Туба и Джансел в "Огнено сърце"-"Gönülçelen" и след това - Тема 183

• 58 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Любче  Hug и аз вярвам силно в това - да продължим заедно, както и досега, а... теми  Wink все ни се намират!  Peace

Канти  Hug да видим какво ще кажат и другите, да се уточним - кога и как ще гледаме ПЛ, аз съм готова -  Wink няма да се цепя от колектива я!  Joy Joy Joy

# 46
Любче  Hug

И пак да си кажа болката Peace Саймето не само я оставиха в неведение, но и остана сама в махалата. Дори не стана ясно дали й оставиха ключовете от кафенето.  Мисля, че е недомислица на сценаристите - искаха да съберат всички на гарата, създавайки комична ситуация,  а не съзнателно наказване за минали прегрешения. Както се видя прегрешението й е било само връзката с Бурхан, останалото е било жертва. А пък и какво прегрешение е с този огнен резултат с нежен  прякор "пленителка" Wink
Като си помисля, Сайме осигури осъществяването на проекта на Мурат, запази безценното пиано.
Но колкото и да измислям оправдания и обяснения, не приемам, че Несрин бе уведомена и поканена.  #Cussing out Нима 2-3 епизода нормално поведение е достатъчна компенсация newsm78
Не мога да подмина и Мурат, който убеди Хасрет да си мълчи, а после по муратовски се отметна Stop
Въпреки всичко Хасрет трябваше да се замисли за майка си, ама кой й е учителят Wink
А може би просто връзката майка-дъщеря не се изгради изцяло newsm78 Все пак първите 20 години, независимо от обстоятелствата и огромния копнеж, не могат да се заличат. Thinking

Канти, не знам дали понеделникът е най-удачният ден - обикновено тогава излиза превод на минутите, а там не става с претупване. Sad  А по 2 епизода е добре.

Фотосесията я знам, ама точно тази снимка - не Peace

# 47
Баги,  wavey Hug
И у мен се прокрадна подобна мисъл, че Хасрет е свикнала да се обръща за всичко към Гюлназ /все пак тя я е отгледала/ и няма навика да се сеща постоянно за майка си. Има я вече връзката, но явно е нужно още време. Тя боготвори Мурат и щом са взели решение да не казват, тя го изпълнява, но и не бива да хвърляме по-голямата вина върху Мурат. Така или иначе той е справедлив човек, но толкова вълнения се събраха и ето случи се. Беше ми тъжно, а Сайме беше направо блестяща в този миг, както писах и преди, чудесно го представи чувството. Колкото до Гюлназ и Кобра, това са хора израстнали сами, без родители, научени да оцеляват без много, много да се съобразяват с някого, въпреки своеобразната си доброта и много точна преценка за ползите в живота.  Thinking
Намерих старите теми и там прочетох на едно място, че този журналист казал, че най-красиво плаче Туба. Как му е пълното име на журналиста?

# 48
При Слави започват танците върху музика на Горан Брегович и ще бъде интересно.
Музиката ми допада, да видим хореографиите.
Приятно гледане и пак до после в темата, евентуално.

# 49
Рали  Hug

Мислех да не подхващам Мурат, ама ми се ще да те репликирам - той си направи рекламата, че е справедлив. В повечето случаи справедливостта му беше след дъжд качулка, но пък  с артистичен замах я проявяваше  Laughing

А журналистът се казва Оzgur Cicek.

# 50
Баги,    bouquet
Няма как, така е, артистичен замах, много учене, възпитание, среда и ред други фактори. Thinking
Нашето момиче пък започна почти от нула, но напористо, дръзко, амбициозно, любопитно, обичливо, доверчиво, сигурно мога да се сетя за още качества.  Heart Eyes Hug
В крайна сметка, чудесна двойка /Не го подхващай, моля те./.  Peace

# 51
  • Русе
Рали  Peace добре, че спомена за музиката на Горан Брегович, та да погледна и аз,  Wink ама то много махленско бе  Crazy - все едно нашето махале е превзело шоуто /  Sad нали ми липсват вече и прилики откривам  Joy Joy Joy/.  Peace

Баги  Peace нали ни е полемичен оджата,  ooooh! какво да се прави. ама и нашето дяволче Хасрет много кротка и послушна стана, забрави дяволиите, нали вече е в друга среда.  Peace

# 52
Ринка благодаря ти за прекрасната тема  Hug

Аз съм готова за ПЛ когато кажете тогава ще гледаме заедно так ще успея да довърша филма че ми стана прекалено тежичък и не го довърших но с компания ще е по забавно  Hug
Преди малко изгледах финала на нашата приказка благодарение на която ви намерих  Hug И на мен ми стана мъчно за Саимето  Sad Като го гледах преведен си бях измислила продължение на финала но сега мисля че така е по-добре да завърши  ooooh!
Прекрасни снимки и клипчета сте поствали  Hug
Скрит текст:

Пожелавам ви макар и раничко но аз ще уча че утре имам изпит и няма да спа от сега
Скрит текст:

# 53
  • Русе
Добро утро!  Hug

Клари  Hug мила - успех на изпита!  Peace

А, тази зимна сутрин ми е трудно да се разсъня, та... добавих още нещо, ако и вие сте така.  Simple Smile

Скрит текст:

А иначе с усмивки и настроение да дочакаме и най после истинската пролет, ама...  newsm78 кога ли?  ooooh!

# 54
Добро утро!  Hug

Момичета  Hug
Любче  Hug много хубави спомени имам от срещата с теб и винаги ми е много приятно да те видя в темата  Heart Eyes

Клари  Hug прекрасно е!  Hug Успех на изпита!  Hug
Рали  Hug споделям молбата ти към Баги  Hug , предлагам вече да му простим на Оджата, и да го оставим на мира! Сложен, противоречив и нееднозначен, но е нашия Мурат Оджа и си го обичаме!  Hug
Цвети  Hug обичам ти да откриваш деня ми, толкова си позитивна, че дори и на мен ми върви!  Hug

Надин  Hug
Светле  Hug

Това Зарифе ли е?  newsm78

Скрит текст:

Пред любовта и камъните се прекланят!  Peace

# 55

http://www.facebook.com/notes/arzu-gamze-k%C4%B1l%C4%B1n%C3%A7/s … e/520329918010735

http://sozcu.com.tr/2013/roportaj-magazin/sloganim-cocuk-da-yapm … m-kariyer-de.html

Добро утро!  Grinning Hug Предлагам ви интервю с Арзу. Виждам, че се споменава и "Gonulcelen" Peace

Хубав ден! Grinning Heart Eyes

# 56
  • Русе

...

Това Зарифе ли е?  newsm78

Скрит текст:

Пред любовта и камъните се прекланят!  Peace

Линка  Hug това е Есма / ''Попитай сърцето''/, а за скритото - уникална снимка!  Peace

Надин  Hug

ooooh! И сега  Thinking студ e навън, ама... да ви пожелая хубав ден, да ви топлят много усмивки!  Hug

Скрит текст:

И понеже Мая и Топрак ни липсват... да ги заместим с други палавници!  Laughing

# 57
  • Разград

# 58
Цвети , Линка много ви благодаря  Hug

# 59
Ванче  Hug това беше интересно, но нищо не разбрах.  newsm78  Измир, френските актьори - сигурно е нещо свързано с френския период на Джансел, ама кой знае... И от кога ли е, като само Прекършени криле споменават?  newsm78 Сигурно е старо.  Peace

Днес е Св.мъченик Боян-Честит Имен Ден-Албена, Боян, Бойко, Бойка, Грозданка!  Hug

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BD%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт