Мързеливи красавици - 22

• 33 966
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • варна
Боби, много е хубава малката Heart Eyes
Днес във Варна беше много студено - направо ужас......................
оф, че ме боли главата , ама.............................
Аз както винаги в петък съм в депресия ooooh!

# 661
  • при моите деца .....
А, Мими, никаква депресия...
Утре ще ви изпратя от нашето слънце, а след малко ще ти кажа НАЗДРАВЕ с чаша бира....
Аз съм много уморена и гладна.....
Отдавам се на вечеря.....

# 662
  • София
Ето ме и мен Simple Smile
Направих си ранна баня поне имаше на кой да оставя децата  Mr. Green
Да кажа за лака на ГР днес започна леко да се олюпва значи е добър  Laughing 2 дни и половина щом изкара  Peace но утре ще трябва да подменя Rolling Eyes
Днес получих страхотни декорации за ноктите няколко вида  Heart Eyes  много сладки разни мрежи,анимационни,цветя чудеси ии... разбира се великденски  Mr. Green
Къртицата гледах в началото сега не... нямам време иначе не е лошо Peace

# 663
  • варна
На мене Къртицата  нещо не ми харесва - гледам Денсинг старс Blush
Боби, какво ще хапваш Laughing - наздраве от мене Hug Heart Eyes

# 664
  • при моите деца .....
Брей, има шанс да стана кулинарка  Embarassed
Цяла седмица разглеждам рецепти за ориз с тиквички и едва днес си ги приготвих - много вкусно се получи..... сипах си втора порция..... сега ми е тежко....
Днес съм сготвила вкусно и бюджетно (поне на мен ми е вкусно....) - ядене - ориз с тиквички, десерт - бисквитена торта - за 6 лв и малко двете.....
Аз харесвам Денсинг старс, но моя съпруг е пуснал Младост 5.....

# 665
  • варна
Боби, как правиш бисквитената торта Hug Blush

# 666
Ох,бисквитена тортичка много обичамммм...аз вечерях ориз с лапад и много кисело мляко  Mr. Green
За моя имах впредвид,че върти очите,когато е с мен,за да си пазарувам аз,иначе той е лесен - има си точно 2 магазина,в които влиза и това е  Grinning
Много ми се цепят ноктите пък на мен и то не като да ми се чупят,просто ми се цепи горния пласт  (не знам дали се разбра какво исках да кажа  newsm78 ).Питах една маникюристка и ми препоръча масло на Икаров за нокти,ама аз се чудя дали да не ида да си сложа един шилак,че е по-лесно...
Къртицата и аз го гледах в началото,но нещо ми изпростя,не знам...и аз зяпам Денсинг старс.
Да ви попитам - как сте с цикъла в това време - ту студено,ту топло...?

# 667
  • София

Да ви попитам - как сте с цикъла в това време - ту студено,ту топло...?
Аз толкова зле с цикъла никога не съм била  Tired Че и някакво зацапване получих последните няколко месеца преди да ми дойде,два пъти ходих на доктор по този повод.Сега пия масло от вечерна иглика и се надявам да се пренастроя най-накрая,че ми писна  Crossing Arms

# 668
Дано всичко да е наред и при теб  Hug
При мен е малко по-сложно,че съм с ПКЯ,искаме бебе,пия Дуфастон...абе страшно е   Mr. Green
Мани,мани...

# 669
  • при моите деца .....
Днес съм за кулинарен подфорум....
Мими, правя най-обикновена бисквитена торта - 1 прясно мляко 500 на Домлян, 1 нишесте - на Биосет - ягода - само такова обича Марти и бисквити закуска бяла голям пакет, 7 л. захар за подслаждане на нишестето.
Бисквитите само ги редя и заливам с нишесте, те омекват много бързо.....
За да съм по темата.... Веждите са ми за оправяне.... Утре преди работа в магазина трябва да се приведа в ред.
Исках да си купя лак КА 929 - харесах си го  в нета, но го нямаше.... обмислям ГР Rich color 17 - харесва ми много на снимки, особено на Лепи, но дали на моите къси безформени нокти ще е добре???

janeta842, миналата седмица сготвих ориз с праз, тази ориз с тиквички, редовно готвя и пиле с бял ориз, ако приготвя и ориз с лапад......

Ох, аз зацапване преди цикъл имам от година - две.... но не мога да пия противозачатъчни..... не съм сигурна и за хормонални таблетки.... ще пробвам вечерната иглика....
Търся си билкови диуретични таблетки - преди пиех едни с екстракт от бяла бреза....
Лека вечер!
И моите нокти този сезон много се цепят....

# 670
Да,игликата и аз ще я пробвам...
За лапада с ориз ще кажа само  Joy
Веждите ги оправих ония ден,но трябва тия дни да си пусна машинката за кола маска,че да се поиздърпам малко - ръце,крака,триъгълници...всичко е за махане,пък пусти мързел  Rolling Eyes Twisted Evil
Хубава вечер от мен.

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 22:03 от Анонимен

# 671
И аз не съм голям Къртичи фен,ама понаглеждам.Най- много харесвам "Гласът на България".

Бял ориз и ние обичаме много. Даже каката ме е инструктирала за утре-пиле с ориз Mr. Green
После спанак с ориз и ориз с тиквички.След това ще стане време за дроб сърма Peace

Цикъла ще го видя сега как ще е.Вече трети ден ме боли корем и ям като розово зурлесто жУвотно ooooh!Мразя се в този период-преди цикъл съм с кило отгоре,пъпчасала и нервнаааа ooooh!

# 672
  • варна
Боби, мерси за рецептата - още утре ще я направя Hug

# 673
  • при моите деца .....
Боби, мерси за рецептата - още утре ще я направя Hug
Аз съм най-слабия кулинар... не мога да повярвам, че някой ще прави нещо по моя рецепта....  Hug

Ади, много ми допада стила ти на писане.
Нали съм късокоса, със здрава коса и не мога да се включвам в обсъждането на продукти за поддържане на  косата.....
♥ Димяни ♥, трябва да ни покажеш всички декорации на твоите нокти, особено великденските....
*Bubble*, двете снимки са от Етрополе - от Манастира Варовитец и водопада. Мога да ви разкажа, а мога и да ви заведа..... много е красиво, ако минавате покрай Правец си заслужава да посетите и Етрополе - поне Манастира и водопада.....
Имам снимки и от Крушумските водопади....
Обичам да снимам....
Мечтая за нов фотоапарат, сегашния прави хубави снимки, но искам нов DSLR фотоапарат..... в по-добри дни знам, че ще имам.....
Сега ми казаха, че е много пълноводен. Мога да ви покажа снимка на водопада през зимата, но не е моя.....

# 674
Боби,ти ми допадаш не само по стила на писане...,ама това вече си го знаеш Hug
Пусни някое стихче...за Лека нощ Blush

Общи условия

Активация на акаунт