Обмислям да се намацал с едно свежо жълто и да си взема вана  Mr. Green
Беки, благодаря ти за подробното обяснение   bouquet. Честно казано през ум не ми беше минало  Crazy Имам доста тестерчета, които обмислях да дам на мама, но май и се размина  Mr. Green
Все пак ще се радвам на препоръка за някой хубав околоочен, хидратиращ. На клепача не се слага, нали?
Слънчице, пробвай и виж самата ти как ще се одобриш. Момичетата споменаха сиво, също ще е красиво, нo важното е ти самата да намериш идеалната комбинация за теб.  Peace
Мими, радвам се, че е минало добре, има ефект от стиснатите палци явно  Hug
Бери, утре искаме подробен разказ и снимки  Mr. Green Не сме нагли, 5-6 страници ни стигат  Mr. Green
Minana, бързо оздравяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт