Но с ПЛ Туба става звезда. ПЛ е един от сериалите с които Турция прави пробив в Арабския свят.

много ти благодаря, че си направи труда за нас да сканираш материала!
Не й вярвам!
Не вярвам никога на човек, който афишира любовта си към Достоевски и Чехов!
За мен това е поза, ако наистина ги харесваш, не го изтъкваш! 

загубя в снежната виелица навън
, божее
а уж е пролет! 
и музика не липсва. Браво на всички включили се - Линка, Надин, Баги, Свет, Канти, Рали, Ванче 
- какъв ще ни е планът за хортуване? 

и какво излиза от това
, нали не съм
на ти с английския, ама дотолкова - схващам!
значи сме познали.

и какво излиза от това
, нали не съм
на ти с английския, ама дотолкова - схващам!
значи сме познали. 
добре се справяш
Освен това Мурат обеща на Хасрет, че ако не й хареса в Париж ще се върнат обратно / само и само да е щастлива. 
. Каквито и да са й били прегрешенията спрямо Хасрет преди, мисля че чрез саможертвата си и безотлъчното си присъствие, подкрепа и съпричастие към дъщеря си изкупи какъвто и да бил грях към нея.
Затова не разбирам защо трябваше да я оставят съвсем сама без никой да й каже, че заминава
. Хайде Хасрет не й каза, защото сестра й щеше да разбере, защото Сайме живееше с тях в една къща и може би би се издала с поведението си, че има нещо. Но това, че Гюлназ, Кобра и Кадир не й казаха (най-вече Гюлназ)- това не го проумявам
. А и децата как пък не заплакаха (като с едното се върнаха вътре да напишат бележката). А може би я оставиха, за да има кой да занесе паспорта на Кобра на гарата

тази снимка на Онур май е от периода на "Аси" 
Ако искате можем да го започнем от 01.04
Хем е понеделник, хем е началото на месеца.
А по колко серии да гледаме - 1 или 2 
(нали Озгюр беше казал, че никой не плаче така красиво като Туба
)

, затова и добре са решили - повече да не ни показват / намекнаха, подсказаха и... толкова
пък ние си оставаме всеки със своите мечти и очаквания/. 
-
мой превод през Гугъл

Препоръчани теми