Отслабване с Либрамед

• 137 575
  • 213
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде на път....
...........апетита е намалял,ама лакомията в главата-не Mr. GreenЗа съжаление този глад не се лекува с хапчета-там сме за психиатър Embarassed
Много си права!  Peace

# 31
Аз за сега нямам минуси,но нямам и плюсове

А осезаемо намаляване на апетита усеща ли се? Аз ако започна диета нямам нужда от допълнителни хапчета, свалям си достатъчно. Обаче трябва нещо да му обуздава лакомията...

Направо мога да си пропусна яденето.  Peace

# 32
  • Sofiq

А осезаемо намаляване на апетита усеща ли се? Аз ако започна диета нямам нужда от допълнителни хапчета, свалям си достатъчно. Обаче трябва нещо да му обуздава лакомията...
апетита е намалял,ама лакомията в главата-не Mr. GreenЗа съжаление този глад не се лекува с хапчета-там сме за психиатър Embarassed

Има ли такъв психиатър дето да помага  Mr. Green, аз имам неубоздана лакомия незнам как да се справя...  Confused

# 33
  • София

апетита е намалял,ама лакомията в главата-не Mr. GreenЗа съжаление този глад не се лекува с хапчета-там сме за психиатър Embarassed

Има ли такъв психиатър дето да помага  Mr. Green, аз имам неубоздана лакомия незнам как да се справя...  Confused
Има,има Joyна това му се казва емоционално хранене Mr. Greenи се лекува точно при психиатър.Голям хит този Либрамед ще се окаже-спирам сега до аптеката на една позната за нещо и я питам-кажи нещо ново за отслабване и тя-Либрамед LaughingВикам-ооо това вече го пия,и  от там и двете момичета където работят в аптеката и ние,и ние CrazyЗа сега обаче не са отслабнали.

# 34
  • Пловдив
Днес  взех чудодейното хапче и се опитвам да го съчетая с режим.Но честно съм си гладна.Поне за сега не съм озверяла за сладко,но ще видим......
 Thinking

# 35
Днес  взех чудодейното хапче и се опитвам да го съчетая с режим.Но честно съм си гладна.Поне за сега не съм озверяла за сладко,но ще видим......
 Thinking

Аз го пия на обяд и на вечеря по 3 бр. Действа ми супер, не чувствам глад.

# 36
  • Някъде на път....
......
А колко броя е една опаковка?

# 37
......
А колко броя е една опаковка?
138 броя са.

# 38
Доста се изкушавам и аз да си го взема, но по-скоро ми се иска да си променя настройките така, че сама да спирам лакомията си.  Embarassed Защото тези хапчета не могат да се пият цял живот, а след спирането им на какво ще разчитам? Аз сравнително бързо отслабвам, но и много бързо си връщам сваленото. Така че има ли смисъл, чудя си се...

# 39
  • София
Аз имам свалени едни две килца от както ги пия,което е супер при положение ,че два дни не ги пих,режим почти никакъв EmbarassedМеждувременно и ми дойде,сигурно затова нямах минус досега.Така, че аз продължавам с пълна сила,даже и втора опаковка ще си взема PeaceСутрин някой път пия по една таблетка африканско манго.

# 40
Аз мисля да се претегля в петък, че поне 1 седмица да има откак съм ги почнала. Мисля да комбинирам с УУ диетата от другата седмица.

# 41
Здравейте колебая се дали да не го пробвам и аз този Либрамед . Как са при вас нещата имали отслабнали?

# 42
Здравейте колебая се дали да не го пробвам и аз този Либрамед . Как са при вас нещата имали отслабнали?

Аз вече имам разлика 1кг. Не пазя диета и не спортувам.

# 43
Днес три колежки си признаха как са свалили по 5 кг.- с Либрамед.
Излишно е да казвам, че си го купих и започвам.
До скоро!

# 44
  • Някъде на път....
Виланела, нали ще ни се отчиташ редовно?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт