Туба и Джансел в "Огнено сърце"-"Gönülçelen" и след това - Тема 183

• 58 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Разград
От TV сага.

# 31
  • Разград

# 32
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Линка,
Под липите едва ли ще го повтарят. Четох някаква статия, в която се изброяват сериали, които няма да бъдат повторени, тъй като са им изтекли правата за излъчване и този беше споменат. Разбира се, това може и да не е надеждна информация.
Под липите аз съм го гледала донякъде. След като гледах Туба в Аси, исках да я гледам още и, търсейки в нета, намерих този филм. Това е първата й роля, доколкото знам. И единствената (тогава) с различна визия. И в Аси, и в ПС -първата част, и в игралния "Питай сърцето си" тя е все с тия дълги широки поли и кърпи на главата и изглежда почти еднакво, а в ПЛ е с къса коса, с къси рокли, съвсем друга. Сега вече имаме и Мелек и положението е различно, но тогава ми се искаше да я видя извън селско-циганската визия и загледах ПЛ, но го зарязах по някое време. Нямам нищо против сега да го гледаме заедно, в компания винаги и всичко е по-приятно.

# 33
Светал40, Филиз не е първата роля на Туба - има интересни роли преди това, ама много съм ги дъвкала, та да не ставам досадна. Peace Но с ПЛ Туба става звезда. ПЛ е един от сериалите с които Турция прави пробив в Арабския свят.
Под Липите, трудно се захваща, не грабва веднага вниманието.  Бях го зарязала, защото ми беше скучен, а Туба не беше в главната роля, но попаднах на някой и друг клип и прочетох някои материали, та набързо го изгледах. Сценарият на ПЛ е променен заради желанието на зрителите да гледат героинята на Туба като водеща. За мене тази й роля е може би е по-сложна от останалите, защото Филиз претърпява голямо развитие, а  заедно с нея и Туба израства професионално. Някъде от средата, тя вече не е дублирана. За мене в ПЛ тя е най-разнообразна като визия, а и най-красива. Все още 20 минути са извън обобщенията ми.

Фахрие Евджен е красавица и нелоша актриса, но малко студена и високомерна като тип,

Точно това имах предвид, когато писах, че не всяка актриса е убедителна в ролята на майка. Peace

Права си за съвместното гледане. Не се увличаш толкова от самия сериал, а от повода да си поблъскаш главата и да споделиш. Peace

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 18:03 от Bagi

# 34

Сега разбирам защо на Етем баба толкова му отиваше ролята на палавник, той страдал от синдрома на Питър Пам, но малко попорасъл  Wink

# 35
Ванче  Hug много ти благодаря, че си направи труда за нас да сканираш материала!  Heart Eyes   bouquet

Тая Айда!  ooooh! Не й вярвам!  #Crazy Не вярвам никога на човек, който афишира любовта си към Достоевски и Чехов!  Peace За мен това е поза, ако наистина ги харесваш, не го изтъкваш!  Peace
Е, мое мнение, разбира се. Но имам такава фобия - като почнат да говорят така високопарно, веднага ми се сриват в очите!  Crossing Arms

А Илхан Шешел е сладур. Харесвам дрезгавия му глас и естественото му държание. Е, малко поза с Питър Пан, ама му отива!  Wink

# 36

Tuba and Onur from #Gonulcelen set ♥

Sarılınca Sana (İlhan Şeşen)

# 37
# 38
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Тази вечер за малко да се  hahaha загубя в снежната виелица навън  Wink, божее  #Crazy а уж е пролет!  Sad

Но тук ви намирам в прекрасно настроение, интересни неща сте заредили на страничките  Simple Smile и музика не липсва. Браво на всички включили се - Линка, Надин, Баги, Свет, Канти, Рали, Ванче   bouquet

Сега, когато вече нямаме епизоди  newsm78 - какъв ще ни е планът за хортуване?  Simple Smile

Да събираме идеи!  Peace

Скрит текст:

# 39
# 40
  • Русе

Надин  Hug и какво излиза от това  newsm78, нали не съм  Wink на ти с английския, ама дотолкова - схващам!  Laughing
Та... Туба продължава с Пантен за Арабския свят, нали и така предполагахме -  Simple Smile значи сме познали.  Peace

# 41
Привет и от мен в тази ама истински зимна вечер. wavey Hug
Какво време само. В двора срещу нас има едно малко кайсиево дърво, което беше толкова красиво с нежно розовите си цветове, едно веселичко, а сега е направо посърнало.  Sad
Баги, Лина, Канти, Надин, Цвети, Свет,  Hug
Много красота, много информация и интересни мнения.  newsm10 newsm51 smile3501
Усещам, как всички тъгуваме, че филмът свърши. Витае чувството за празнота.  Cry
Нашата любимка наистина умее да контактува с децата, много е добра, като майка в минутите, а и с близначетата на Гюлназ ... много й отива и ето, че и в живота й има такава радост.
Аз открих Туба миналото лято, като започнах да гледам Пленителката със субтитри по препоръка на Марги и от тогава до сега все гледам или любими епизоди, или докато се усетя и извъртя целия сериал.
Както казва Баги,
Цитат
Туба си е Туба не само защото е хубава и талантлива, а има някакво излъчване и магнетичност, с които привлича зрителите, без особени усилия и заиграване с тях.
Така открих и другите им филми и на Туба и на Джансел. Направих си график с филмите на Туба, но щом ще започваме Под липите, ще гледаме и споделяме.
На Джансел филмите обаче не ме привлякоха, въпреки че ми е любимец /според мен са слаби/, а пък и с тия мустачки .... Аз ги нарекох „коцкарски“. Звездният му миг беше Пленителката.
И малко за финала. Според мен Хасрет си е малко домошарка и толкова й се искаше да са си в къщи с Мурат, в техния дом. Най-после и тя да си има дом и то да го нарека дом на щастието, където е с обичания мъж, за който толкова се бори и измъчи на моменти.
Но тя ще е там, където е и той, ще пее, ще учи френски, все повече ще се вписва в неговия свят, а и тя леко показа, че се е поотделила вече от махлата. Както Сайме, въпреки че живее там се отличава с финеса си, така ще е и с Хасрет. И Мурат според мен ще се промени. Ще му се наложи да посвикне с шумотевицата и пъстротата на новите си роднини.
Толкова се обичат и толкова са щастливи, че и аз Баги не искам приказката да се разваля.   Kissing Heart
Рали

# 42

Надин  Hug и какво излиза от това  newsm78, нали не съм  Wink на ти с английския, ама дотолкова - схващам!  Laughing
Та... Туба продължава с Пантен за Арабския свят, нали и така предполагахме -  Simple Smile значи сме познали.  Peace

Цвети smile3521 добре се справяш

И аз да споделя някои мисли, които ми дойдоха след като изгледах  финалния епизод на ОС  Peace
Финалната серия и този път остави смесени чувства в мен: от една страна - тъгата на по-старото полколение, което остана на перона на гарата, махайки след заминаващия влак, а от друга страна – има я надеждата и вярата в бъдещето показана чрез образите на по-младите – бременната Накие, заминаващите с уреден договор за работа махленци, Мурат също с договор за работа като преподавател в Сорбоната, Левент и Джерен отиващи на обиколка из Европата. Peace Освен това Мурат обеща на Хасрет, че ако не й хареса в Париж ще се върнат обратно / само и само да е щастлива.  newsm03
Но както и на повечето от вас и на мен оставянето на Сайме в неведение относно заминаването на мадото семейство Туралъ ми беше доста нелепо и ми остави малко горчив вкус в устата Thinking. Каквито и да са й били прегрешенията спрямо Хасрет преди, мисля че чрез саможертвата си и безотлъчното си присъствие, подкрепа и съпричастие  към дъщеря си изкупи какъвто и да бил грях към нея. Peace Затова не разбирам защо трябваше да я оставят съвсем сама без никой да й каже, че заминава newsm78. Хайде Хасрет не й каза, защото сестра й щеше да разбере, защото Сайме живееше с тях в една къща и  може би би се издала с поведението си, че има нещо. Но това, че Гюлназ, Кобра и Кадир не й казаха (най-вече Гюлназ)- това не го проумявам Rolling Eyes. Че и на сутринта се измъкваха ”по терлици” за да не ги чуе Саймето ooooh!. А и децата как пък не заплакаха (като с едното се върнаха вътре да напишат бележката). А може би я оставиха, за да има кой да занесе паспорта на Кобра на гарата  newsm53 Wink

Малко дългичко стана, сори   Sunglasses

Линка Hug тази снимка на Онур май е от периода на "Аси" newsm78

Понеже днес повдигнахме въпроса за Под липите  Peace Ако искате можем да го започнем от 01.04  Peace Хем е понеделник, хем е началото на месеца. Peace А по колко серии да гледаме - 1 или 2 newsm78

Да сложа една разплакана Филиз заедно мама Хандан Peace (нали Озгюр беше казал, че никой не плаче така красиво като Туба  Heart Eyes)

ПП.
Цитат
Както казва Баги,
Цитат
Туба си е Туба не само защото е хубава и талантлива, а има някакво излъчване и магнетичност, с които привлича зрителите, без особени усилия и заиграване с тях.
Рали, Баги newsm10

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 21:40 от kanti

# 43
  • Русе
Рали  Hug

Та ние всички искаме приказката да продължи  Simple Smile, затова и добре са решили - повече да не ни показват / намекнаха, подсказаха и... толкова  Wink пък ние си оставаме всеки със своите мечти и очаквания/.  Peace

А сега да видим какво са писали днес в Туитъра на Нала  Simple Smile -

1. Спомени от края на Пленителката - туити, които Джансел пусна тогава  / 15.06.2011г./ -

Bye bye Hasret, Bye bye Murat Turali..

Bugün çekimlerimin son günü...Tüm Gönülçelen ekibine tesekkür ederim. izleyecilere bugüne kadar verdiginiz destek için sonsuz tesekkürler. - '' днес е последният ден на снимки, благодарности към екипа и публиката''  Wink мой превод през Гугъл  Joy Joy Joy

2. Dünya Tiyatrolar Gunü Kutlu Olsun! Tiyatro bekliyoruz:) - поздрав по случай Световния ден на театъра

# 44
Здравейте сладурки! Две години чакахме с нетърпение следващата серия,гадаехме,мечтаехме,сътворявахме си свой сценарий.После коментирахме разпалено епизод по епизод,оглеждахме под лупа погледи,усмивки,ръцете,че даже по ноктите гадаехме и ни беше толкова приятно,че и лично се запознахме. Това беше най–приятно,но приказката свърши.Започнахме я отначало и пак ни беше хубаво, но всяко начало /колкото и да е хубаво/ си има край и на мен пак ми е тъжно. Силно вярвам,че приятелството ни ще остане макар и като един приятен спомен.

Общи условия

Активация на акаунт