Отслабване с Либрамед

• 137 594
  • 213
  •   1
Отговори
# 180
http://otslabvane.website/Vuglehidrati.html тук можете да разберете повече за въглехидратите и това как Либрамед им влияе.

# 181
Здравейте!

Не успях да ги започна либра мед-а понеже имах здрословни неразположения и изчаках да ми минат...

Но от утре мисля вече да ги пускам в действие Grinning

Вие спазвали ли сте някакъв режим на хранене заедно с либра мед.?

Питам се обаче, като се спрат после какво става с метаболизма и въобще дали има йо - йо еект без тях?

Тъй като имам проблем с перисталтиката , често вземам едни слабителни шоколадчета "комфорт "със сена.До колкото разбрах Либра мед са някакви фибри .В началото на употребата им може да има подуване на корема, вие имахте ли такива неразположения?

Питах се дали, щом са фибри не биха ми били помогнали да  по - добра и редовна перисталтика, понеже пише че спомагало за по - бързото извеждане на храната от червата.

Благодаря!

# 182
Питах се дали, щом са фибри не биха ми били помогнали да  по - добра и редовна перисталтика, понеже пише че спомагало за по - бързото извеждане на храната от червата.

Благодаря!
Ако това е основния ти проблем, мисля, че ХУСК е много по-добър избор, защото ще се лишиш от допълнителната химия в таблетирането.

# 183
Да, това е сериозен проблем при мен, перисталтиката, но вълчия ми апетит също.

Либра мед -а нали бил на растителна основа?

# 184
Здравейте!

Почнах да пия Либра - мед .Първи ден ми сега.Трябва да сваля 3 - 4 кг.

# 185
Ето още една статия за това как се отслабва естествено и здравословно с Либрамед http://otslabvane.website/Libramed.html

# 186
  • Sofiq
За съжаление аз като се върна назад и драсна чертата мога да кажа, че ефекта от Либрамед бе краткотраен и минимален. Наблягам на спорт и срам не срам тук таме китайски хапове понеже само те ми ограничават апетита.

# 187
Здравейте!

Днес ми беше втори ден с Либра мед, започнах с по 1 таблетка преди обяд, за да видя с малко как ще ми понесе.Нямах сънливост след нахранване и даже минах без вечеря!
Но днес бях гладна целия ден, ядох си нормално, за вечера хапнах кисело мялко, Но.... в 21ч. огладнях вече наистина И се натъпках, шоколади, чийзкей, филии с масло....

Не знам дали не е от пълнолунието...

Днес пак взех една таблетка преди обед.Знам, че се взима 2 таблетки преди обяд и Вечеря, но реших да пробвам с малко най - напред.

Мога да кажа че ходя по малка нужда доста.
Надявах се да ми повлияе на апетита, може би това че не спазвам точно препоръчаната доза, а е и едва 2 ри ден

В аптеката ми казаха, че действал с натрупване.

Дано поне да няма йо - йо ефект., ако няма да има ефект.

Вие какъв режим на хранене сте спазвали паралено с либрамеда?

Благодаря!

# 188
Аз пия по 3 таблетки преди хранене, така пишеше ако не се лъжа, преди основните хранения, тоест 6 таблетки на ден. При мен има драстична промяна в апетита, понижен чувствително, сладко да съм яла веднъж два пъти, а по принцип ядях всеки ден. Засега минус 4, започнах преди около месец.

# 189
От както пия Либра мед, по 1 таблетка дневно, съм свалила - 500 гр. за 3 дни.

Но ме притеснява какво ще стане, след като го спра.

Доста вода се отделя и си мисля,че като го спра, водата ще се възтанови, и се притеснявам от йо - йо ефект....., че даже и в плано ще остана.

Някой който , който е ползвам и го спрял има ли наблюдения?

# 190
Zdraveite ,otdavna iskah da se vkliucha po temata s otslabvaneto... Parvo da zapochna s tova che imam hipitireodizam i sled rajdaneto napalnqh sas okolo 40 kilograma i kakto se seshtata nqma otslabvane tsh mi beshe 150!!!! No ne se otkazah zapochnah da sledq tsh bqh vav VMA ot tam me posavetvaha da ida na dietolog ,i az otidoh strashno sam dovolna ,nai veche ot sebe si de ,ta tq mi izpisa libramed, iskam da vi kaja che zapochnah ot 108 kilograma ot 19 dekemvri ,sega sam 82 i prodaljabam da piq libramed da hodq na fitnes i da se hranq s rejim. Nqma da se otkaja ostavat mi oshte 10 kilograma,samo da Vi kaja che spored men nqma mnogo efekt ot librameda po skoro ot fitnesa i ot hranata ,kakto znaem vsichki nqma valshebno hapche. Ta uspeh na vsichki mami koito se borqt s kilogramite!

# 191
Още един заинтересован.
Какво става ,момичета? Отслабнахте ли?Продължавате ли да го пиете?
Аз имам една рекламна опаковка,не нам колко бр. са и я бях забравила.Днес я видях и реших да проуча въпросните хапчета.Изчетох цялата тема и так а и не ми стана ясно има ли смисъл да си купувам повече хапчета.
Тези ,които уж сериозно го пият започват да липсват и не споделят мнения.
Моля за отзиви!!!

# 192
И аз като вас влезнах да потърся информация,но съм разочарована. Няма много конкретни мнения. Аз ги купих и пия от една седмица. Чувствам се странно и за това исках да видя,дали само аз съм така. Определено нямам апетит,но корема ми е като препълнен все едно и не мога пък нищо да хапна. Някак и сили нямам изведнъж,абе не ми е ок. Но не видях нещо подобно да споделя някой. Та сега и аз не знам да ги пия ли още,да ги спра ли.....пък не са и много евтини,за да каже човек майната им...аз ги купих за 45 лв.

# 193
Да кажа огромния плюс за мен, че не съм писала от много време - не ми се ядеше грам сладко!!! А аз без сладко не мога да живея и ден. Обаче, спрях го и сега пак съм ламя Sad Около 2 кила свалих, но нищо друго не правих и спазвах.

# 194
  • София
Да кажа огромния плюс за мен, че не съм писала от много време - не ми се ядеше грам сладко!!! А аз без сладко не мога да живея и ден. Обаче, спрях го и сега пак съм ламя Sad Около 2 кила свалих, но нищо друго не правих и спазвах.

Здравей, горещо ти препоръчвам да си видиш инсулина, мери се с глюкозно обременяване, вземи си направление за ендокринолог. Този апетит е нормален при високи нива на инсулина, а той предизвиква желание за сладко. Либрамед прави точно това, успокова захарите и той не е за отслабване а за намаляване на захарите и следователно реакцията и скоковете на инсулина, а от та и апетита, но само при хора с  преддиабет и ако не се вземат мерки се превръща в същински диабет при възрастниет хора.

Общи условия

Активация на акаунт