Отговори
# 90
И според нас вкъщи е рано за дрешки. Пък и край мен в момента има 3 бебешонки на по 6, 7 и 8 месеца. Така че ще има помощ Simple Smile

За зодиите не съм съгласна, макар че при нас отиваме във везни. Всеки човек създава детето си, а то после продължава да се оформя като характер, без значение дали е роден на 07.01 или на 16.09.

За мъжките имена с Е сте пропуснали едно от най красивите имена : Емануил, което значи "Бог е с нас". НА мен много ми харесва, но аз съм с Е и някой ще рече, че на себе си... Simple Smile

# 91
И в такъв случай по колко броя бодита, ританки, гащеризона ще ми трябват реално?
ами смятай, ако средно преобличаш по 6 пъти на ден ( пази Боже,разбира се, говорим за най-тежкия случай) и ако е студено и праните дрехи съхнат бавно...може да се каже едни 15 чифта че е добре да си държиш под ръка.

За размерите аз да ви кажа с Ива почнах да купувам от размер за 3 месеца. Въпреки че тя се роди доста едра, пак й бяха малко широчки,но пък бебетата бързо растат и не им пречи ако месец-два бодитата им "хлопат". Малка икономия на средства Wink

# 92
  • Gone with the wind

Толкова малко бебе не бих и се пробвала да навра в дънки. Все си мисля, че по-меки дрешки са по-подходящи. Не, че давам акъл де, просто споделям мнение (това се бях замислила след разказа на една приятелка как на изписването занесла дънково гащеризонче да облекат бебето, а акушерката й казала - "ааааа, в това ти си го обличай")

# 93
Най-малките бебета наистина не се цапат особено, ако не повръщат - яденето е кърма, която обикновено няма къде да се стича, памперсите са си суха работа. Simple Smile
Виж, с повръщането, както казаха, е друга работа....

Много е особен обаче въпроса с размерите на дрехите, още повече нашите бебоци, както ще се родят, живот и здраве, в преходен сезон. Моето бебе размерът NB го носеше не повече от месец. Една приятелка роди дете 2400кг, на което пък чак след 2-3 месеца взе да му става този размер..
Като бройка, в началото гледах да имам по 2-3 дрешки от вид. И пак много от тях си останаха неизползвани.

# 94
И да има щастливи деви, в масовия случай са неудачници.
Pampers , ние с теб да не сме една зодия? Имаме много сходни възгледи, освен това,както казваш, и ние двамата с мъжа ми сме енергични, дейни,амбициозни, а девите,горките (за нашите познати говоря) са толкова смотани, неподвижни, безидейни...ааа и много важно- всичките са ужасни мрънкала и само се оплакват от неудачите си в живота, но не правят нищо,за да подобрят положението.

Много неприятно изказване, а и слагаш хората под общ знаменател, което е обидно за част от мамите. Аз лично не съм зодия дева, но имам доста приятели и познати от тази зодия, които са успели, енергични, емоционални и всичко, което за съжаление твоите приятели не са. Много съжалявам, че си заобиколена от неудачници без значение от зодията им. Мисля, че е хубаво да опознаеш и други хора от тази зодия и съм сигурна, че би могла да си промениш мнението, без значение колко разбираш или се вълнуваш от астрология. Аз лично бих се радвала моето бебче да си изчака термина и да е зодия дева! Живот и здраве ти пожелавам и на теб една сладка и успяла девичка Joy

# 95
И да има щастливи деви, в масовия случай са неудачници.
Pampers , ние с теб да не сме една зодия? Имаме много сходни възгледи, освен това,както казваш, и ние двамата с мъжа ми сме енергични, дейни,амбициозни, а девите,горките (за нашите познати говоря) са толкова смотани, неподвижни, безидейни...ааа и много важно- всичките са ужасни мрънкала и само се оплакват от неудачите си в живота, но не правят нищо,за да подобрят положението.

Много неприятно изказване, а и слагаш хората под общ знаменател, което е обидно за част от мамите. Аз лично не съм зодия дева, но имам доста приятели и познати от тази зодия, които са успели, енергични, емоционални и всичко, което за съжаление твоите приятели не са. Много съжалявам, че си заобиколена от неудачници без значение от зодията им. Мисля, че е хубаво да опознаеш и други хора от тази зодия и съм сигурна, че би могла да си промениш мнението, без значение колко разбираш или се вълнуваш от астрология. Аз лично бих се радвала моето бебче да си изчака термина и да е зодия дева! Живот и здраве ти пожелавам и на теб една сладка и успяла девичка Joy
Peace

# 96
  • Русе
Мами ..сладки пухкави аз маи ще си имам мъжкарче щъркела ми донесе сини гащи stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Щъркела донася вести от далече-сини гащи ще си имаме вече Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 13:59 от harikliq_222

# 97
  • София
Що се впрягате? Момичето няколко пъти наблегна, че визира своите познати.

# 98
Привет момичета !
Благодаря за прекрасната тема   bouquet (кой ти каза че не можеш  Wink )
Цитат
Много бодита ги нарязах с ножицата, защото не намерих начин да ги съблека без допълнително да омажа бебето,което вече си е достатъчно омазано.
Амели ти направо ме шашна  Shocked Добре че имаме вече двайсетина бодита Laughing Вчера взехме и по едни дънки но не еднакви Naughty Лигавници - ММ мисли че са за 5 бебета Laughing и  стерилизатор на Авент.
За имена имаме дълъг списък и за момче и за момиче ,но когато лекарката каза -момченце е първата ми мисъл беше Александър Rolling Eyes и така ще е  Grinning ММ се примири вече ,за другото ще се съобразя с него повече ,да няма сърдити. За момиченце много ми харесват  Йоана , Лилия ,Вяра,Наталия.
Тук времето е прекрасно и вече посях първите семенца-марули,краставици и чубрица. Спасих си пресния чесън от хищните лапи на скъпия- "я какви плевли" Mr. Green Аз го бях отписала тоя чесън,че го садих миналата година Crazy
Разписах се и бягам ,че ме чакат цветенца за пресаждане  Heart Eyes

# 99
 Не се карайте! Аз лично не вярвам на зодии и тем подобни.
 За дрешките май всеки е с различно мнение. Половината от гащеризончетата с дълъг ръкав, които купих са за месец макс. Бодитата пък са 0-3.

# 100
 newsm51  harikliq_222 Поздравления за сините гащи  Hug
Кумата ми е Дева и не познавам по позитивен човек от нея,а като малка е пердашела всички момчета така че е въпрос на характер ,не на зодия  Hug
veselotof и аз не купувам най малкия номер ,то ако е едричко може и да не ги облече  Rolling Eyes
Кучо бебешките дънки са супер меки (тези които взех аз) на Некст са и са от 0-3 м .Не е важно каква е дрешката а качеството.

# 101
 Туитито, ку4о и нашите дънки са много меки, не са дънки а дънков гащеризон- на Бенетон е и е с тик-так по крачетата и с лепенки на рамената. Смятам, че са идеални за бебе.

# 102
 harikliq_222  честит ти Hug младеж.
 Joy Каката ни е Марийка - е грехота ще е ако не кръстим бебето Иванчо, ако е момче. Ако е мацка - 100% Яна.

За девите - аз съм пристрастна. Баща ми е дева - много суров и тежък характер, но никога не ме е мачкал или нещо подобно. Строг, справедлив и адски честолюбив - абе обожавам го. Най-добрият ми приятел е дева - успял зъболекар и чудесен татко на 3 девойки, две от които близначки Laughing. И една много близка приятелка също, която се справя сама с живота и отглежда без грам помощ едно от най-прекрасните деца, които познавам, така, че......

Отивам да беснея с каката - лек ви ден.

# 103
Не вярвам на зодии и астрологии и за пореден път се уверявам, че това е пълна глупост  ooooh!
Как може да поставиш под общ знаменател всички хора родени един месец  ooooh! ooooh!

За статистиката - аз пък съм заобиколена само от деви и явно по характер са в пълно противоречие на това, което тук се твърди за зодията - все успели и високообразовани хора, но съм сигурна че ако се разходя из други среди ще намеря и не толкова успели представители от всяка зодия  Mr. Green

harikliq_222 честито за сините гащи, дано и мен ме зарадват така след две седмици.

Дрешки до 3 месеца няма да купувам - на дребната ми дъщеричка ставаха около месец, а някои от тях ги облякох точно веднъж. Иначе страшно много перях, защото моята пък постоянно се омазваше по крачетата, смених 5-6 вида памперси и все същото, а акаше по 5-6 пъти на ден до годинка. Колко ще се цапа зависи от детето - някои доста повръщат, после почва едно лигавене от зъбите, абе трябват си.

# 104
Аз пък ме се сещам за познати деви,но пък съм на мнение,че детето каквото си го възпиташ-такова ще е,така че зодиите не са от голямо значение,не че не вярвам в тях...
Нямам търпение да започна да пазарувам вече и аз,ама смятам след месец-месец/два да започна,и докато вляза в деветия месец всичко да ми е изпрано,изгладено,прибрано,подредено и така.

Общи условия

Активация на акаунт