С бебевалежа почна се вече, почна да излиза АПРИЛското човече - тема 22

• 26 525
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
И как не ми харесва въпросът "Какво ще ядем?"  #2gunfire

Mr. Green

# 661
Е, браво! Както нямаше никакви бебета, изведнъж тръгнаха. Честито на всички мами, да са живи и здрави малките сладури и бързо възстановяване на всички- мами и бебета!
Мен днес около обяд като ме засърбя коремът, страшна работа. Взех да се чешам, а като се погледнах в огледалото- целия червен и на петна. Ходих до акушерката в болницата и тя каза да спра да се мажа с каквото и да било, защото вероятно съм получила алергия, а кожата вече толкова ми е отъняла, че не знам как ще издържи опъването до края. Предишните пъти изобщо не е било така.

# 662
Да са живи и здрави родените бебета!
Бях днес на преглед, тоновете са ок, изрично исках да ме прегледа лекарката, за да види дали няма да раждам скоро, успокои ме, до следващият преглед след 7 дни, по нейно мнение едва ли Peace Надявам се минимум до 15.04 да изкарам, а ако може и повече ще е супер.
Бебето вече не е по-голямо, както беше преди, каза, че ще си бъде нормално, около 3кг. върви си с дата края на април, а преди беше средата, но те и двата док. преди ми бяха обяснили, че бебетата растат с различни темпове и накрая се вижда кое, какво, някои първо бързат, после накрая забавят, за това и не трабва да се бърза с промяната на термина, а всеки последен преглед определя нещата.
Като гледам всички нямате търпение да родите, без мен Mr. Green днес си купих една много весела шарена туника/рокля за РД на баткото, да видим само как ще издържа на високите токове на РД, че са не само високи, тънки, а и краката ми подути, но суетата иска жертви Wink
Скрит текст:
Надявам се Mr. Green, ежедневните ми сънища с различни интерпретации на раждането да престанат, след като днес лекарката ме успокои. Снощи сънувах, че раждането е започнало, дори как ми бият упойките, и в болницата моята док. я няма...........

# 663
О, Ани, не си само ти. И аз изобщо не бързам- надявам се да е след 25. Аз чак сега почнах да приготвям багажа- пране и гладене. Оказа се, че имам толкова ританки и камизолки от каката и баткото, че не знам какво ще ги правя. Моят мъж се шегува- обличаме и хвърляме.

# 664
аз днес си нагласих багажа за болницата  Thinking та дано да излезе вече моята кукла  Crossing Arms

# 665
Аз вече съм от бързащите, защото едвам ходя от болки в кръста. Днес времето беше приятно и излизан да плащам сметки без колата и едвам се прибрах, а разстоянието не е повече от 2 км. Чувствам се като кит и с големия корем бутам всичко Embarassed

# 666
Оффф искам да излиза вече  ooooh! много ми тежииии и място немога да си намеря...

# 667
Олеле-честито на най-новите мамчета  bouquetИ аз вече броя дните-да излиза,че ми е любопитно и на мен как изглежда мъника Confusedнервно ми е и всичко ме дразни Laughing Mr. Green

# 668
Ася, с нервите не си сама  Simple Smile мен също всичко ме изнервя. Нищо не е в състояние да ме задоволи.  Embarassed даже без нищо си и плача, по принцип рядко плача, но явно хормоните ме побъркват Thinking

# 669
Момчета не съм ви чела,но утре може и до там да стигна Simple Smile
Повтарям си поста от фейса:
Здравейте мили момичета.Ето ме и мен Simple Smile Вчера най после ни изписаха и сега сме си вкъщи след 6 дневен престой в болницата.Ок сме,но ни задържаха,Заради антибиотика на малката.
 Отидо на 29 с 4см раъкритие,идеален таз за нормално раждане,бебка наместена и слязла на старта,шийка изгладена,ноооооо...Когато док ми пукна мехура изтекоха кално -зелени води Cry И тогава той ми каза,че съм за секцио и то спешно,че бебка има макс 1 час и почва да страда,а за пълно разкритие ми трябваха поне 3-4.И така на 29.03 в 20:12 се роди Камелия,3100 и 50 см.Аз се паникьосах,но всичко е наред вече,освен че ме боли.А като гледах нормалнно родилите колко бързо стават и хапват,чак им завидих.Бебка е сравнително спокойна,плаче нощем,но преъ деня си спи.Папа лакомо,но не суче от мен Cry Цедя и и давам,а сзщо сме и на добавка.Заради антибиотиците не ми дадоха да я слагам на гърда и тя свикна на биберона от шишето.Мзча я да ъахапе,но ъа сега без успех и само плача.Помпата ми взрши работа,цеди добре,но е иъморяващо.Днес чакаме педиатзрката към 2ч. и да видим Simple Smile
 Утре ще ви видя,а сега лягам,че яко ми се сои

# 670
Момчета не съм ви чела,но утре може и до там да стигна Simple Smile
Повтарям си поста от фейса:
Здравейте мили момичета.Ето ме и мен Simple Smile Вчера най после ни изписаха и сега сме си вкъщи след 6 дневен престой в болницата.Ок сме,но ни задържаха,Заради антибиотика на малката.
 Отидо на 29 с 4см раъкритие,идеален таз за нормално раждане,бебка наместена и слязла на старта,шийка изгладена,ноооооо...Когато док ми пукна мехура изтекоха кално -зелени води Cry И тогава той ми каза,че съм за секцио и то спешно,че бебка има макс 1 час и почва да страда,а за пълно разкритие ми трябваха поне 3-4.И така на 29.03 в 20:12 се роди Камелия,3100 и 50 см.Аз се паникьосах,но всичко е наред вече,освен че ме боли.А като гледах нормалнно родилите колко бързо стават и хапват,чак им завидих.Бебка е сравнително спокойна,плаче нощем,но преъ деня си спи.Папа лакомо,но не суче от мен Cry Цедя и и давам,а сзщо сме и на добавка.Заради антибиотиците не ми дадоха да я слагам на гърда и тя свикна на биберона от шишето.Мзча я да ъахапе,но ъа сега без успех и само плача.Помпата ми взрши работа,цеди добре,но е иъморяващо.Днес чакаме педиатзрката към 2ч. и да видим Simple Smile
 Утре ще ви видя,а сега лягам,че яко ми се сои

Мечо: ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КАМЕЛИЯ!!! Секциото боли, но като гледаш малкото същество до теб, някак не обръщаш внимание на болката. Дерзай и я кърми, колкото можеш повече.

# 671
Момичета,да попитам,може и да звучи смешно,но като незнам........
Как се измерва времето между контракциите?От началото на контракцията до началото на следващата ли?От края до началото на другата?ИЛИ......?Тази вечер ме стяга корема по-различно и болката е изведнъж и по-силна.И затова искам да попитам,за да знам как да ги засичам когато дойдат истинските контракции! newsm78

# 672
Момичета,да попитам,може и да звучи смешно,но като незнам........
Как се измерва времето между контракциите?От началото на контракцията до началото на следващата ли?От края до началото на другата?ИЛИ......?Тази вечер ме стяга корема по-различно и болката е изведнъж и по-силна.И затова искам да попитам,за да знам как да ги засичам когато дойдат истинските контракции! newsm78

хубав въпрос, и аз съм е чудела ама се забравям да питам  Rolling Eyes

# 673
Да,но явно няма други будуващи,за да ни отговорят! Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 01:13 от zonichka

# 674
Времето между контракциите се брои от началото на едната до началото на другата.

Най-лесно е да се ползва или онлайн приложение като това например: http://www.contractiontimer.com/Default.aspx, или ако имате smartphone, си изтеглете някое от безплатните приложения за целта.

Общи условия

Активация на акаунт