Отговори
# 630
Lulu25 доколкото разбрах тази количка, на която си дала линк вече я имаш. А ползвала ли си я или чака новия човек. Много отговаря на мойте изисквания.
Да, да, това е количката на Боил, и понеже не е мръднала от него, чака си сега и новия човек. Той даже още я ползва от време на време, понеже съм я сложила в единия офис и ако му се случи да заспи там, спи в нея (е, вече много сгънат, но все още успява да се събере Mr. Green )

# 631
  • София
Момичета искам да ви питам, тъй като забравих да си питам АГ-то. Сега като ходите на втората ФМ, пускате ли пак БХС? Аз си запазих час за 18-ти, но се чудя дали пак да пускам БХС, различни неща ли отчита? Сори ако е малко глупав въпрос, но специално за БХС-то не съм много запозната Simple Smile

# 632
Привет девойки  Hug

Загубих надежда да ви изчета, та викам поне да попиша... Бяхме при нашия си лекар, прокървяването е дошло от леко отлепване, но според него страшно няма. щяло да се вдигне и да се намести. Нужда от утрогестан няма, повечко почивка, без вманиачаване. Урината е ок. Така че сега си почивам, върша си поне някакви основни неща, днес смятам и прахосмукачка да пусна, че не се трае. Все още сме със сини гащи, окончателно потвърждение на 23.4, на следващия преглед...

# 633
Шамс я по-добре остави прахосмукачката и лягай да почиваш Grinning

Аз сега говорих с моя АГ и се разбрахме утре да отида на преглед. Сестрата на ММ си тръгват с приятеля и за Испания и решихме да и направим кефа да види бебока, а и аз да съм спокойна Praynig

# 634
Привет мами   bouquet Гадна работа е без нет Crazy
Лече smile3510 happy bd  baloni желая ти най прекрасния празник!
Тук имаше ужасна буря през ноща , а наблизо падна гръм и от близкия стълб се посипаха искри , и моя милост потрепери 5 мин и заспа като пън до сутринта  Joy
Сега е слънчево ,но студено и ще се гуша в леглото .
Не знам колко са големи бебовци ,но стомахът ми почти нищо не побира ,а преям ли  Sick ,не ми се мисли за после - цял ден хапка по хапка  hahaha
Шамс пази се  Hug

# 635
Иначе на лекар другата седмица на 9 е ЖК и на 10 ни пратиха на ехокардиография на сърчицето на бебка във Фемина (поне така ни посъветва док от Фемина). Някой ще го прави ли това изследване и сега се чудя дали нещо не е съвсем наред или профилактично за всеки случай ни пращат. Док не каза нищо, ама аз се ошашквам и чак след прегледите ми изникват въпросите  newsm78

Аз бях на ехокардиография на бебето преди 2 седмици. Сега на 17 отново имам записан час. Всичко е наред, но кардиоложката каза, че е добре да го проследи. Не се притеснявай, не е задължително, профилактично се прави.

# 636
Тъкмо се прибирам от зъболекарката, вече нямам пулпит останаха ми 2 кариесчета малки и ще съм готова напълно. Вече нито ме боли главата нито нищо, чуствам се като нов човек Flutter

# 637
Момичета искам да ви питам, тъй като забравих да си питам АГ-то. Сега като ходите на втората ФМ, пускате ли пак БХС? Аз си запазих час за 18-ти, но се чудя дали пак да пускам БХС, различни неща ли отчита? Сори ако е малко глупав въпрос, но специално за БХС-то не съм много запозната Simple Smile

БХС-то е отделно изследване и то се прави в 13г.с. или някъде там. За втората ФМ няма да пускаш такова.

# 638
  • София
Има и втори БХС, при него се изследват други хормони и дава различни резултати.  Може да се направи и интегриран риск с първия БХС.  Тук пише в какъв срок се прави.

# 639
  • София
Благодаря ви за отговорите. Sleeping Beauty от линка, който си пратила разбирам, че след като е пускано БХС във първия триместър, рядко има нужда от такова във втория. При мен резултатите бяха добри, така че мисля да пропусна. Все пак ще звънна да питам и АГ.

# 640
  • София
Попитай за всеки случай, но щом резултатите ти са били добри, не вярвам да те кара да правиш и второто изследване Hug

# 641
Тъкмо се прибирам от зъболекарката

Миленка,с упойка ли те работи, търпиш ли, как е?
Аз имам един кариес, който от снощи ме боли, значи вече доста се е развил и исках още в началото да го лекуваме, обаче моята зъболекарка каза "НЕ, преди шести месец няма да те пипам, а и ти както не търпиш на болка, ще трябва да ти бода упойка,пък то не може...." и така си го влача, ама снощи като ме заболя, мисля да я натискам другата седмица да почва да го прави.

# 642
Тъкмо се прибирам от зъболекарката

Миленка,с упойка ли те работи, търпиш ли, как е?
Аз имам един кариес, който от снощи ме боли, значи вече доста се е развил и исках още в началото да го лекуваме, обаче моята зъболекарка каза "НЕ, преди шести месец няма да те пипам, а и ти както не търпиш на болка, ще трябва да ти бода упойка,пък то не може...." и така си го влача, ама снощи като ме заболя, мисля да я натискам другата седмица да почва да го прави.
Не чакай а отива да си го оправяш че през бременността много бързо се развиват нещата с развалянето на зъбите. Аз не давам да ми се пипне в устата без упойка, моята зъболекарка каза че няма никакъв проблем за бременната и упойката сега има безареналинови такива и те са безопасни но с по кратко действие. Аз също си правех зъбите скоро и зъбен камък чистех- така че няма никакъв проблем с бременността и упойките.

# 643
Лече, честит рожден ден и от мен!Бъди много здрава, усмихната и най- прекрасното бебе да те направи най-щастливата майка.  Hug Весел празник!  bouquet
И аз предлагам да си изпишем темичката до 50 страница, но пък можем да обсъдим заглавията за предстоящата.

# 644
Аз бързо влизам да се отчета след днешния преглед и после ще дочитам, че днес ми е много напрегнат денят и нямах време да прегледам какво сте писали Simple Smile
Вече официално се записвам към клуба на мацките, докторът потвърди. Бебка е добре, мързелува си, смуче си пръста и се протяга, докторът се измъчи докато изпълни молбата ми-хубава снимка за семейния албум  Mr. Green Но все пак стана една снимка, горе долу успешна на 3Д. Тежи 210 грама и всичко й е наред. Друго не ме интересува честно казано, щом е добре малката.

Лече, честит рожден ден. Всичко най най и един хубав подарък септември месец nbirthday

Момичета, после ще дописвам, ако се сетя още нещо, че сега трябва да бягам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт