Отговори
# 105
Честити сини гащи  bouquet
Хубава новина след лошата от Аксения Cry
Вие ми убихте надеждите за памперсите с тва клепане, че тогава за кво са ми ако ще се маже до ушите Crossing Arms

# 106
Привет мами.  bouquet
Честито на всички, знаещи пола. stork-boy stork-girl
Чета всичко със голям интерес.
Днес бяхме на фМ - всичко е ок.  Щъркела на нас ни донесе сини гащи  stork-boy, много се радвам. newsm44
Човечето ни даже върви, една седмица на пред. Промениха ми термина на 11. 09.
Усмихнат ден на всички, мами и коремчета. Peace

# 107
  • До морето :)
За дрехите - явно при мен не се е налагало да преобличам често. Много рядко ѝ е изпускал памперса, а да повърне - не ми се е случвало.

За бодитата - аз всички бебешки (до около 3-тия месец) ги взех с предно закопчаване. Така и не се престраших да ѝ вкарам нещо през главата. Бодита, комплекти, всички се закопчаваха отпред.

harikliq_222, честити сини гащи!

anikol, честити сини гащи и на вас!

Veselotof, ти при доктора ще отидеш чак като направи 1 месец бебето. Преди това нямаш работа там, ако не се налага де. Но пък няма от сега да мислим лоши варианти. Иначе дънки - не са удобни за толкова малки бебета. Ти имаш насреща 4 пръчки (ръце и крака) забучени на един грейпфурт за тяло и още един отгоре за глава. (голямо описани дадох, но имаме една кукла горе-долу с размерите на новородено и по него се ориентирам). Ужасно са мънички бебоците, направо се уплаших от моето какво е, а не се роди дребно - 3500.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 15:21 от Лече-Буболече

# 108
Привет и от мен  Hug Темата е супер!Дано е изпълнена само с приятни моменти и споделяния Simple Smile Wink

# 109
Лече, направо ме разсмя с описанието на новородено  smile3532   

# 110
Привет,

Току-що мипристигна възглавницата за кърмене, та може и да си поспя по-добре тази нощ. Ето и линк към нея: http://www.amazon.de/Doomoo-Buddy-B10-Stillkissen-elfenbein/dp/B … 390692&sr=8-2

Иначе съм доволна от това чудо на бе сейф, дето придържа надолу колана. За много караща бременна като мен си емного добре.

За дрехите, аз ще купя само за изписването нещо на беб. Всичко си имам от баткото. На него ни памперс му е пропускал в ранните месеци, нито ми е повръщал кой знае колко. Връщаше малко, ама аз си го знаех и винаги бях готова с пелени. Виж пелени със сигурност ще ми трябват още, много ценно нещо. Попива за секунди и се пере и съхне лесно. Кой питаше за ританки - такива тук не се продават. Майка ми донесе, щото как така бебе пък без ританки. Така и си останаха, не ги е носил въобще. чорапи също не съм слагала, направо пижамката, че в началото беше с пухкави крачета и тези чорапи дразнеха...

От два-три дена съм официално в четвърти месец  Mr. Green Вие скоро в пети ще влезете  Mr. Green чакам си прегледа на 4.4, да видим ще се потвърди ли полът...

# 111
Аз дрешките мисля последно да ги купувам. Първо да видим как върви с размерите бебето, а и какво ще ни подарят. За мен те са най-малкия проблем. Дори в Кауфланд има бебешки дрешки все пак  Mr. Green
Пак гледам обявите за квартира - нищо като за нас  smile3511 Искам вече да се местим и да започна полека да се нареждам, че и бебешки неща да купувам поетапно и всичко да ми е готово до преди раждането.

Цитат
Ти имаш насреща 4 пръчки (ръце и крака) забучени на един грейпфурт за тяло и още един отгоре за глава.
Joy Joy Joy

Охо, сините гащи продължават да се множат  stork-boy

# 112
Интересно пък, че на мен бебето като се роди не ми изглеждаше малко. Изглеждаше ми съвсем нормално бебче, а останалите бебета на към 5-6-8 месеца) им викахме "бебета мутанти" с едни огромни глави. Joy

Много са сладки като ги наконтиш с дънки, ризи, панталони и каквото там, но истината е, че тези дрехи си остават с по 2-3 обличания максимум. За малко бебе най-удобно ми бяха гащеризончетата с предно закопчаване - разстилаш гащеризона, слагаш бебето над него и почваш да закопчаваш. Всичко друго си е мъка и неудобство, а аз поне бяха готова на всичко в името на удобството Simple Smile Неподходящи дрешки, които останаха неизползвани, бяха: тениски - кръстчето остава вечно голо; комплектчета тип ританки и жилетка - поради същата причина; панталонки/чорапи - много по-удобно беше нещо, което цялостно покрива крачетата.

И определено много важно нещо - пелените Simple Smile В началото с каквото и да е облечено, бебето се разнася напред-назад с пелената, която го пази не само от настинаване, но и от това да няма допир с всякакви, най-вероятно не твърде чисти повърхности. А тензухените пелени са незаменими с купища приложения, които дори не могат да се изброят Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:11 от Lulu25

# 113
Ти имаш насреща 4 пръчки (ръце и крака) забучени на един грейпфурт за тяло и още един отгоре за глава.
Развесели ме доста  hahaha Joy

Tuitito, Александър ми е най-любимото име за мъж и винаги съм искала да си кръстя така детето един ден, ако е момче. Но ММ се казва така и не искам да подвиквам след 2-ма Сашковци  Mr. Green

Harikliq_222, честит момък.  Peace

Anikol, честити сини гащи и на теб. Между другото и аз съм с термин 11.09.

Да се изкажа и аз за зодиите. Девата ми е най-любимата зодия и според мен най-хубавата (въпреки че аз самата съм Козирог). Всичките ми най-добри и близки приятели са дева, тримата ми предишни сериозни гаджета са били дева и дори една врачка (не се смейте  Mr. Green) ми беше казала, че явно привличам девите като цяло, щом съм заобиколена от тях. Така че не беше голяма изненада, че и първородното ми ще е Дева, за което страшно се радвам. Аз лично си го приемам като знак от съдбата и вярвам, че девите са със специално предназначение в живота ми. Всички от тази зодия, които познавам,са прекрасни хора- спокойни, уравновесени, амбициозни, успешни в живота си, щастливи. Така че явно си е до възпитание и до човек. А относно това, че девите мрънкат и се оплакват- не са само девите, това си е типична българска черта.

# 114
Напълно съм съгласна с теб  Наде за зодиите  Peace
Harikliq_222 честити ти сини гащета  Hug
З дрешките и аз като Лулу имам си от баткото, само за изписване ще си взимам живот и здраве , то пък на мен ми съвпада и делно тъй като и баткото е септемврийско бебче и напълно си отговоря всичко за сезона  Mr. Greenза от начало имам доста , вече на по-късен етап ако се окаже сегашното бебче госпожица ще разнообразя гардероба  Hug

# 115
За зодиите, аз също не съм съгласна. За моята зодия, почти всичко което я описва не описва мен. Майка ми и свекървата са родени дори и на един и същи ден и те моята зодия, но двете са абсолютно различни характери. Девите които познавам, изобщо не мога да кажа, че не са успели. А моя термин е 25.09. тогова дори отива в зодия Везни(татко и ММ са везни)и ако си дочака или закъснее  като каката ще си имаме още една Везна.

Име никакво не съм измислила, но първо да разберем пола и после ще го мисля. Искам да звучи еднакво и  на български и на английски. Името Диана аз си го избрах, таткото имаше някакви предложения, които изобщо не ми харесаха и той отстъпи(как ли ще е сега). По принцип не не е кръщавана на никого(но по съвпадение дядовците започват с Д), никой не е имал претенции. Моята най-добра приятелна е Диана, те са ни кумове и тя стана кръстница на малката....е според някои съм я кръстила на мен.
И преди и сега ми харесвала Михаела, обаче и мама започва с М и ....ще видим.
Диана също беше с рефлукс и повръщаше нон-стоп до 6 месец, и ползвах повече гумирани лигавчета. Кърмехме  се на поискване, доста често и ако не бяха те не знам по-колко пъти трябваше да се преобличаме. Аз нищо не купувам от сега, вероятно лятото ще се местим и след това ще се пазарува.

# 116
 nads3 и на мен ми е много любимо ,ама с Милото бяхме говорили да е друго ,че всяко второ детенце е Алекс,Александра и т.н ама тогава така ми дойде и той  newsm12 съгласи се къде ще ходи Laughing Вче знае едно с бременна не се спори Naughty
Мисля да са с поредни буквички ,другото да е нещо с Б ,ама до септември време много,кой знае колко
пъти ще си сменя мнението като типичен близнак hahaha
*Дария* Михаела и Михаил са другите ми фаворити ,а  и двете баби са с М,но четох,че са несериозни и купонджии Crazy Ще се радвам някой да ме опровергае ,защото и познатите ми си отговарят точно на хороскопа Thinking

# 117
Здравейте момичета, да се отчета от днешната ФМ. При нас всичко е наред, бебчо се развива много добре. На 100% влизаме в женския отбор Hug Единствено ми каза, да очаквам да родя 5-6 дни след термин, защото според него съм забременяла седмица по-късно, а не ан 14-тия ден.

# 118
 stork-girl Честити розови гащи !  bouquet

# 119
На 100% влизаме в женския отбор Hug

Честити розови гащи  stork-girl

Да напомня, че който иска да му посочат пола на бебето на 1-ва стр, да пише на авторката на темата.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт