С колко пари живеете на месец

• 38 628
  • 519
  •   1
Отговори
# 375
Интересно ? Thinking
Понеже в момента се интересувам точно за това , моята зъболекарка ми каза , че цената на 1 зъб металокерамика е 150 лв.
Ако правиш мост , да 450 , но са вече 3 зъба , не един .

# 376

Егати кефа, че ги спряхме.

# 377
Хепи мама ,и на мен ми се вижда много, но ето вчера какво ми обясни-
вадене на корен+снимка - 45
коронка+отпечатък+мост -260лв./всичко металокерамика/
лечение полпит - 120
Много е ! И това е градска стоматология !

# 378
За храна и домакинство около-300
за детето около-150
ток,вода,телефони,кабелна и интернет-150
нафта-200
цигари-300
общо:1100
Остават за ресторанти,събирания,подаръци,почивки и спестяване.

Зная си, че съм зла, но 150 лв. за детето и 300 за цигари не мога да ги подмина.

# 379
Хепи мама ,и на мен ми се вижда много, но ето вчера какво ми обясни-
вадене на корен+снимка - 45
коронка+отпечатък+мост -260лв./всичко металокерамика/
лечение полпит - 120
Много е ! И това е градска стоматология !

Супер много е ! Confused
На мен последния път ми правиха 2 снимки , отделни + панорамна , платих само 2,90 потребителска такса .
Но зъболекарката ми е в частен дентален център , рентгена си е техен , супероборудване имат и съм много доволна .

# 380
за детето около-150
нафта-200
цигари-300

Зная си, че съм зла, но 150 лв. за детето и 300 за цигари не мога да ги подмина.

Това са едни 18 000 за 5 години, откак сме ги спрели, с чиста съвест мога да "черпя" децата с дисниенд или коледно пътешествие при дядо Коледа.

# 381
Хепи мама, може би сумата е без здравни осигуровки,
но за вадене на мъдрец цената е 100лв.с осигуровки.

# 382
  • София
Хепи мама, може би сумата е без здравни осигуровки,

Моята зъболекарка взима 20 лв за вадене на мъдрец.
Страхотен професионалист е и работи в центъра.
120 лв ми взе за металокерамика  newsm78

# 383
  • София
 Че цигарите са вредни - вредни са, че са скъпи - скъпи са. Евала на тея дето са ги спрели, ама чак пък такива сметки за 5г и екскурзия до дисниленд  newsm78. То ако го даваме така има някои дето си пииват всяка вечер по едно питие смяташ ли ако го спрат.....направо ще си построят дворец   Joy

# 384
  • София
Че цигарите са вредни - вредни са, че са скъпи - скъпи са. Евала на тея дето са ги спрели, ама чак пък такива сметки за 5г и екскурзия до дисниленд  newsm78. То ако го даваме така има някои дето си пииват всяка вечер по едно питие смяташ ли ако го спрат.....направо ще си построят дворец   Joy

Ами сметни го. Ние давахме с мъжа ми по 300-320 лева месечно за цигари. За година това са близо 4000 лева. От края на ноември м.г. сме на електронни цигари и двамата и ни излиза по 60 лева общо за месец.

# 385
Че цигарите са вредни - вредни са, че са скъпи - скъпи са. Евала на тея дето са ги спрели, ама чак пък такива сметки за 5г и екскурзия до дисниленд  newsm78. То ако го даваме така има някои дето си пииват всяка вечер по едно питие смяташ ли ако го спрат.....направо ще си построят дворец   Joy

Обаче е истина. Спестяваме ги и имаме точно за дисниленд че и отгоре, ако решим.  Grinning Кое му е лошото вместо цигари да заведеш детето до Дисниленд? За още 20 години, някои, дето се трепят с кредити да взимат апартаменти и после им ги взимат, аз ще съм надиплила половин апартамент. Примерно, щото и дворци намесвате. От апартаменти още нужда нямам, само примерно го казвам. След толкова години, днешната ми  нова кола ще е стара, харчеща и изсмукваща повече пари от една нова. Вместо да тегля кредити, отивам и взимам нова. Без да мъцам тук как не ми стига за това и онова.  Wink Да не е да се подмени колата-домът ни ще е за ремонт (щото си трябва, на 5-10 години), или вие и ремонти на домовете си не правите? И не знаете колко излиза една баня? Само като дойде момента се охка и се вайка.

# 386
  • София
 Аз точно преди 8 мес. правих основен ремонт от А до Я и много добре знам какво е изобщо не искам да го коментирам защото  ooooh!
 И не се заяждах за цигарите ама от моя си гледна точка аз други пари освен за цигарите за мене си не давам за момента /не ходя по заведения, дискотеки, не си купувам скъпи дрехи и др/ Сега като съм с бебо по цял ден у нас или в градинката най-големия ми  разход е едно кафе все си мисля че за няколко цигарки за личен кеф не би трябвало да ми е гузно  Hug

# 387
  • Другата България

Те това вече ми звучи невероятно да ти кажа честно.....къде е тази златна зъболекарка, моята взема по 20 с осигуровки, нали не съм в грешка, че здравното осигуряване не е по райони? newsm78

# 388
gfrty ,  и аз не ходя по заведения, дискотеки и молове за парцалки. Имам си две деца, водя тях по разни занимания, време, а и желание за ергенски живот и иху-аху нямам-била съм така преди децата. И не съм го казала това за цигарите, за да му е гузно на някой, а като прост факт. Когато моето бебО  Crazy бе бебо, аз обаче знаех, че няма да е вечно бебо, та така реших.... И миналия месец, точно 6 години, откакто го реших, когато се наложи да се купи кола, просто отидохме и купихме. Прост пример. И няма емотикон в стил  ooooh!  И не коментирах твоите няколко цигарки, а сумата от 300 лв, споделена от друг потребител. Когато установихме, че даваме повече за цигари, отколкото за собствените си деца, щото ние сме с две, по времето, когато бяха малки, се приземих леко.

# 389
за детето около-150
нафта-200
цигари-300

Ами,да,толкова излиза.Има един гардероб с дрехи,има всякакви глезотиийки,дори в излишък,няма какво повече да му купя,за да надмине нашите разходи за цигари.Купувам това,което трябва и не е лишено от нищо,за да пушим.Когато сме нямали пари,не сме пушили цигари.Лесно и просто. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт