Отслабване с Либрамед

• 137 567
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
tutiradeva и всички, които пият Либрамед от отдавна - няколко месеца примерно, как е, има ли ефект, доволни ли сте?

# 211
Открих, че за чиа (чия) се смята, че има подобен ефект (забавя усвояването на захарта, помага при диабет и за отслабване). Слага се една супена лъжица в чаша вода 2 ч. преди ядене и се изпива преди ядене (дотогава се желира). На Женския пазар има за 10 лв./кг. насипна чиа.
Който се интересува, да се информира из нета за отслабване с чиа и диета с чиа.

Чиа е богата на фибри, омега 3 киселини, белтъчини и др. В момента имам и Либрамед и чиа, но ме е яд, че открих чиа-та по-късно и дадох пари за Либрамеда. Чиа-та поема много вода и набъбва, поради което засища. Някои хора може да имат непоносимост към чиа, както към други видове семена и ядки.

В момента ползвам ту чиа, ту Либрамед. Успоредно с тези неща пия билков чай за обмяна на веществата, но засега е рано да говоря за резултати, защото няма и една седмица откакто започнах.

# 212
  • Варна
Аз изпих три опаковки Либрамед, като имаше дни и хранения, в които забравяй да я пия, но като цяло бях стриктна. Ефект има ако приема е да подпомогне хранителен режим, а не да се пият ей така и да се чака ефект. По-малко въглехидрати, повече протеини и фибри, повече вода и движение. Аз за 3мес свалих 7кг и 10см от талията и сега вече не взимам хапове, но си промених начина на хранене и движение.

# 213
Здравейте! Искам да попитам във връзка с таблетките Либрамед, да ли имате наблюдения за приема при деца. Моят син е на 9 г. и е с наднормено тегло, притесняваме факта да не би да имат странични ефекти и мога ли да рискувам да му ги давам. Моля, ако някой има наблюдения да ми пише!

Общи условия

Активация на акаунт