Отговори
# 570
Здравейте Simple Smile
Гледам за колички говорите  Rolling Eyes
И аз ги гледам,но само в нета и абсолютно не знам какво да търся
От тук-от там слушам мнения и чета коментари,но мисля,че ще ни е много трудно  Shocked
Засега се загледах по тази http://www.valmax-bg.com/product/3316/bebeshka-kolichka-2v1-lupo … ign-04-zelen.html
 newsm78

# 571
Ох момичета, от сутринта съм с леки болки ниско в корема и кръста пих си нош па, по премина сега пак се почна пак пих в 1 часа ама.................
болките не са силни но съм притеснена, но се успокоявам че вчера бях при док. и всичко беше наред
Не знам какво да правя  Embarassed

# 572
  • София
Sleeping Beauty на мен много ми хареса това, че за всичко са помислили..маневрена е...като я сгънеш направо изчезва..всеичко супер лесно се прибира сглобява разглобява...аз на външен вид бях харесала стокето..но просто като ги сравних двете..стокето и остана само с външен вид:)) мое мнение рабира се..мамите които са си харесали стоке да не се засегнат    bouquet

+1 Peace

Рая, Но-шпа действа с натрупване, можеш да пиеш до 3 пъти по 2 на ден.  Може да продължиш да пиеш днес и да видиш как ще се чувстваш утре.  И си почивай повече.  Ако се притесняваш много, тичай да те видят.
Аз съм си така вече от седмица, но стискам зъби и мисля да изчакам до прегледа, който е на 9-ти.  Дано не греша в преценката си Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 15:03 от Sleeping Beauty

# 573
При избора на колички е важно да се съобрази как ще я използвате. Ако имате кола, държите си количката в багажника, шофирате до парка/ мола и разкарвате количкат само в парка/ мола, имате по-голям избор.

Ако нямате кола, ходите навсякъде пеша и с градски транспорт, качвате количката на гръб до петия етаж и т.н. трябв да избирате много по-внимателно. Аз първата количка на Ива я разбих на месец-два в копки, стълби, тротоари и т.н. Такива фини колелета като на количката на Андреа аз ги изкъртих, неизбежно. Следващата количка беше с яки дебели гуми. За мен, моя квартал, моя маниер на употреба на количката най-похдодяща се оказва марката Хаук и сега се надявам като дойде време за избор,да има добри оферти в Продавалника.

# 574
хайде и аз да постна линк към мойта количка, от която съм все пак доволна.
http://nani.bg/p905812/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0% … product_info.html
 - мойта е в оранжево-кафявия вариант)- да добавя и че струваше около 400лв преди 3 години. Ако бях похарчила повече пари за количка, щях направо да се изям (предвид, че бебето не седеше в нея). Както вече споменах, тежка е - не става за влачене по градски транспорт - и обемиста. Иначе обаче няма счупване, нито пък има терен, който й се опира - върви леко и свободно и се управлява с една ръка. Чантата с повивалника също я използвах страшно много -тя, виж, сдаде багажа.

# 575
Sleeping Beauty на мен много ми хареса това, че за всичко са помислили..маневрена е...като я сгънеш направо изчезва..всеичко супер лесно се прибира сглобява разглобява...аз на външен вид бях харесала стокето..но просто като ги сравних двете..стокето и остана само с външен вид:)) мое мнение рабира се..мамите които са си харесали стоке да не се засегнат    bouquet

+1 Peace

Рая, Но-шпа действа с натрупване, можеш да пиеш до 3 пъти по 2 на ден.  Може да продължиш да пиеш днес и да видиш как ще се чувстваш утре.  И си почивай повече.  Ако се притесняваш много, тичай да те видят.
Аз съм си така вече от седмица, но стискам зъби и мисля да изчакам до прегледа, който е на 9-ти.  Дано не греша в преценката си Rolling Eyes

Много ти благодаря миличка, но изведнъж тази тежест и болката изчезна слава Богу  Praynig иначе бях намислила да отскоча до док., явно е от това че матката се разпъва, пък и съм забелязала че при такова валежно време ме наболява операцията и може да има нещо общо  newsm78

# 576
И аз постоянно гледам колички,голяма мания са ми,уж съм си харесала модел но все гледам,гледам...
А вчера зълва ми от Германия ме сюрпризира,че шефката й преди 6 месеца си купила количка за 600 евро,но август месец пак ще ражда,а дечицата ще имат разлика 11 месеца и сега тази й количка й била излишна,искала да си купи количка за близнаци.И щяла да ми подари нейната.Още незнам какъв модел е,другия месец ще пристигне,та ще я видя.Дано да ми хареса,че да спестя някой лев  Laughing

# 577
Ени-тка, в Германия също има и доста намаления по сайтовете на колички, ако този вариант не стане, може да разгледаш, ние намерихме АБЦ Дизайн, които тук вървят по 850 лв. за около 540-550 лева.

# 578
да,да,постоянно се ровя из сайтове,он лайн магазини и къде ли не,насочила съм се към нещо конкретно,но се надявам това,което ще ми пратят да ми хареса  Mr. Green

# 579
Ени-тка, не се притеснявай сигурно ще ти хареса и ще ти спести едно вложение на парички, което не е за подценяване Hug пък и да не е кой знае какво поне ще имаш нещо за начало и после може да си я смениш

# 580
Правих все пак амниоцинтеза миналата седмица. Малина, говорих за Пренатеста с моя лекар тук в Германия, но той ме разубеди, та в крайна сметка се реших на амнио. И сега си чакам резултата до 10-тина дни. После, ЖЗ, всичко да е наред, в което много вярвам, ще се отдам на проучвания за покупки. Хубав ден ви желая   bouquet

Стискам палци всичко да е наред, хубавото е, че със сигурност ще знаеш пола  Hug

Аз си направих пренатест още в 12та седмица, резултатите излязоха в 14та и сега ми е доста по-спокойно. Освен това включиха официално и другите две често срещани тризомии.
Само пола на бебето как ме човърка...  Mr. Green

# 581
Здравейте!  Hug
http://mutsy.com/usen/4rider-light/ - онзи ден като бях в парка най - много такива колички видях, заговорих се с една и каза че е много удобна и върши много добра работа, до колко е така от личен опит не моа да кажа.
Вчера една приятелка ми беше на гости едвам издържах до 12 часа, днес не мога да си отспя а преди лягах в 3 в 7 ставам няма проблеми..
Това време на вън е отвратително а сутринта слушах прогнозата този спомена и за сняг към понеделник, дано не познае Praynig

# 582
Здравейте, момичета. Утре съм на втора ФМ - стискайте палци.
Рая, и мен ме боли коремът и пия Магнезий с вит. B - много ме облекчава. Купи си да си имаш. Още не съм гледала за колички - раничко ми се струва някак... Хубав ден ви желая... въпреки дъжда!

# 583
здравейте
Честити гащи на тези които са ги видели вече,
Гледам за колички си говорите. Аз мога да изпиша фермани защото съм купувала няколко колички, защото са ми слабост. В къщи беше като паркинг. Но пък и съм практична и не съм давала супер много пари за количка. Но съм била доволна от избора си и в никакъв случай не съм усетила разлика от скъпите колички.
Най много колички на Кангуру съм купувала, комбинирани, супер удобни, леки маневрени. Много лесно се почистват и в нашите условия на пътища са супер удобни и здрави. Не съм чупила такава въпреки че водех по две деца накуп в тях заедно с покупки и други, натоварени до пръсване но не се счупиха. Купувала съм и лятна количка на Чиполино, триколка, много маневрена и с хубаво положение за спане, моята принцеса доста спеше навън и тя беше много удобна. И на чико лятна количка съм купувала, много лека и удобна но от 4 месец, нея най много я ползвах когато излизахме с колата, много лесно се сгъваше и ставаше супер малка. Единствено от количките с две дръжки много ми се скапаха китките и после около 2-3години имах доста проблеми с тях, явно много съм товарела количките и от там и китките си.
Сега май пак ще се ориентирам към комбинираните колички на Кангуру или на Грако.

# 584
  • До морето :)
Ени-тка[/b, дано да ти хареса количката, та да спестите някой и друг лев.

Ushana, късмет утре. И аз все ще се обаждам тази седмица за час, за другата и все забравям. На, 17ч. пак стана и не мога да звънна.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт