Отговори
# 315
За витамините, аз си взех пренатал мисля че се казваха. Не го пийте на празен стомах защото аз като го пих така един път щях да си изповръщам червата после. Аз където изключително рядко повръщам. АГ то каза да го пием вечер след ядене.

# 316
Клара, днес си мислех за теб  Hug Честити розови гащи! Таткото как прие новината?

# 317
Клара, днес си мислех за теб  Hug Честити розови гащи! Таткото как прие новината?
Таткото е безкрайно щастлив, каза че пак цялата къща ще е розова.

# 318
Привет,

Клара, честити поредни розови гащи  Hug

За памперсите - мислех да ползвам, ама наистина време за нищо нямах, а и детето рано тръгна на ясла и там са с Памперс и нищо друго. Така че сега пак така ще е, на гърне пробвах да го уча, обаче то хич на едно място не се задържаше и не намерих смисъл да го заглавиквам, докато се изпишка. Когато стана готов, се научи буквално за дни и нямаше злополуки  Mr. Green С номер 2, живот и здраве, ще я карам на същия принцип, стига да няма алергии и други чудеса.

За прането, перях в самото начало с едни сапунени стърготини, после с бебешки прах на базата на обикновен сапун, после всички минахме на този прах или на L'arbre vert, който е наистина хубав. Омекотител не съм ползвала за бебето, а пък покрай него престанах да ползвам и за нас - сушилнята върши същата работа. Гладих в началото 2-3 месеца и ме домързя  Mr. Green

# 319
За витамините, аз си взех пренатал мисля че се казваха. Не го пийте на празен стомах защото аз като го пих така един път щях да си изповръщам червата после. Аз където изключително рядко повръщам. АГ то каза да го пием вечер след ядене.
Аз имах същият неприятен "инцидент"като ги пих на гладно.Аз пия Прегнакеър-така мисля,че се казват,но задълвително трябва да се приемат след ядене.

# 320
здравейте, искам официално да се представя.  истината е,че винаги съм била скептична към форумите и сигурно няма да съм много активна,но тази бременност засега ми носи много проблеми и си помислих,че сред други с моите болежки,  ще ми е по-леко   
терминът ми е 19ти

# 321
Здравей, мама 19 еми не тук им търсим решение на проблемите или ги споделяме поне с хора, който могат да ни разберат  bouquet

# 322
mama19 добре дошла, за това сме тук за да си споделяме  Hug
Клара и аз вчераа си мислих, че не си се вясвала скоро и дали се адаптирахте вече в БГ. А как няма да се радва таткото, един мъж ще е - кои като него с 4 жени  Hug

# 323
Да се разпиша и аз след прегледа с... нови сини гащи stork-boy Засега ми отпадат притесненията  как ще връзвам панделки Simple Smile
Връщам се да чета.

# 324
  • Пловдив
Пу първа сова днес!  Grinning  morning
Честито на сините и розовите гащи. Добре дошли на престрашилите се. Simple Smile Понякога ей така съм споделяла, не съм очаквала нищо, може някой и да е попрескочил написаното, важното е, че съм имала нужда да го кажа и съм го казала и съм се почувствала добре. А когато те притеснява нещо тук все някой го изживява или го изживял и би ти дал някакъв съвет. Да не казвам, че от четене тук понаучих доста неща  bouquet
За тези, които смятат да ползват слинг - може да се използва и по време на бременност за придържане на коремчето, това не ми беше хрумвало, снощи случайно попаднах на това.
Хубав ден на всички

# 325
Пу втора!  Laughing

Честито и от мен на гащетата. Другата седмица ще съм в 17 г.с. и съм на преглед, дано и аз разбера, че си ми е тръпка  Heart Eyes
Тази нощ не мога да не се похваля, не станах нито един път (за сметка на това сутринта направих спринт до банята  Joy). Кошмарите ми минаха, остана да мине и гадния ми изпит другата седмица и ще мога доволно да си отдъхна и да се отдам на бременеене Crazy

# 326
добро утро и от мен
Lulu25 честити сини гащи
Мама 19 добре дошла и от мен, и аз не съм много редовна в писането но чета редовно.
За панделките елате да ни видите сутрин когато трябва да ги оправям за училище, една иска опашки, другата плитки пък малката иска като голямата пък тя не ще, и така голяма мъка с тези мадами, а по-натам живот и здраве 2часа сигурно ще ни трябват да се нагласяме.
Ние свикнахме в БГ даже успяхме и да се поразболеем, малката сега втори път ми е болна но вече върви към оправяне.
Аз съм станала рано че днес ми почва един курс и ще съм малко ученичка. Цяла нощ не можах да спа от  притеснение да не се успя
Лек и хубав ден

# 327
 Добро утро! При нас вали дъжд от вчера, отвратително е.
 Лулу, Клара, честити гащи!
 Мама19, добре дошла!
 Голям проблем са ми якетата в момента. Имам толкова много, а само две ми стават, едвам ги закопчавам и ми стягат. Като знам, че след две седмици може и с къс ръкав да ходим и не ми се дават пари за яке, което ще ползвам толкова кратко време.
 Това е от мен. Хубав ден!

# 328
  • Gone with the wind
Веселоф, аз по тази причина от известно време си нося само якето без ръкави - всичко друго ми е малко на пупата  Laughing

Лулу, честит мъж!

Клара, женско царство, а? Да знаеш, че е много готино за малките  Heart Eyes Аз имам 2 сестри, та говоря от личен опит  Laughing Успех на курса

Ние днес сме на сватба, да видим кой костюм ще ми стане, то ясно, че няма да закопчавам сакото, ама все пак ....  Rolling Eyes

# 329
Добро утро kaffeetrmker_2
Аз нощно време не ставам до банята, ама сутрин се сабуждам от зов за нея  Mr. Green
Честити гащички  bouquet и аз искам скоро да съм сигурна какво ще е Crossing Arms
Кичо, аз спасявам положението с шалове за официални поводи Embarassed
Веселото, не си заслужава, после кво ще го правиш, аз като видя зора ще открадна от ММ някой яке hahaha
Дундичка, и аз имам изпит по другата седмица и е много тъп имам 2 реферата да пиша по него ooooh!

ПП Забравих да пиша, че вчера вечерта сънувах бебето Whistling

Общи условия

Активация на акаунт