Отговори
# 330
  • Gone with the wind
Изрових си един супер любим костюм, който бях спряла да нося (че даже забравила по тази причина), защото ми беше станал голям (полата ми падаше). Е, сега ми е тамън, само сакото се закопчава малко със зор, но все пак се закопчава, т.е няма да ми изглежда абсурдно малък  Laughing

# 331
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Само да ви кажа, че сови се наричат хората, които вечер са по-активни, а чучулиги - тези, които сутрин са по-активни и стават рано. Тъй че добро утро, чучулиги Simple Smile
Аз сега ще ходя на йога за бременни за първи път, а после в 12 с ММ сме на една безплатна лекция за бременни в мол Сердика. Утре пак ще има лекция там - днес е за трудовите права на бременните, а утре за раждането с дула. Ако някой иска, може да отиде. Предният път имаше много малко хора (6 бременни някъде) и се получи приятен разговор.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 332
Добро утро и от мен/нас!

Снощи бях много изморена, за да пиша. Благодаря за честитките! Чак сега, след като ми казаха, че бебо е момченце, установих, че всъщност много съм искала момченце, щом така му се радвам Simple Smile Пък и за момиче не сме загубили надежда - живот и здраве, третото ще чакаме да е момиче Wink Засега у нас май ще продължат да се търкалят само камиони и влакове.

Виж, Клара, у вас си представям страхотно женско царство с три девойки.  Joy Плитки и панделки до край Simple Smile

# 333
  • До морето :)
Лулу, честити сини гащЯ

За дрехите - аз блузи си взех, но голям зор са ми панталоните. Имам едни дънки от дебелия си период и един панталон за бременни. С това се приключва избора ми. Трябва да си взема някой анцунг за официално, че тези които имам стават само вкъщи да се носят. Дрехите, които носех предната бременност са в сестра ми, трябва да си ги взема вече.

# 334
Добро утро и от мен, много чучулиги   bouquet
Лулуууу честито и от мен сини гащи:) И аз като теб нали съм мъжка майка малко си искам женско, но май повече ме влече пак да е момче, но аз ще разбера най-рано в края на месеца  Joy Мъжете май са още с предимство в класацията за пола hahaha
Дрехи си взех две поли от Калиопе, които са много меки и удобни за по 7 лв. от смесения на Витошка с Теранова. Аз през живота си пола съм носила 5 пъти е сега няма по-удобно нещо от това:) Якетата само едно малко ми опъва, но все още става. Но определено тумба ми скочи напред много тези дни, иначе съм +1+2 кг, варирам.
Ние Боб дадохме при бабини му, че тръгна пак да се разболява, вече с тази градини и бацили ми иде да се гръмна, някои болен ли е и той е втория. Ние ще ходим да сменяме гумите на колата и да посвършим малко работа, а май и Стройко има та може и до там да идем. Днес го дават топъл и слънчев ден, възползвайте се   bouquet

# 335
Днес го дават топъл и слънчев ден, възползвайте се   bouquet
Ninka, че къде го това слънце? Shocked
От нашия прозорец изглежда и мрачно, и ветровито, и студено.... уф, пак Sad

# 336
добро утро  Wink

моето коремче вече няма шанс да се скрие все едно съм в 7м  Crazy ще се щракна тези дни да ви се покажа  Whistling
аз ще я карам с памперси,при положение че го има като удобство не виждам причина да не се възползвам  Laughing
относно кг. аз за 3 дена качих 1кг и вече съм +4кг.  newsm12
Клара, честита ти мома   bouquet
привет ,мама19  Hug
Lulu25,честит ти мъж   bouquet

сигурно много ще ми се смеете като ви кажа с какво закусих ,но и аз самата си се смея на акъла и апетита - манджа боб с кисело зеле и в допълнение и зелен лук 3 стръка  smile3532 и това като имате в предвид ,че аз не ям кисело зеле ,не ям и боб.странна работа  hahaha

# 337
Днес го дават топъл и слънчев ден, възползвайте се   bouquet
Ninka, че къде го това слънце? Shocked
От нашия прозорец изглежда и мрачно, и ветровито, и студено.... уф, пак Sad
И тука е такова, излъгаха за затоплянето.  Sad Иначе като ходих до магазина и не беше толкова студено, но пак е мрачно и това ми скапва настроението за разходки.

# 338
За килограмите - аз нали нямам кантар вкъщи, та се тегля при доктора. Последно (преди 2 седмици) бях +7, които нито ги усещам, нито ги виждам къде са.  newsm78 Вярно, че бях много слаба като забременях, но съм качила предимно на корем, ханш и цици...

# 339
Добро утро момичета !
Мама добре дошла   bouquet
Аз никаква чучулига не се чувствам -баш като совичка си обикалям по нощите ,а сутрин  Crazy
Клара и аз имах същата случка с витамините -,като не чета упътването Blush stork-girl   bouquet
Лулу аз много исках момичета ,но като казаха момченце много мило ми стана,надявам се на другото ,че много обичам панделки Grinning А да честити гащи   bouquet
Клара ако не е тайна какъв е курса? Wink
Цитат
ПП Забравих да пиша, че вчера вечерта сънувах бебето
аз не съм ,но ММ сънува момиченце Grinning Пак ще го вземеш с 6  Hug Дундичка късмет и на теб  Hug
Аз отдавна си крада от якетата на ММ а сега и оправдание имам  hahaha
dddidka не си сама ,пълнени чушки не бях яла за закуска  Joy винаги има първи път

# 340
Олеее, как ви идва сутрин да ядете такива неща Joy много ме забавлявате  bouquet
И аз не ям неща, който преди обичах, ама незнам защо всичко ми е солено newsm78 а в къщи се готви безсолно, кво ми става нямам си на идея

Лулу аз съм момиче пък си играех само с камиони и колички и все в работилницата на дядо ми седях. Куклите ги ползвах за манекени на дрехи собствено производство Joy и за да ги постригвам Mr. Green

# 341
Добро утро ! Тук май се опитва да пробие слънчице , но не много успешно  Rolling Eyes
Клара , честито ти още едно момиченце  Grinning
Лулу , а на теб честито момченце , мисля че децата ще са много щастливи като двама братя !А ако след време се решите на трето и е момиченце , тя ще бъде тяхната принцеса и много ще си я пазят  Heart Eyes  
В нашият случай ми се струва , че е  по- кофти  комбинацията момичето да е по-голямо от момчето. Аз като я питам братче или сестричка иска тя винаги казва-сестричка !  Confused
Аз вече почти не се събирам в якетата си , ообено зимните . За това р
азчитам на няколко жилетки и така ми е много комфортно , защото от никъде не ме стяга. Да ви призная аз още не съм си купувала абсолютно нищо  нито за мен нито за бебето. Но скоро вече ще трябва да поправя тази грешка  Sunglasses
Сега ще се мятам да чистя , че е лудница у дома  Crazy
Хубав ден , и дано скоро слънцето ни зарадва  Hug

# 342
За килограмите - аз нали нямам кантар вкъщи, та се тегля при доктора. Последно (преди 2 седмици) бях +7, които нито ги усещам, нито ги виждам къде са.  newsm78 Вярно, че бях много слаба като забременях, но съм качила предимно на корем, ханш и цици...

Лече,тия +7 кантарът на доктора ли ги измери така? Да не са от самия кантар? Седем килца са си доста, за да се скрият току-така някъде.

Мен мойта лекарка вчера ме мери за пръв път, на нейния кантар (с ботуши, които само те тежат близо килограм и още не знам колко дрехи) излязох 57кг и тя ме пита от колко стартирам. Казах й да ги пише 57кг, въпреки че стартирах реално от 54-55, но и вкъщи на кантара продължавам да съм си толкова. Ако бях казала реалните, досега щях да съм +3 и след някой и друго месец да почне да ми се кара да се ограничавам ...
А и коремчето ми е от скрито по-скрито. Точно в момента юнакът се е облегнал на едната страна и така здраво го е опънал, та чак се е очертал, но когато съм права и с дрехи още е трудно да кажеш дали съм похапнала добре или съм бременна.

tuitito, e стискаме палци тогава другото да е момиченце Simple Smile

dddidka, ако питаш мъжа ми - това си е съвсем нормална закуска, че чак понякога ми се кара защо не давам на детето да закусва боб ooooh!

sealover, момиченцата винаги по презумпция искат сестрички Simple Smile Но пък се грижат по-самоотвержено за братчетата (понеже там няма пряка конкуренция  hahaha)

# 343

Лече,тия +7 кантарът на доктора ли ги измери така? Да не са от самия кантар? Седем килца са си доста, за да се скрият току-така някъде.

Според моите предположения съм стартирала 51-52, при доктора на първия преглед по ЖК (в третия месец) бях 55, после (в четвъртия) 58. И страничните хора казват, че не съм качила кой знае колко. Аз да не мога да се преценя - ОК. Сигурно грешката е в кантара нещо.  newsm78. Предната бременност стартирах с настоящите си кг и влязох да раждам 70-71. Та има на къде да дебелея, докато стигна тези мерки.  hahaha

# 344
Цитат
Олеее, как ви идва сутрин да ядете такива неща  много ме забавлявате
ММ си стопли за закуска  Laughing и така вкусно замириса чее...

http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/ вижте  на какво попаднах ,изглеждат лесни ,ще пробвам днес  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт