Отговори
# 75
Аз съм дева и споре всичко което сте изписали би трябвало да съм скучна, нерешителна, мудна едва ли не без късмет в живота е изобщо не съм съгласна. Каквато и да е зодията всичко си е въпрос на въспитание, ако ще зодия змия да е си е както го въспиташ Rolling Eyes

# 76
И да има щастливи деви, в масовия случай са неудачници.
Pampers , ние с теб да не сме една зодия? Имаме много сходни възгледи, освен това,както казваш, и ние двамата с мъжа ми сме енергични, дейни,амбициозни, а девите,горките (за нашите познати говоря) са толкова смотани, неподвижни, безидейни...ааа и много важно- всичките са ужасни мрънкала и само се оплакват от неудачите си в живота, но не правят нищо,за да подобрят положението.

Да ви споделя още нещо, пак за астрологията: измислихме с моя мъж като се роди това бебе, да направим на него и на каката един житейски хороскоп и да ги сложим в капсули с надпис " Да се отвори когато навърши 18 години"  Laughing  Е,за надписа сега си го съчиних  Mr. Green
Искаме да им направим по един хубав подарък с дълготрайна стойност и това решихме за сега.

# 77
запис,връщам се да ви чета

# 78
За Девите, особено за жените, имам пртивополжно мнение от описаното. Познавам много отблизо 2 деви - истински жени - силни, креативни, себераздаващи се и в никакъв случай не са мрънкала.
За мъжко име с Е - да ви предложа Елин. Харесвам това име и хората, които го носят са одухотворени.
Или също - Елиян.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 12:45 от unique_v

# 79
 Момичета, преди малко преброих всички дрешки, които съм купила до момента и те са:
 8 бодита с дълъг ръкав
 7 гащеризона с дълъг ръкав ( пижамки им викат някои )
 2 гащеризона без ръкав (от тези, които са в комплект с блузка)
 3 блузи с дълъг ръкав
 1 дънков гащеризон
 1 пантофи
 1 космонафт

По принцип по колко броя реално са необходими за едно бебе? Ританки да купувам ли за под гащеризоните?

# 80
  • София
Големи обобщения, голямо нещо Laughing  Всеки си прави изводите според познатите, които има, а и според собствения си характер, но недейте да слагате чак такива етикети.  Всяка зодия има и положителни, и отрицателни страни.  Не е нужно да се обиждаме Wink  Аз съм зодия Дева и смятам, че може да съм всичко друго, но не и неудачник Wink

# 81
  • До морето :)
За астрологията - не вярвам чак толкова. Има нещо вярно, но не то предопределя живота ми, да не говорим, че съм откривала неща от себе си и още в характериститките на половината зодии.

За имената - да, хубаво е да са звучни, харесвани и т.н., но според мен не името прави човека, а човекът - името.

Памперс - те половината са производни на другите, затова не съм ги написала. За Нора и Ния обаче не се бях сетила.

Амели, изключително държа да науча как ще се казва бебето пък.  Crossing Arms Шегувам се, разбира се, това си е твое право да го запазиш за себе си. Ще разберем след няколко месеца.   bouquet  bouquet

# 82
Веселото, ти си се обзавела #Crazy много неща си взела вече, браво на тебе един да не робува на глупости Mr. Green

Стига сте спорили за девите Crossing Arms децата ще са, освен ако не решат да излязат по-рано, тъй че възпитанието е най-важно Mr. Green и аз не харесвам много имена, защото ги свързвам с различни лоши хора, ама вие сигурно ги харесвате много Whistling

Някой има ли понятие от скандинавски езици Rolling Eyes

# 83
Мами, доста крайно се изказвате за зодията, от която ще бъдат и голяма част от нашите дечица. Истината е, че представата на всеки човек за успешен и неуспешен живот доста се различава, така, че не може да се съди отстрани.
Всяка зодия си има предимства и недостатъци, важното е възпитанието и старта , който ще дадем на малките човечета  Naughty

# 84
Sleeping Beauty, прости,не се обиждай. Аз съм директна и затова изказванията ми звучат грубо. Но фактите при моите наблюдения са си факти! Дано нашето бебе има по-добър късмет от този на приятелите ни Деви.

veselotof , сериозно си се запасила! А още колко неща ще ти хванат окото до  септември, като почнат и намаленията...И не забравяй, аз вече няколко пъти го писах, всеки гост, който ти дойде,ще ти носи все дрехи, ще се чудиш какво да ги правиш. Вземи си някакви неща с къс ръкав,  може да е много топло. Историята помни 32-36 градуса през септември, това бебе в тия дълги ръкави ще се маринова  Grinning

# 85
  • До морето :)
veselotof, имай предвид още, че тези дрехи за нула време ще станат малки на бебето. Дъщеря ми на 1 месец носеше 62 размер. И не са необходими толкова много дрехи чак, то просто няма как да се оцапа бебока.  Wink

# 86
 Ameли, купувам сега защото ми е много приятно, а след дрехите ще започнат вече големите покупки. Ще има и стерилизатори, козметика, ванички и .... които са един куп неща. На гости не искам да разчитам, пък и нямаме кой знае колко приятели, които да каним точно тогава. Искам всичко да е според вкуса ми. Даже на майка забраних да купува нищо без мен, че като и знам вкуса...
 Лече, аз пък си мисля, че като е малко бебе и ще е все мокро. Я при ядене, я от памперси и ще трябва да се преоблича постоянно. Нали трябва и да има дрешки-като дънки и блузки, които са за преглед при лекар примерно.

# 87
то просто няма как да се оцапа бебока.  Wink

мога да споря Simple Smile
Моята беше постоянно оповръщана и насрана.
Не че памперсите бяха лоши, тя просто така акаше- рязко и обилно и се омазваше до главата ( те не че не са някакви си 15 сантиметра от дупето до тила  Grinning) Преяждаше и повръщаше. Преобличала съм я в първите месеци по 6-8 пъти на ден. Много бодита ги нарязах с ножицата, защото не намерих начин да ги съблека без допълнително да омажа бебето,което вече си е достатъчно омазано.

# 88
  • София
Лора беше с рефлукс и на всяко ядене връщаше.  Преобличахме я по н-пъти на ден.

# 89
 И в такъв случай по колко броя бодита, ританки, гащеризона ще ми трябват реално?

Общи условия

Активация на акаунт