Отслабване с Либрамед

• 137 618
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
И аз се чудя дали да ги взема. Даже питах днес в аптеката - 36.10лв струват.
Бихте ли споделили дали ви се подува корем, защото това би ме отказало да ги пия?

# 61
На мен не ми се подува стомахът изобщо. Определено я няма и вълчата лакомия, но може да е до голяма степен на ментално ниво. Но и това ме устройва засега.  Laughing Важното е да има ефект! А, и за WC-то - поне на мен не ми действа разхлабващо.

Иначе на самата листовка пишеше средно отслабване за месец 1,3 кг., което никак не ме устройва. Надявам се на повече! Gianna, ако си ги гледала в София би ли споделила коя е тази аптека?

# 62
И аз се чудя дали да ги взема. Даже питах днес в аптеката - 36.10лв струват.
Бихте ли споделили дали ви се подува корем, защото това би ме отказало да ги пия?

Има такова предупреждение, че може да се получи първите два дни, но при мен лично не се е получавало.

# 63
*Tea*, видях че си пила др хапчета, нямат ли ефект?
Toninna , в Бургас в аптека на Мултифарм питах днес за цената. В сайта са 34, а в аптеката 36.10лв е цената.
До сега не съм пила никога хапчета и все още се чудя, но от друга страна...лято идва Laughing

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 21:44 от Gianna

# 64
Мерси за отговора. В София най-малко за 39 лева съм ги виждала. В листовката пише, че е добре да се вземат 2 месеца с по няколко дни пауза. Ако се спазва, трябват общо 3 опаковки. Не е много евтино, но ми се струва по-безвредно от повечето подобни препарати, а и се надявам на резултат. Все още е твърде рано да говоря за ефект, но някак имам усещането, че нещо се случва...

# 65
*Tea*, видях че си пила др хапчета, нямат ли ефект?
Toninna , в Бургас в аптека на Мултифарм питах днес за цената. В сайта са 34, а в аптеката 36.10лв е цената.
До сега не съм пила никога хапчета и все още се чудя, но от друга страна...лято идва Laughing

Аз съм жив експериментатор с хапчета, отвари и какви ли не боклуци Simple Smile Последно пих HCG капки, но те са придружени със зверска диета. Имаше полза от тях, но нещо не ми се почва пак, макар че имам още капки.
Пила съм Хербалайф, това са супер продукти и имах също полза, но беше преди доста години.
Като се замисля, какво ли не съм пробвала, но.... или имат временен ефект или никакъв. С доста от продуктите съм била несериозна, като чая и таблетките на Памукчиев ( ако не бъркам името ) И май каквото се появи на пазара бива изпробвано от мен, къде сериозно, къде не. Simple Smile

# 66
Аз ги започнах от днес.  Засега нямам никакви странични ефекти Rolling Eyes

# 67
Ден 5- засега нищо.
Нямам промяна в апетита.Спазвам ВМНВД и спортувам по 3 часа седмично.
Все нещо трябваше да падне.......... #2gunfire

# 68
  • София
Ден 5- засега нищо.
Нямам промяна в апетита.Спазвам ВМНВД и спортувам по 3 часа седмично.
Все нещо трябваше да падне.......... #2gunfire
Явно няма какво при теб да пада Wink

# 69
При мен определено се усеща намаляване на апетита и най-вече - неистовото желание за сладки неща. Явно наистина се регулира кръвната захар.

# 70
Само аз ли се чувствам зле? Усещам напрежение над гърдите и ми е леко замаяна главата Rolling Eyes
Не съм мерила кръвното си, но се чувствам некомфортно вчера и днес. Снощи не пих хапчета, а днес пих само 1 на обед. Никакъв апетит нямам.
Не знам на хапчетата ли се дължи, след като никой тук не споделя за странични ефекти

# 71
Явно няма какво при теб да пада Wink
[/quote]

Де да беше така!
Просто ЕГН-то пречи, преддиабетът пречи....
Засега няма да се отказвам!Колежките, които ме запалиха, вече пият втора опаковка и видимо са смъкнали.Някои от тяк приемат и други добавки, та не знам ефектът на кое натежава повече.

# 72
Аз пък се излагам тия дни. Снощи бяхме на гости и си забравих таблетките, а днес цял ден навън, пак същата работа, та така.
Абсолютно никакви странични ефекти нямам иначе, нали някой пита.

# 73
Аз пък се излагам тия дни. Снощи бяхме на гости и си забравих таблетките, а днес цял ден навън, пак същата работа, та така.
Абсолютно никакви странични ефекти нямам иначе, нали някой пита.

Е какви ефекти бе Теа Party Ти нали не ги пиеш  Joy Шегувам се Wink

# 74
  • Sofiq
И аз нямам никакви странични действия, лошото е че до момента нямам и ефекти....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт