Отслабване с Либрамед

• 137 594
  • 213
  •   1
Отговори
# 45
И аз си го купих - утре започвам. Ще се отчитам! Само да кажа на тези, които мислят да си го купят, че цената в различните аптеки варира от 39 до 49 лева!

# 46
Днес три колежки си признаха как са свалили по 5 кг.- с Либрамед.
Излишно е да казвам, че си го купих и започвам.
До скоро!

Като видя как някой "много харесва" нещо и същия е с 0 постове тук ми става ясно Wink и ми се отщява да купя....

# 47
Не, че нещо, но не е съвсем без публикации - има си жената, а и от тях става ясно, че се бори с кг. по здравословни причини. А относно 0-та публикации моите от години са се заковали на 16 и не мърдат, а имам доста повече, въпреки че не съм от най-активните потребители  Wink.

# 48
Не, че нещо, но не е съвсем без публикации - има си жената, а и от тях става ясно, че се бори с кг. по здравословни причини. А относно 0-та публикации моите от години са се заковали на 16 и не мърдат, а имам доста повече, въпреки че не съм от най-активните потребители  Wink.

Права си! Извинявам се на Виланела за коментара..

# 49
  • Sofiq
Аз пия от няколко дена вече и ще докладвам скоро  Peace

# 50
И аз си го купих - утре започвам. Ще се отчитам! Само да кажа на тези, които мислят да си го купят, че цената в различните аптеки варира от 39 до 49 лева!
И за 34лв ги има
http://www.multipharm.eu/product/2063/aboka-libramed-aboka-libra … lad-138-tabl.html

# 51

Като видя как някой "много харесва" нещо и същия е с 0 постове тук ми става ясно Wink и ми се отщява да купя....

Не знам защо ми изписва 0 публикации, а и честно казано, не ме интересува.Тук уж имаме за идея, да си споделяме и да си даваме съвети, не да се дебнем и да си броим публикациите.
По същество-взех ги и вчера ги започнах-още е рано за отчет.Ще чакам и вашите.
Аптекарката ме зарадва приятно, като каза, че с времето може да намаля Метформина, защото Либрамед нормализирал кръвната захар.Дано!!!!!
Успех на всички!

# 52
Аз пък нали съм забравана, забравих си таблетките у дома, а бяхме на село за почивнитев дни. Поне преди вечеря ще си пия дозата.
Аз се чувствам отлично и нямам абсолютно никакви странични ефекти Simple Smile

# 53

Не знам защо ми изписва 0 публикации, а и честно казано, не ме интересува.Тук уж имаме за идея, да си споделяме и да си даваме съвети, не да се дебнем и да си броим публикациите.
По същество-взех ги и вчера ги започнах-още е рано за отчет.Ще чакам и вашите.
Аптекарката ме зарадва приятно, като каза, че с времето може да намаля Метформина, защото Либрамед нормализирал кръвната захар.Дано!!!!!
Успех на всички!

Ти явно не си се натъквала тук на рекламиращи "под прикритие" Wink Помислих те за един от тях но съм сгрешила. Вече се извиних!

# 54
Не съм под  прикритие, истинска съм.
Приемам извинението.Мир! Grinning

# 55
И за 34лв ги има
http://www.multipharm.eu/product/2063/aboka-libramed-aboka-libra … lad-138-tabl.html

Да, наистина, благодаря за информацията. При по-големи поръчки е супер изгодно, иначе пак си става същото с доставка от 6 лева.

Иначе като за първи ден - перфектно. Никакъв дискомфорт не усещам, апетитът ми е чувствително обуздан... Дано да продължи така.  Praynig

# 56
А от това  лекаpство има ли опасност да се изкаpа  цял  ден в 00?

# 57
  • София
А от това  лекаpство има ли опасност да се изкаpа  цял  ден в 00?

не

# 58
От това,което прочетох Либрамед съдържа фибри-4 вида-нежни,по-нежни и най-нежни:)но все пак фибри за 40лв:)Отслабване с 5кг/месец е силно преувеличено според мен,но всеки може да вярва на каквото си иска:))).
Към пиещите:не ви ли се подува корема зверски от тях?
На самата листовка видях предупреждение относно приемането им  от диабетици newsm78

# 59
На ден пиете по 6 хапчета нали така? 3 преди обеда и 3 преди вечерята?

Ох изкушавам се, ама знам че лакомията ми не е в стомаха, а в главата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт