Отслабване с Либрамед

• 137 571
  • 213
  •   1
Отговори
# 165
Аз засега не виждам резултат - 10ти ден, единствено че не съм яла сладко, което за мен граничи с фантастиката:) Но дори и от този факт, на липса на зависимост, се чувствам добре.

# 166
Понеже и аз си го поръчах и от днес започвам да го пия пък да видим...

# 167
Аз засега не виждам резултат - 10ти ден, единствено че не съм яла сладко, което за мен граничи с фантастиката:) Но дори и от този факт, на липса на зависимост, се чувствам добре.

Ще ти мине, Джули Wink И на мен не ми се ядеше сладко, ама за кратко  Crazy

# 168
Вече 10 дни, не е било досега Joyдаже онзи ден хапнах, заради пусти навик Crazy Не съм влагала кой знае какви очаквания, а и аз не отслабвам бързо, често пъти като правя някакъв режим, резулат виждам след седмици, често вече когато съм се отказала Simple Smile Е, исках да сваля едни 5 кила, хубаво е че и като цяло ми с яде по малко - засега и дано махна поне 2-3.

# 169
Здравейте момичета,
Включвам се и аз, тъй като за мен този продукт е нов и ме интересува. Взех си го случайно, с една колежка прочетохме, че става и за деца над 8 години, което за нас означаваше-безвредно.
Пия Либрамед от 2 седмици и засега имам свалени 2.5 кг. Трябва да призная, че не смея да се радвам, защото трябва да сваля 20 кг. И понеже съм пробвала всичко, винаги в началото има някакъв ефект и после застой, затова малко се притеснявам дали този темп на отслабване ще се запази. Има ли някой с по-дълъг прием, напр. от 2 месеца да сподели, дали още отслабва с продукта и запазва ли свалените килограми? Rolling Eyes

# 170
Здравейте!

Може ли докато се приема  либра мед и през деня да се пие кафе?

# 171
Може да се пие кафе никъде не е споменато че не може Simple Smile

# 172
Здравейте!

Благодаря!
Искам да ви попитам дали Либрамед помага и за перисталтиката, понеже по принцип имам голям проблем с това и ходенето то WC?

Всичко добро!

# 173
Да дам отчет  - както не свалях никак, сега съм почти минус 3 кг, но интересното е, че апетитът ми отслабна както към сладкото, така и към храненето въобще. Може и от топлото да е или комбинацията от двете Peace Не съм имала проблем с дефекация от хапчетата Peace

# 174
Здравей!

Чудесен резултат!

Браво! Simple Smile

Мисълта ми беше, по - скоро дали помага в тази насока за Вц - то

# 175
Не, никаква промяна в режима нямам, поне аз Simple Smile Преди пиех Инхуа, оле-мале, дехидратирах се от престой в тоалетната.

# 176
И аз нямам промяна по отношение на ходенето до тоалетна. До момента и аз не свалям кг, намалил ми се е апетита пък ще видим рано е според мен още за сваляне на кг. Julia_21 ти колко време вече го пиеш Simple Smile

# 177
# 178
Здравейте!

От Понеделник се включвам и аз с Либрамед!Искам да сваля 3 - 4 кг.Надявам се да успея!В плана ми е да спазвам нисковъглехидратен режим, като цяло и спорт.

Трябваше да го почна днес, но прекалих с простите въглехидрати тази вечер отново...Та в Неделя ще направя един разтоварващ ден и в Понеделник съм на линия, да споделям как вървят нещата Simple Smile

Пожелавам ви Успех!

Simple Smile

# 179
Dodo33 как върви

Общи условия

Активация на акаунт