Отговори
# 345
За тези, които смятат да ползват слинг - може да се използва и по време на бременност за придържане на коремчето, това не ми беше хрумвало, снощи случайно попаднах на това.
Хубав ден на всички
Това ни го показваха на курса. Както и една много релаксиращо отпускане пак с шал. Mr. Green

Lulu25, да ти е честита липсата на кордели! stork-boy

mama19, добре дошла! Ще се радвам да пишеш по-често. Понякога сме много добра компания Mr. Green

veselotof, аз първо гълтам корема и бързо закопчавам. После като го отпусна и той избутва якето. Иначе и аз не искам да давам пари за яке, което ще нося няма и месец.

ku4o, радам се, че си намери тоалет! Весело да си изкарате!

Лече, и аз с блузите нямам проблем, но трябва да си намеря нещо за краката. Никак не ми допадат дънки/панталони за бременни и си мисля за някакви с ластик и ниска талия. Може и някоя ластична пола. newsm78

За времето - слънчицето се опитва да се покаже. Може и да познаят синоптиците. Все пак идва периодът с минусови градуси сутрин и около 20 следобяд.

Anni0422
, и аз бях като теб. Имах повече коли и пистолети от момчетата на улицата.  Mr. Green А куклите ми бяха войници и все ги подстригвах късичко. hahaha

Аз снощи до малките часове си наваксвах с дневника. Остават ми още три дни да попълня и съм готова. После ще си го водя редовно. Добре, че е форума, та си припомних кога какво по писанията тук.  Mr. Green За да не е много празен преписвам от нета седмица по седмица как се развива бебчето.

Аз манджи на закуска не мога да ям и това си е  Crossing Arms Иначе апетитът ми расте и само се чудя какво да прилапам.

# 346
Lulu25 честити сини гащи
Клара честита поредна девойка на теб
И ние вчера бяхме на преглед и за щастие всичко засега е наред. Направих БХС и сега ще очакваме резултати. Имах киста на яйчника, която сега док. каза че не вижда  newsm44 При нас на 99% гащите ще са сини. ММ беше сигурен, че ще е така, а аз все си се надявах за момиченце, но каквото ще да е, само да е здравичко.
Хубав ден ви пожелавам момичета кокичета! Hug

# 347
Добро утро и от мен. Дано се окаже слънчев денят, че ми омръзна от дъждове и студ! Да се похваля - и аз вече рядко ставам през нощта. Най-вероятната причина е, че престанах да пия течности 30 мин преди лягане. Днес сме на гости на кумата ми и ще ми покаже нагледно как се сменя памперс. Тя роди на 6.03 и ще го видим за пръв път бебока.
Преместиха ми втората ФМ за 04.04 - дано всичко е наред! Пък, току-виж, и пола сме разбрали. Не съм се мерила от 10-ина дни и не знам как вървя с килограмите. Виждам само, че коремчето си иска широки панталони  Joy
Относно извеждането - засега ми се струва безумно да го държа вкъщи до 40-ия ден. Още повече, че септември обикновено времето е приятно.
Вие обмисляте ли пътуване по празниците 1-6 май? На мен ми се джитка някъде... Миналата седмица с голям страх пътувах, но слава Богу, всичко мина добре. И сега като съм така безстрашна...

# 348
Ох, момичета,да ви кажа и на мен как ми се ходи някъде. Мисля си за море(не във Варна) Grinning Ходи ми се в Турция на море. Там времето е приятно за плаж още май месец, но мисля,че няма да мога да издържа на толкова път. Някъде наблизо ще трябва да се ходи (ако изобщо тръгнем  Crossing Arms)

# 349
Моя курс днес е по биология за кандидат студенти
А за ивеждането мисля че още на следващия ден след изписването ще сме навън

# 350
Здравейте, момичета! Радвам се, че днес сте по-усмихнати, дано хубавото настроение се задържи  Hug

Темата за прането отмина, но да ви кажа. Повечето бебешки дрешки са 100% памук, което не позволява пране на повече от 40° (на всяка дрешка пише на колко ° се пере и моите наблюдения са до макс 40°.). Рискувате да ги смалите преждевременно Wink Задължително се гладят първия път, и то за да се дезинфекцират, понеже на ниската Т не става (който има сушилня си е спестил тая задача). След това гладенето е за КРАСОТА и по желание. Аз гладех задължително пелените (бархетни и тензухени), защото бърша дупе, попивам след баня, подлагах под гръбчето, защото много се потеше лятото и т.н., което според мен изискваше малко повече чистота.
Ползваме Бочко, течен перилен препарат. Много съм доволна. Тук ще вметна и за парабените открити в гела за зъбки - прочетете този линк.

Моята мома е родена в края на декември. Излезнахме за пръв път на 20-ия ден и после не сме спирали да излизаме. Единствено пропуснахме едни 2 седмици през февруари, ако помните температурите паднаха до -25. Обличах скиорския екип, шапка, шал и ръкавици. Нея в зимния космонафт и хайде на разходка. Хем да се раздвижа, хем да я каля.

Да не забравя, честити сини и розови гащи на Lulu25 и Клара и добре дошла на мама19 Simple Smile

# 351
Ushana, Стелияна аз ще ходя на гости в студеноте страни при белите мечки Whistling тъй че вече са ми подписали пътния лист за Великден Joy
Клара, ти да не кандидатстваш някъде тая есен?
Честити сини гащи  bouquet абе много мъжки майки тука, женското съсловие много редичко ми се вижда, ама ще видим на финала кво ще излезе Peace
Аз се меря само на моя кантар вкъщи, че иначе иди му търси края, пък аз съм казвала, че много внимавам с килцата, иначе може да развия диабет(то не само аз де, ама при мен е с висок риск) и имам здравословен проблем, който се нуждае от контрол Praynig

# 352
Момичета, на някоя правили ли са конизацио? Заради това все за секцио ми говорят. Четох в една тема, че се определя 16-20-а седмица. На втората ФМ пак ще питам, че засега всички само за секцио говорят.

# 353
Скорпи  stork-boy честити гащи   bouquet Те момченцата са по към майките (така съм чувала) и с това се утешавам Laughing
Моя курс днес е по биология за кандидат студенти
А за ивеждането мисля че още на следващия ден след изписването ще сме навън

Любимата ми дисциплина Wink И аз няма да ги държа вътре за ужас на бабите hahaha
Да ви кажа за гимнастиката - много ми хареса и почвам всеки ден   jump

# 354
Ние си вземаме отпуска  последната седмица на април и сливаме с великденските празници и сигурно ще сме в Ямбол няколко дни, но за Великден сме си тук при свеки.
Морето вече е капарирано и сме в Несебър на 9.07. Аз почивките винаги обичам да са ми планирани  Hug
Момичета, на някоя правили ли са конизацио? Заради това все за секцио ми говорят. Четох в една тема, че се определя 16-20-а седмица. На втората ФМ пак ще питам, че засега всички само за секцио говорят.
Много неграмотна се почуствах, нямам идея какво е това!!! Ще ме светнете ли?
А тези по прогнозата само лъжат, къде ти слънце днес, верно по-топло е от вчера, но мрак  Crossing Arms
Скорпи честито сини гащи   bouquet
tuitito верно си е това за момченцата  Hug
Нашия малкия по спешност отишли да го прегледат, че се оплаквал, че не може да си отвори устата сутринта и окото, и баба му направо луднала, и се оказало възпален лимфен възел и в това вследствие, че не е излекуван като хората от предните пъти. Много ми хареса тази лекарка, че веднага казала, че задължително след боледуване да се прави кръвна картина за да се види какво се случва , и че нековата лична не си е свършила работата и изликувала, което е ясно. Аз ще я сменям сега юни задължително, защото е пълно безхаберие вече, и сега го затвърди вече. Дано да ми се оправи бързо милото, че само боледува, а сега го отнасят все свекитатата да го гледат /да са ми живи и здрави/ а ние само да мислим  Praynig

# 355
Дано поне за утре да познаят времето , обещаха да е топло
Ще ходим на ретро събора  в Калояново, ММ е голям фен на тези автомобили, даже вече се сдобихме с една антика
Много е щастлив, сега я стяга и ще ходи по събори да я показва и той  Wink
Ние плануваме няколко почивки това лято, дано не се провалят плановете , разбира се  Rolling Eyes
Дано утре е слънчевоооо Praynig
Лека вечер мами   bouquet

# 356
  • До морето :)
Ох, следобед времето тука беше страхотно, дръпнахме му с малката една хубава разходка.  Grinning

# 357
Добър вечер дами  Hug Днес времето във Варна беше супер за разходка Simple Smile С мъжа ми и кучето чак сега се прибираме...страхотен ден Simple SmileДано и утре да е хубаво времето и най-сетне да започне да се стопля..че ми писна този студ.В Понеделник съм на преглед и малко се притеснявам..тъй като ще ме преглеждат генекологично,а до сега не ми се е налагало,също така ще си правя някой тестове включително и този за гастационния диабет  Sad дано всичко да е наред този път...и предишните стойности да са били техническа грешка...

# 358
Добър вечер дами  Hug Днес времето във Варна беше супер за разходка Simple Smile С мъжа ми и кучето чак сега се прибираме...страхотен ден Simple SmileДано и утре да е хубаво времето и най-сетне да започне да се стопля..че ми писна този студ.В Понеделник съм на преглед и малко се притеснявам..тъй като ще ме преглеждат генекологично,а до сега не ми се е налагало,също така ще си правя някой тестове включително и този за гастационния диабет  Sad дано всичко да е наред този път...и предишните стойности да са били техническа грешка...
Доста е рано още за теста за ГД , защо ще го правите толкова рано ?
За прегледа какво имаш предвид , че досега никога не си била на гинекологичен преглед или имаш предвид сега за бременността ще ти първи ? Предполагам , че е второто де  Mr. Green

днес доста се поуморих  Whistling Сега вече ще почивам  Simple Smile

# 359
ето ме и мен, цял ден съм ученичка, много готино
Скорпи честити сини гащи
Аз уж съм доста грамотна по бременни въпроси но не съм чувала за конизацио, ако поясните малко може и да бъдем полезни.
Аз мисля лятото да съм на изпити а на есен живот и здраве да съм студентка.
Времето наистина е гадно и дано вече се свършва с тая зима.
За килограми да не отварям темата че съм с много кила вече и с огромен корем.
Отивам сега да готвя и стегна малко къщата защото утре пак съм цял ден на занятия

Общи условия

Активация на акаунт