Отговори
# 360
Мамета, днес май много сте се уморили с разходките Mr. Green
Ей, деца как ги лекуват тия доктори #2gunfire, имам толкова познати със същия проблем, неизлекувани болести на децата им #Cussing out
Това конизацио не е ли нещо с шийката на матка newsm78

# 361
Момичета, радвайте се, че не сте чували за "конизацио" Simple Smile Това е операция, с която се изрязва от шийката на матката заради риск от рак. Диагнозата е дисплазия - атипични клетки. Та... понеже явно скъсяват шийката и после се налага секцио. Но защо... не ми е твърде ясно.
Аз се връщам от гости на бебе на няма и месец - много е готино! Гледах как се сменя памперс и мие дупе. Дори го подържах, но за мъничко. И получих куууп страхотни дрешки! Сега ще лягам да си опъна кръста. Хубава вечер ви желая и сладки сънища!
Не мога да се въздържа - тази идея много ми допадна:
http://modernimaiki.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 21:46 от ushana

# 362
Много мило посрещане, благодаря ви. Ще ми трябва малко време да се ориентирам поимено, но ще се справя. вчера пропуснах да кажа,че най-вероятно ще е момче и нашето бебе. за мен това нямаше никакво значение, баща му искаше принцеса, но ще се настрои, това да е проблемът.
 ushana, звуч  си страшно.  Аз вече се ужасявам от думата рак. Сякаш ме преследва.Но вярвам, че всичко ще бъде наред. секциото си е лека операция,не е драма.

# 363
Ама сега ли щети правят такава операция или след раждането newsm78 оф много е лошо тва рака #2gunfire

# 364
скъсяването на шийката няма нищо общо с начина на раждане а по скоро мисля че тогава се прави зашиване на шийката не знам как се казваше за да не се изтърве плода, а да си стои на топло там където му е мястото, и когато дойде време за раждане се махат шевовете и бременната мама и готова да роди когато процесът започне.

# 365
Клара, говориш за серклаж, това конизацио е някво изменение в шийката

# 366
sealover,стойностите на глюкозата ми излязоха повече от нормалното и затова лекаря ми преписа ново изследване...четох тук като споделих с всички,че 12 часа преди изследването не се яде нищо и не се пие.,пък аз доста късничко ядох тогава и сутринта в 8 хаидее високи стойности...дано е от това причината Simple Smileа за генекологичния преглед ми е попринцип за първи път.до сега не ми се е налагало Simple Smile затова имам леки притеснения не знам как протича

# 367
Добра вечер и от мен  Hug

И аз не бях чувала за това конизацио. То звучи гадно, та какво остава...
Ушана, голям смях с тези ванички... Той мъжа ми преди време ми беше пратил един линк и аз го наругах какво ми предлага тия кофи, как ще си къпя детето в кофа  Joy Майтапа настрана, ако имах такава ваничка, щях да експериментирам, изглежда ми готино и ми е интересно бебо как би реагирал.

Ние днес ходихме на пазар и малко се поизморих. По традиция обядвахме навън и си хапнах пържени картофки  eat После откъде такова шкембе рано рано...  Цял ден ме стягаше болезнено корема, пих но-шпа следобеда, но не помогна, чак сега ме поотпусна. Отгоре на всичко малката ни извъртя такава драматизация... Трагедия в три части, Большой театър пасти може да яде. Какво беше това, какъв беше тоя рев и за какво, все едно получи факс. Може някой пореден зъб да никне, досега имаме 8, които се появиха без проблеми, но знам ли  newsm78

Хубава вечер и лека нощ!

# 368
Kоремчета,искам да ви попитам вие боядисвате ли си косата и подстригвате ли се по време на бременност,тъй като съм чувала че не е хубаво...ако било момче си му рязал от достойнството  Simple Smile...но аз не вярвам много на това ,а що се отнася до боядисването все пак това са химикали...не знам дали е добре за бебко  Rolling Eyes

# 369
И аз съм за боядисване и подстригване
Бях чела, че е хубаво да минеш в 4 месец вече и тогава да се боядисваш
Затова мисля тия дни да се понамажа, ще видим
Боята ми е професионална, в смисъл , че не е безамонячна  newsm78

# 370
Добър вечер и от мен, очертава ми се трета безсънна нощ заради този зъбобол. Ходих при една зъболекарка откри му пулпит почна да ми омъртвява зъба а то си боли мъжката. Днес се обадих на моята зъболекарка, че вече не можех да си видя 2 зъба от подутия венец каза ми да си взема една вода за жабуркане та отмина малко. За тия дни само осмуквам някой друг банан че поне да хапвам нещо. В двуги ден мъжа ми заминава командировка в Гърция и ми е едно криво..
Бебчето предполагам е добре продължавам да си раста на корем и така..
Пак се оплаках ама ми олекна Hug

# 371
lovely baby, аз вече се подстригах и началото ан август пак съм на фризьор преди появата на бебо.
И ние днес направихме кратка разходка, защото мен започна да ми се вие много свят. Четох, че през 5 месец е нормално, тъй като рязко бебето и майката увеличат килограмите си и в този месец се качват от 5 до 7 кг  Tired

Аз да ви питам - бархет и тензух продават ли се на метър като платовете? Като гледам цените на пелените в магазините и ми призлява, а на мен доста ще ми трябват Mr. Green

milenkaa_, много неприятно Hug

# 372
Добро утро коремчета
Лек, приятен и спокоен ден
Аз малко се успах днес със смяната на часовете,уж бях се подготвила но часовника на телефона уж се смени но си звънна час след уречения

# 373
  • Пловдив
Добро утро!
Чакам само да грейне слънчицето и ще обиколя магазините. И аз мисля да си купя тензух и бархет на метър и да си ги подгъна. Не може да няма по магазините за платове.
Аз рядко се боядисвам и да ви кажа боята от преди една година още си ми стои. А израстналата коса е близък цвят до боядисаното и все едно се прелива - нали сега гледам модерно било, та ме улеснява много. Аз си пооформих лекичко прическата първото тримесечие, сега пак мисля да се пооформя. Замислям се за по драстично подстригване ще видим кога ще ме прещрака.

Това за гинекологичния преглед не е ли опасно по време на бременност? Важното е да имаш доверие в докторите. Стискам палци нещата да се нагласят бързо и лесно.
Оправяй зъбчето за да се наслаждаваш на най-хубавия период от бременноста си.
Честито на всички разбрали гащите... ние сигурно ще разберем последни  Confused каквото се е надупило и е обърнало гръб това нашето.... пък уж се въртяло, на прегледите все в тая поза застава... и най интересното е, че в ден на преглед при доктора цял ден кротува все едно не сме бременни.... абе от сега хитрува  Grinning
При нас е мъгливо... но не значи, че няма да е един хубав ден.

# 374
 Добро утро!
 Вчера и аз се разходих подобаващо. Минах през магазините. Взех си четири блузи с къс ръкав и едно пролетно яке. Като излязох валеше, но после се появи слънчице.
 Моля, четете хубаво темите, защото много от въпросите се дублират. За боядисването е писано два пъти. За многократните пелени също. Можете да се боядисвате, но е препоръчително да е с безамонячна боя. Това за подстригването даже не искам да го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт