Отговори
# 375
Добро утро Party
Аз станах в ранни зори, ама нали ММ се прибира днес от Испания и съм много щастлива Simple Smile Heart Eyes
Айде на кефенце или пък който каквото пие

# 376
Добро утро. И макар че Емо Чолаков не ни обеща слънце, аз пък ви пожелавам да се покаже малко Simple Smile Гледах по картата, че към трънско го дават да нямат силен вятър и се замислих, че скоро не сме ходили до ждрелото на Ерма, може да си го намислим дестинация днес.

Темите има да се повтарят.... повтарят..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз лично не се дразня, а и в общи линии, когато на човек не му е до главата, чете отгоре-отгоре.

А за това как застават бебетата - не знам за вашите лекари, но моята си ги "намества". Побутва лекичко, някакси си върти ехографа. Не се сещам за нито веднъж за двете бременности, да не е можела да види някакъв орган, защото бебето е застанало някакси newsm78 Най-много да трябва да го побутне малко повечко, докато се завърти в желаната посока.

# 377
Здравейте мами, ето свършва и този месец....предстоят ни само слънчеви дни. Няма да ни се прибира вкъщи. За повтарящите се теми и аз не гледам винаги да търся стари, първо питам и не виждам нищо лошо. Аз да си призная тъй като имах кофти оплаквания предните месеци и  ходенето на фризьор ми беше едно от малките удоволствия. Според моя гинеколог не трябва да се параноясваме и да прекаляваме. Както повечето от нас разбраха- без лекарства не става. Аз изпих до сега толкова, колкото  не бях пила до сега Simple Smile Имам доверие на лекаря и както казва той, медицината е доста напреднала, спрете да слушате бабини девотини. Но това си е мое мнение и не го налагам.
  И аз май имам нужда от спешен шопинг, че корема много бързо порастна и не мога да се побера в почти нищо ....  А не винаги бременлийските дрехи ми харесват, но ще видим.
 Блазе на мамите, които знаят какво ще е бебчето. Мойто все премята крак, та вече си мисля ,че е булка. Понякога дори посръчкването не може да го събуди...но то си е дете с характер  Laughing
    bouquet  Страхотен ден!!

# 378
Мая, според мен е доста досадно да пишем едно и също нещо три пъти за период от два месеца. Поне на мен ми е неприятно да отговарям на всеки недочел.

# 379
Добър ден  Laughing аз от сова/чучулига май коала ще ставам  hahaha
Милиенка много гадно това  Hug
Лулу така е ама пумпал инат намества ли се ? Joy(кат нашия)
Памперс продават се ,майка така ще купи и свеки ще ги поръби на оверлога. С цените просто #Crazy Ти сериозно ли 5-7 кг в 5месец newsm78 Ужас ,а после   261uu
Ани супер , няма да си сама  Wink
 sun   сега го търсим ,а после  sweating
lovely baby зависи от лекаря ,но е като ходене на зъболекар(за мен) неприятно но се налага.

# 380
Мен не ме дразни ако нещо се повтори, аз за боите не се меся, защото съм си с мойта коса и цвят Mr. Green пък за постригване не ми се говори Naughty
Ама да вметна само, че щом бабите казват да не си режеш косата, то по същата логика и ноктите не трябва да си режеш Joy представяте ли си 9 месеца нокти на краката hahaha днес ми е много лигаво Party
Тук е жега, ама трябва да сляза да изчистя колата, че мъжо като си дойде и я види ще има да дрънчи #Crazy той е маниак на чисти коли, в кола която кара той като се качиш все едно е чисто нова от салона Mr. Green

# 381
Здравейте!
Смяната на времето ни се отрази много добре. С малката спахме до 9:30  Wink

Вие започнахте ли вече да се мажете с кремчета против стрии и с какви? Аз ползвах маслото на Хип миналия път и бях много доволна - бързо попива и е с много приятен аромат. Сега обаче се замислям за какаово масло, под формата на сапунче. Моя приятелка го ползва и казва, че е страхотно и ухаеш на шоколад, ммм Simple Smile

# 382
Здравейте,
отдавна не съм се включвала. Миналата седмица бях при доц. Балев на ФМ.
Не искам да прозвучи като подклаждане на конфликт, а просто да изразя мнение. Не е приятно на всеки повтарящ се въпрос да се отговаря така нападателно. Така много хора се отказват да пишат. Случвало се е и в други форуми, в други теми. Не мисля, че е нормално човек да седне и да изчете примерно последните 5 теми или всичките 10 до сега, за да намери отговор относно даден въпрос. От 50 човека тук / примерно казвам /  все ще се намери един, който няма да го "събори" това да отговори за пореден път.
Аз лично имах голямо желание да се включвам активно в темата, но не очаквах, че с такава скорост ще се изписват теми и страници. Това сега не ми пречи. Аз просто имах представата, че тук много по-синтезирано ще представяме иформация и тя по-лесно ще се усвоява от онези, които нямат възможност всеки ден да влизат и да четат.
Не се сърдете, но не е честно така да се отнасяме с онези, които имат въпрос, макар и повтарящ се.

# 383
Добро утро!
За боядисването и подстригването - боя си слагам всеки месец, а онзи ден клъцнах към 4 пръста. Няма да ходя като вещица я!  Joy
Конизациото ми е правено преди 2 години, не ми предстои. Съжалявам, ако съм ви стреснала. Радвам се, че повечето от вас не са го чували   bouquet
Тези, при които 2 пъти ходих напоследък нищо не наместваха. В пката дори не им се занимаваше да ме гледат, но нали настоях... А миналата седмица в Шейново не ми беше до пол - просто исках да се успокоя, че бебо е добре. Е, надявах се да ми кажат, ако го видят, но явно и те не обърнаха внимание на това. Идеята беше да се провери как е.
За повтарящите се теми - толкова много пишем, че няма как да се връщаме назад и да ровим, ако ни вълнува нещо спешно.
На купилите си дрешки - честито!

# 384
Момичетааааа, усетих бебето newsm68 newsm68 newsm44

Ами незнам кое е бързо и бавно изписване, ама 20 днес да напишат по един пост и за колко се изписва една тема, пък и с други бременни си сверяввш часовника. Сега някоя позната, приятелка била бременна преди...то е друго някой да е бременен заедно с теб Crossing Arms

Ами Ушанка, то за това ще е секцио мила, що си се притеснила newsm78

# 385
Ани, просто предпочитам да не ме режат заради възстановяването - не че е притеснително. Иначе, ако кажат - ще е секцио, разбира се. Най-важното е здравето ни!

# 386
Няма страшно, явно така е по-сигурно. То и по единия и другия начин има възстановяване, при някои естественото раждане после има по дълго от секциото. Въпрос на организъм е Hug

# 387
Здравейте, сега се разрових за тензухени пелени 3 броя 19 лева, а иначе 1 метър тензух е 2.50. Май ще си ги правя вкъщи ..
За подстригването другата седмица ще ходя че косата ми е до кръста и ако не я пооформя ще заприличам на разплетена дамаджана.
Мисля идната седмица да скоча до село, да половя малко риба ако зъба ми позволи де..

# 388
Памперс продават се ,майка така ще купи и свеки ще ги поръби на оверлога. С цените просто #Crazy Ти сериозно ли 5-7 кг в 5месец newsm78 Ужас ,а после   261uu
И аз се стресирах като го прочетох  #Crazy В нета го пишеше. Някой беше постнал линк към една страница с характеристика по месеци и по дни. Но пък там ми познаха за световъртежа и рязкото увеличаване на апетита hahaha

За пелените - супер. Аз нямам оверлог, но по-вещите да кажат, ще стане ли с по-тънка игла и конец да им тегля по един тигел да не се раздърват? Или трябва да търся шивачка с оверлог?

Eskyto, като започна да рассте коремчето и веднага почнах да се мажа. Казаха ми, че след 5-я месец рязко дърпа напред и е хубаво по няколко пъти на ден. Но на мен ми е още студено да се разхвърлями да се мажа Embarassed Каковото масло е невероятно. Кожата става копринена за секунди, бързо попива и мирише много апетитно. В чуждите сайтове навсякъде го препоръчват за бременни и след раждане. Който иска безароматно масло , да пробва от ший.

Anni0422, друго си е да имаш призказка с хора в товето положение и с твоите вълнения. Мен приятелки ме скастриха как така съм нямала компания?! (те са с деца 1-3 г и по цял ден киснат на някоя детска площадка). Много си ги обичам, допитвам се до тях за съвет, ако ми се наложи, но те са с друг режим, други виждания, на съвсем друга вълна. А и от курса ни посъветваха да си намерим компания от бременни. Mr. Green

Sonderzeichen, радвам се, че намери време да наминеш  Hug Тук много полезни теми се разискват и то с подробностите по няколко страници на дълго и на широко. Ако някой ги е пропусна, не виждам лошо да го насочим в коя тема да влезе и да прочете всичко вече написано. Няма лошо да се пита отново, но не можем всеки път да отговаряме с нови 5-6 страници подробности. Grinning

ushana, това с лигена е много стара практика. Масово акушерките по света(за нашите не знам) ги къпят така, ама в мивки. Но в леген ми се струва по-лесно за придържане. Бебчето се чувства супер в познатата му водна среда Mr. Green

Тази смяна на времето е голяма глупост за стрес на населението. Доказано е, че не се пести почти нищо в наши дни Crossing Arms Що не вземат да я махнат.

Аз ще се приготвям за курса и ви пожелавам хубав ден!  bouquet

# 389
Здравейте момичета.
Миналата неделя 24.03 усетих вече по- осезаемо бебето.
Мисля сега на 15.04 когато ми е прегледа да накарам доктора да вземе секрет за микробиология. Дали не е късно вече? Около тази дата вече ще съм в 5тия месец.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт