Мързеливи красавици - 22

• 34 040
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!
От известно време не съм се разписвала в темата, но гледам да ви чета.

Добре дошли на новите момичета  bouquet.

Гледам, че коментирате маската затоплящата маска на Гарние. Страхотна е, докато си бях в Бг редовно си я купувах. Сега ме подсетихте да я потърся и тук не ми се вярва да я няма.

Фонсе, и аз вчера толкова се изтощих на тренировки, че направо бях размазана EmbarassedИдва топлото време и забелязвам голям наплив в залата. Едно момиче вчера в залата се майтапеше започнахме да пробваме утеснелите бански костюми и хоп в залата. Моята диета приключва на 04.04 и май че 3 пъти посещение в залата ще ми е малко, тъй като искам още да сваля.

Мравчето, утре съм се наканила да правя шпикованото телешко. В рецептата, която ти ми даде месото трябва да е от плешка, но забелязвам посредата жили ли са сланина ли е. Ти с какво го правиш?

И не на последно място да споделя, че утре мама идва при нас за 10 дни. Многооооооо ама много съм щастлива.

Аз съм се "разкрасила" с един херпес. Дайте идеи с какво да се мажа?

# 91
  • Canada
На аква-спининг ходех преди време на Спартак, само там имаше, сега не знам как е Peace Е няма такъв кеф - можеш да регулираш натоварването от спинъра, не натоварваш ставите, както при стандартния спининг, има сериозно кардио, а съпротивлението, което оказва водата допълнително извайва тялото Heart Eyes
Иначе от моя скромен опит - дупе се повлиява най-добре от клекове Blush С тежести, без тежести, клекове-подскоци, обратното, напади... Но трябва упорство и постоянство, това е един от най-големите и трудни за моделиране мускули Peace

cloè, така е - има две вълни ентусиасти в залите - след НГ, и преди отпуските  Mr. Green Обикновено след 2-3 седмици оставаме пак познатите физиономии  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:54 от Foncé

# 92
Клое, Фенивир за херпеса  Peace
Фонсе, я обясни малко по- подробно за акваспининга, плиййййз  Praynig
И тва клипче с каланетиката - скрийте го в един текст, ме и на мен ми стана интересно  Laughing

# 93
  • при моите деца .....
Марти отива на София с баща си на ортодонт, а аз - ще разтоварвам от напрежението на танци....
Мисля да потанцувам с двете групи.
Днес правя млечно-плодов ден - тази седмица реших да направя два.
Ще ви чета като се прибера от танци....
Част от един стих на irini
"Къде си, Пролет? Много се забави.
А колко чаках да се преродя...
Проблемите във скрина да забравя...
И страшно имам нужда да летя...
Къде си, Пролет? Вече се завръщай!
Не може само зима. Тежко е.
Снежинките, затрупали крилата ми,
със твоя нежен дъх ще разтопиш.
Кокичета поникнаха в душата ми...
Къде си, Пролет, и защо мълчиш?"

# 94
И аз съм чувала, че клековете вършат най-добра работа, но аз имам проблеми с коленете, а и след като скъсах и коленни връзки, хич не смея да клякам

Fonce, предпочитам по-активни занимания, но ако по-флегматичните са по-подходящи, ще правя такива.

Сега ще видя какво е туй нещо аква-спининг, защото не знам.

Много съм доволна от сегашните килограми, но не и от дупето. Слабо и малко, но се клати като разтопен кашкавал  Laughing Иска ми се нещо с максимален резултат...

# 95
  • Canada
Фонсе, я обясни малко по- подробно за акваспининга, плиййййз  Praynig

Кисче, спинърите са цопнати в басейна, в случая със Спарта в малкия. Все едно караш колело, но във вода. Като се разнообразяват движенията с каране прав, полу-седнал, каране зад спинъра, има и упражнения за ръцете. Всичко това на фона на музика и погледите на яките батковци от фитнеса  Mr. Green Той е точно над басейна  hahaha Mr. Green Инструкторка на времето беше една луда мацка /към 45 г. трябва да е вече/ - Силвия. Трябва ти бански, едни специални гуменетки за спининг и хавлия  Peace Около час продължава тренировката. Нещо повече ако те интересува - насреща съм   Flutter

Полито, в такъв случай не бих си позволила да давам съвет, може би най-добре е да съгласуваш упражненията със специалист Peace При аква спининга няма хамалско натоварване на ставите, това го знам от личен опит  Peace

Боби, мн хубаво стихче  Hug Радвам се, че звучиш по-ведро, надявам се танците допълнително да те заредят  Hug

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 17:27 от Foncé

# 96
Аууу, много забавно звучи  Crazy преди време бяхме говорили за спининга, не аква обаче, че не е за всеки ... И тука ли е така? А и не мога да плувам кой знае колко, нали не е проблем. Дали има още тренировки да се поплацикаме в басейна  Mr. Green

# 97
Мисля, че има, защото моя колежка до преди 3-4 месеца е ходела в Спартак.  Peace Сега пак иска да ходи - да ходим заедно, но не мога да си представя след работа и на спининг да ходя  Crazy кога ще си гушкам желибончето, което ме чака вкъщи?!?!  Heart Eyes

# 98
Това е стара тема от този форум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=17295.0
ето и видео http://www.youtube.com/watch?v=ElKQEbHQWAg

***Ади*** не отлагай, отиди при специалист да те види  Naughty Hug

cloè виж в аптеката, и на мен често ми излизат или ако имаш някоя пробиотична паста под ръка  Mr. Green Весело изкарване с мама  Grinning

Поли ето това работи основно за дупе http://www.youtube.com/watch?v=UTLu85-GLrQ
тренировката е много приятна....
* Боби * пожелавм ти да си починеш и намързелуваш тази вечер и ще стискаме палци утре всичко да мине възможно най-добре  Hug

# 99
Привет, мързеланки  Mr. Green
Ммм, че интересно звучи този аква спининг  Flutter Ама Спратак ми е сууупер далеч  Crossing Arms Нещо из Младост, ако открия, че е супер  Flutter
Иначе и аз се изнервям от бавните неща - йога правех по едно време вечер в нас, че да ме приспи  Whistling Колкото и да стягат и аз като Мравчето нямам нерви просто. Иначе от груповите май тае-бо най ми харесва, ама пък не съм пробвала все още зумбата. Аааа, и другото много любимо ми е народните танци  Heart Eyes За тях мога да кажа, че много бързо стягат  Peace

Довечера ще трябва да се разкрасявам от-до, че утре вечер имам планове за излизане май май  Blush Ще отида до фитнеса за час, после маска на лицето, косата мисля да я омажа и да спя така може би, нокти трябва да оправям. Сцепи ми се много лошо нокъта на единия показалец, и дори до дъно изпилен ми закача  ooooh! Ще видим какво ще го правя довечера. Бях чела за залепване на малко парчеце от торбичка чай върху заздравителя и след това с 2 слоя лак и топ би трябвало да се закрепи  newsm78

Кис, оздравя ли дребосъчко  Heart Eyes
Ондин, какъв цвят е косата  Praynig  Hug

Уикенда трябва да си купя боя и евентуално да ме боядисат, записах си час и за кола маска и почистване на лице  Crazy Изобщо, трябва страшна Убавица да стана  Mr. Green  #Silly newsm56

Хайде довечера пак ще се включа, че искам да си ходя от работа вече  Whistling

# 100
Запис и от мен в новата тема!  Hug
При мен нищо интересно и разкрасително... Само мързел и това е.
Напоследък не ви чета толкова редовно, защото не остава време, но във ФБ съм активна.
Хубав ден!  Crazy  bouquet

# 101
  • * Under the stars *
Момичета,много съм ядосана #Cussing out Преди седмица-две една позната ме помоли да й услужа с някакво спортно екипче,понеже тя няма,а аз имам доста.Хубаво,добре.Дойде вкъщи,хареса си,дадох й го.Бяхме се разбрали да ми го върне днес.Да върна го,но неизпран,миришещ на цигари и с петна от вино по него #Cussing out А дори не ми каза,че му има нещо. Close Подаде ми торбичката,в която беше и се изпари ни лук яла,ни лук мирисала.Бясна съм....Можеше да се извини поне...
После ще ви пиша пак,като ми поотмине..

# 102
  • София
Ех... днес е отврат времето и цял ден у дома,е аз излизах да понапазарувам но...децата не ги взех с мен Rolling Eyes

avenrech,оздравях то какво чудо беше сополи и кашлица 19 дни точно по календар  ooooh!
Сега отвреме на време подкашлям но може и да е от цигарите  Mr. Green

slynchice,как може такива жени  да има не знам    Twisted Evil то най малко да я хване срам за това колко е немърлива..... викаш за тренировка пък и винце пила  Laughingтцтцтц...  #2gunfire

Аз днес освен,че си нарисувах ноктите нищо разкрасително не съм направила  Blush трябва да се боядисвам,да посетя и фризьорката но остава ли време  Rolling Eyes

Или,в кой свят се намираш душицо? Никаква те няма Hug

# 103
  • Street of Dreams
Начи, мацки, Олията хич не ви я препоръчвам. Ощедокато мажех, косата ми се огелпи и боята изсъхна по нея. Не се очаква от 60% масла всъщност... Косата ми пускаше чернилка то третото сапунисване. Щеще да има и четвърто, ако не ми беше свършил шампоанът. С балсами и кремове - нямам никакъв блясък, стои матирана и ужасно суха. Цветът е като не-хванало кафяво. Не е толкова лош, но липсата на блясък го прави да изглежда отмито.
Аз ли нещо да съм сбъркала...От вас някой ползвал ли е тази боя? (добре че се сетих да питам Mr. Green)

# 104
  • Vienna
Здравейте, красавици   bouquet
Цял ден се занимавах със счетоводство, за награда си поръчах няколко лака и седнах да разгледам форума  Mr. Green
Слънчице, роклята ти е сладурска, ако искаш погледни как би стояла с тюркоазени обувки. В телесен цвят ще се изгуби акцента в тоалета. Моята бална беше къса, тюркоазена, а гримът ми беше в коралово.  Heart Eyes
Не обичам да си купувам дрехи от сайтове, но взимам понякога от Асос, има доста интересни неща. Обувки без притеснение пазарувам онлайн, най-вече от Жавари. Защо предпочиташ сайтове?
Velvetvoice, и мен ме заинтригува клипчето. Би ли споделила в темата или на ЛС?
Мими, как мина днес?  Hug
От няколко дни ми се върти един въпрос в главата. От каква възраст трябва да се ползва околоочен крем? Упорито го пренебрегвам, най-вероятно ми е рано, но не искам да пропусна правилния момент. Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт