Понеже в момента се интересувам точно за това , моята зъболекарка ми каза , че цената на 1 зъб металокерамика е 150 лв.
Ако правиш мост , да 450 , но са вече 3 зъба , не един .
. То ако го даваме така има някои дето си пииват всяка вечер по едно питие смяташ ли ако го спрат.....направо ще си построят дворец
. То ако го даваме така има някои дето си пииват всяка вечер по едно питие смяташ ли ако го спрат.....направо ще си построят дворец 
Кое му е лошото вместо цигари да заведеш детето до Дисниленд? За още 20 години, някои, дето се трепят с кредити да взимат апартаменти и после им ги взимат, аз ще съм надиплила половин апартамент. Примерно, щото и дворци намесвате. От апартаменти още нужда нямам, само примерно го казвам. След толкова години, днешната ми нова кола ще е стара, харчеща и изсмукваща повече пари от една нова. Вместо да тегля кредити, отивам и взимам нова. Без да мъцам тук как не ми стига за това и онова.
Да не е да се подмени колата-домът ни ще е за ремонт (щото си трябва, на 5-10 години), или вие и ремонти на домовете си не правите? И не знаете колко излиза една баня? Само като дойде момента се охка и се вайка. 
бе бебо, аз обаче знаех, че няма да е вечно бебо, та така реших.... И миналия месец, точно 6 години, откакто го реших, когато се наложи да се купи кола, просто отидохме и купихме. Прост пример. И няма емотикон в стил
И не коментирах твоите няколко цигарки, а сумата от 300 лв, споделена от друг потребител. Когато установихме, че даваме повече за цигари, отколкото за собствените си деца, щото ние сме с две, по времето, когато бяха малки, се приземих леко.
Препоръчани теми