и аз вярвам силно в това - да продължим заедно, както и досега, а... теми
все ни се намират! 
Канти
да видим какво ще кажат и другите, да се уточним - кога и как ще гледаме ПЛ, аз съм готова -
няма да се цепя от колектива я!

Саймето не само я оставиха в неведение, но и остана сама в махалата. Дори не стана ясно дали й оставиха ключовете от кафенето. Мисля, че е недомислица на сценаристите - искаха да съберат всички на гарата, създавайки комична ситуация, а не съзнателно наказване за минали прегрешения. Както се видя прегрешението й е било само връзката с Бурхан, останалото е било жертва. А пък и какво прегрешение е с този огнен резултат с нежен прякор "пленителка"
Нима 2-3 епизода нормално поведение е достатъчна компенсация

Все пак първите 20 години, независимо от обстоятелствата и огромния копнеж, не могат да се заличат.
А по 2 епизода е добре.

добре, че спомена за музиката на Горан Брегович, та да погледна и аз,
ама то много махленско бе
- все едно нашето махале е превзело шоуто /
нали ми липсват вече и прилики откривам
/. 
нали ни е полемичен оджата,
какво да се прави. ама и нашето дяволче Хасрет много кротка и послушна стана, забрави дяволиите, нали вече е в друга среда. 

И на мен ми стана мъчно за Саимето
Като го гледах преведен си бях измислила продължение на финала но сега мисля че така е по-добре да завърши

много хубави спомени имам от срещата с теб и винаги ми е много приятно да те видя в темата 
прекрасно е!
Успех на изпита! 
споделям молбата ти към Баги
, предлагам вече да му простим на Оджата, и да го оставим на мира! Сложен, противоречив и нееднозначен, но е нашия Мурат Оджа и си го обичаме! 
обичам ти да откриваш деня ми, толкова си позитивна, че дори и на мен ми върви! 

Предлагам ви интервю с Арзу. Виждам, че се споменава и "Gonulcelen" 

това е Есма / ''Попитай сърцето''/, а за скритото - уникална снимка! 

И сега
студ e навън, ама... да ви пожелая хубав ден, да ви топлят много усмивки! 
това беше интересно, но нищо не разбрах.
Измир, френските актьори - сигурно е нещо свързано с френския период на Джансел, ама кой знае... И от кога ли е, като само Прекършени криле споменават?
Сигурно е старо. 

Препоръчани теми