Отговори
# 120
Идвам и аз на отчет Simple Smile
Още сме към жълто-зелените гащи, док не поиска да ни каже какво вижда. Каза, че е рано и като отида на ФМ(след 1 месец чак) ще ми кажат по-точно и да не й се сърдя после. Ние и не настояхме де.
Бебо пак прескочи една седмица и си дойде точно на размерите от последния МЦ (преди мислехме че съм с по-късна овулация и по размери все го изкарваха назад). Това му е за 2 път да скача така и вече много му се смея - моите писаници и календари ги няма за нищо  Joy

# 121
Момичета, я кажете вашия лек за облекчаване на гърлобол ,че това не се търпи... ooooh!

Честити розови гащи, ioana_g Simple Smile
new leaf, вашето юначе е може би от срамежливите. На Боил единият от братовчедите беше така, че до деветия месец смениха три пъти прогнозите, като беше накрая уж твърдо за момиче и две седмици преди термина, лекарят видя момче. Накрая се роди момче Simple Smile

# 122
Лулу, мед с малко настърган корен от джинджър или мед с няколко счукани синапени семена. За пиене - лимон с мед и вода, с малко сода (да стане като лимонадка). Топъл компрес на шията, инхалации с лайка, топли (не горещи) чайчета с липа, лайка и отново малко корен от джинджър. Само не прекалявай с джинджъра и синапа, защото са много силни и става непоносимо като вкус, ако са в големи количества.  Simple Smile Дано бързо го пресечеш.

По повод количествата, да ви разкажа нещо смешно, което можеше и да не е толкова . Аз си имам една безотказна рецепта при първи симптоми на настинка - чесън с горчица. Та казах я на един колега и той много съвестно вместо да сложи 3 скилидки чесън в едно малко бурканче горчица, по мъжки не доразбрал, и сложил 3 глави Joy После още по-прилежно си го хапнал с 1-2 кренвирша и да видиш - по спешност вместо при уши, нос гърло - при вътрешни болести, че си поизгорил лекинко лигавицата ooooh! Друг е въпросът, че по негови думи 3 години след това не е боледувал от грипове Joy.

Та така, внимавайте с количествата и съставките, които ви се препоръчват в нета, дори и от най-близки приятели и добронамерени хора. Преди да правите каквото и да е, погледнете дали са удачни за конкретната ситуация.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 19:09 от unique_v

# 123
За гърлото аз се оправям с чай от лайка комбиниран с плодов ягода (заради вкуса) с лъжица мед, отделно като мина покрай буркана си хапвам по малко.
Да ви се оплача днес не ми е ден, взех си изследванията грам не ми харесват, след това се скарах с майка ми, после с мъжа ми тръгнах да готвя - чушките накъсани ориза свършил и за капак пак се скарах с мъжа ми Shocked Извинявам се че се оплаквам на вас но точно в момента няма на кого друг....

# 124
Миленка какво не ти харесва на изследванията?

Добре че прочетох поста ти, че си забравих ориза в печката, бременна му работа...
Аз редовно се карам с моя убавец, имам чувството, че той е бременен, а не аз, пък и нали го няма и сестра му е около него сега и само му пълни главата с балхи(даже не са бръмбари) и само се нервя да си идва, че да си видя мъжа както аз си го знам, не мрънкащ и дрънкащ глупости...

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 19:17 от Anni0422

# 125
  • До морето :)
unique_v, много се смях с този твой колега.

Лулу, някъде бях чела компрес от пудра захар и сварен белтък. Не съм го пробвала, но почти всички го хвалят.

Миленка, нали затова сме тука, да си споделяме и подкрепяме. Каже сега какво не ти харесват изследванията?

# 126
В цитонамазката бактерии, в урината бактерии,повишени левкоцити от максимално 5 на мен са ми 17,еритроцитите и те са в повече, някаква слуз имало и за капак повишен холестерол незнайно от къде дошъл Close

# 127
Спокойно, не е болка за умиране кръвните клетки е нормално да се увеличат при бременност, а и като има бактерия хептен. Щи дадът малко хапчета там капсули за влагалището и диета за холестерола и няма страшно, бебето да е добре пък тези работи се оправят Hug

# 128
Честито на момичетата узнали пола на бебчетата! Май юнаците надделяват по брой. Simple Smile
На нас както споменах ни казаха уж момче, но толкова ми се иска да имам и момиченце и момченце... Раздвоена съм кое ми е повече на сърце. За милото знам. Той много иска момче.
Да е здравичко пък...каквото е.
Скоро мисля да му купя нещо, независимо от пола. Ще го взема в цвят, в който да му подхожда.Simple Smile
Иначе за девите...Баща ми е дева и бих се радвала да прилича малко на него, макар, че и аз мисля,че най-вече сме така възпитани и после носим характеристиките на зодиите си, асцендентите и т.н. Лъвчетата ми се струват по - близки до мен, тъй като майка ми е лъв и се разбираме чудесно. Абе..зодии. Да са ни здрави бебчетата, а зодиите са последното, за което ще мисля сега.

И аз съм с термин 11.09. До тук има три астрални близначета (потенциални по-скоро) Wink

# 129
  • Пловдив
Ами ние преди малко се върнахме от прегледа.... Много съм озадачена... Имам си размер на главата, размер на бедрото... Главата върви с 5 дена напред... Доктора нищо не каза. Питах го как са нещата, той каза "добре". Имам му доверие, щом казва така, значи е така. Хубаво, че го подсетих за това БХС, че не ми е правено, а при мен е задължително. Ако не бях го подсетила май щяхме да го попрескочим. И веднага хукнах да ми взимат кръв 42 лв е изследването, утре резултатите. Не огледа бебо подробно - незнам защо?!? От неукото ми гледане в монитора разбрах, че е с гръб и се е свило. Не спомена нищо за пола. Аз и не питах като го видях, че бебо е с гръб. Предположих, че ако го е видял щеше да каже. Силно се замислям да отида някъде на 4Д да го огледаме.
Та извода - незнаем какви са ни гащите. И чакаме резултата от изследванията утре  Sad
А на едната снимчица сякаш ми се подсмихва шушулчо и ми вика ще видите цвета на гащите ама друг път...

# 130
Здравейте момичета аз също ще имам бебе утре ще разбера какво ще е термина ми е на 11септември.Това ми е първата бременност и съм много въодушевена и малко притеснена.Още не съм мислила за имена

# 131
Момичета, я кажете вашия лек за облекчаване на гърлобол ,че това не се търпи... ooooh!

Пак зависи какъв е точно произхода, аз имах преди 3-4 дена дразнене, сухота в гърлото, леки болки,които продължаваха към ушите и смуках Исламус- билкови таблетки, леко сладнят, но ги изтърпях, цял ден се смучат през 2 часа и на  другия ден си нов човек.
Освен това си позволих и нещо,което по упътване не се препоръчва при бременност- гаргара с диклофенак. Правила съм го, изписван ми е от доктор, просто в упътването сега се зачетох,че пише да не се употребява при бременност, но аз реших че от гаргара няма какво да ми навреди, а иначе много облекчава болките в гърлото и си направих 2 гаргари за деня.

# 132
Благодаря много за идеите, момичета! То аз със самата настинка от няколко дни се боря (затова и вися като досадна свекърва  нон-стоп във форума), пия чайове, лимони, прополки, и от тези с исландския лишей имам (не им помня точно името). Обаче като легна и много почва да ме боли гърлото на страната, на която съм легнала. Обяснявам си, че почва да се стича от носа и да дразни, та и затова търся нещо моментно, което да облекчава. Досега като че ли содата малко ми помага, но ще пробвам и от другите идеи.

# 133
Кармолис на капки. Flutter

milenkaa_, всеки има такива дни Hug Дано утрешния ти ден е по-добър!

# 134
аз отново съм от следобяд с главоболие  Sad а на всичкото отгоре и ми се гади от цялото това главоболие, пробвах айрян със сол, 3 в 1, вода пия постоянно... това ми е най-големия мор Sad

Общи условия

Активация на акаунт