tanchoo страхотно столче, да го бях видяла няколко дни по-рано щях такова да си взема сигурно. Сега имам пак дървено, но ми излезе почти двойно, с доставката, де, но пък без възглавничката. Единственото неудобство на ТСМ - ското ми се струва е , че май не може да се сгъва, но като цяло не мисля,че е проблем.
ShySun да оздравявате бързо.
При нас кърменето е подобно, през деня може и по-рядко през 4 часа, ама нощем си има 2-3 задължително. От два дни се пробужда със силен плач и пак се унася....дали пък не са зъби. Видимо нищо няма и лиги даже не точи

Srebrina81 За жалост при много бг работодатели те взимат на една длъжност, за която ти плащат, а между другото си в ролята на още няколко човека... Дано да постигнат споразумение и поне да му е добра заплатата. Без работа също не си е работа. Мъжът ми си е в нас вече малко повече от месец...За сега е спокойно, защото има от борсата плащания, горе долу колкото една заплата. Ама това за няколко месеца...за по натам не ми се мисли, че и аз реално нямам работа за след майчинството.

ciao-ciao познато ми е с болестите...с баткото от раждането още, то не бях аз, баща ми и мъжът ми с хепатит, после два пъти в болница с малкия - бронхеолит, не излекуван и повторен, от лекарствата разви лека форма на лактозна непоносимост... После някаква гадна шигела сума ти време и аз, и той, и майка ми, после някакви стафилококи в нослето. Лошото е, че една част от болестите ги лепваме в болница като лежим, ама... Та съвета ми, не търси причини и виновни...старай се за запазиш спокойствие и търпение докато минат нещата... Знам че е трудно, по едно време си мислих какво ли още може да ни се случи....Но минава, понякога просто трябва да преминем през някои неща. Бъди силна