Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно избора на име за бебето, особено по отношение на роднините?
Как се чувствате относно кръщаването на дете на починал човек?
Какви са мненията относно кръщаването на дете на роднини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно избора на име за бебето, особено по отношение на роднините?
Мненията относно избора на име за бебето варират, като някои майки предпочитат уникални имена, докато други се придържат към традиционните или необичайните имена. Важно е името да бъде красиво и да има лично значение за родителите. Мненията относно избора на име за бебе спрямо роднините могат да варират. Някои хора предпочитат да запазят семейните традиции, докато други избират имена, които резонират с тях лично и имат специално значение, независимо от очакванията на семейството. Мненията относно избора на имена за бебета са доста разнообразни. Някои хора предпочитат традиционни имена, докато други се насочват към модерни или екзотични варианти. Важно е да изберете име, което родителите харесват и което носи специално значение за тях.
-
Как се чувствате относно кръщаването на дете на починал човек?
-
Какви са мненията относно кръщаването на дете на роднини?
-
Можете ли да предоставите някои предложения за имена на момичета?
-
Можете ли да посочите някои предложения за момчешки имена?
Ама то и аз това си мисля вече. На ляво ми е крайно неудобно, за сега си спя по гръб и на дясно, ама после... Абе...въртя се като червей и на всичко отгоре като сменям позата се преобръщам като риба. Чак си мисля, че ще смачкам бебо. Ооф, голямо мрънкало съм а?
Та, накрая затварям очи и вземам една. 

Все още имам някакви съмнения и тайно се надявам да е момиченце, но половинката вече е сигурен, че ще е момче и си умира от кеф. На ФМ след 2 седмици вече би трябвало да се види със сигурност.
, управлява се буквално с един пръст, но на терен със счупени плочки ми се клатурка. Иначе като дизайн и идея детето да е на максимална височина ми харесва. Освен това Муци-то ми дойде "муцка" като цена в сравнеие със Стоке. Не бих казала, че е много евтина, но и не отива в някакви крайности. Това беше преди 5 години. Сега има и други модели, които не съм пробвала. За огромно съжаление ми я откраднаха от входа на кооперацията. Остана ми само коша за кола, който дадох на приятели да ползват. Сега като ми го върнат, ще решавам дали да купя само летния кош + шасито и да си изкарам със същата схема като миналия път или да купувам друга количка. Много ме кефи идеята и вида на тази
мома ще е