Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 904
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Много слагаш. Буквално едно докосване с апликатора на клепача стига. Размазваш с пръст, изчакваш няколко секунди и започваш да слагаш сенките  Peace Peace

аз днес преживях такава несполука, но с един крем под базата - от лакомия омазах обилно и базата над него плуваше, ако имах време и бих направила грима отново, но го оставих, а и някак попи, но тази грешка се надявам да не повторя  Naughty  Mr. Green

# 286
  • в 1001-та нощ
Прекрасни, днес Адри има ЧРД, можем да я поздравим ТУК на това място в линка  Hug

# 287
  • София
mima_r, ружа на Флормар е P115  Peace.

# 288
Благодаря   bouquet

# 289
Здравейте, момичета.
Идвам да ви поискам съвет за четки.

Искам да постигна грим с ефект cut-crease или изобщо нещо подобно, т.е. цвета да се различава отчетливо.

Налични имам само 2-3 четки за сенки, всичките твърде големи, ставащи само за полагане на основния цвят, всичко друго се омазва  Crossing Arms Четох, четох и разбрах, че си търся pencil brush, по-скосени четки (защото си търся и нещо за долния клепач). Четох много възхвали на Mac 217. Проблемът е, че бюджетът ми е доста съкратен, така че искам да си взема нещо по-евтино. И сега идва въпросът - по-добре да си купя голям комплект четки (напр. от ebay) или единични? Ще съм ви много благодарна, ако ме ориентирате в ситуацията.

# 290
Да ти кажа това с четките е много "трики" работа  Crazy В началото и аз исках да мина с 4-5 четки, ама не стана  Mr. Green Общо взето на всеки му е удобно различно и по различен начин да постига даден ефект. Ако си можеш, този грим ще стане и с най-обикновена четка за преливки и молив  Wink
Аз лично за хубава пенсил четка на по-нормална цена, бих ти препоръчала една четка на Гош

# 291
Как сте,момичета прекрасни?  Hug

Във възторг съм от пролетното предизвикателство!Харесаха ми всички гримове до един.Изключително красиви и сполучливи са  Heart Eyes

Да не съм съвсем голословна,едно ежедневно /може да се каже нюд/ гримче от днес.Съжалявам,но снимах часове след направата му и червилото вече е отишло на кино  Laughing

http://prikachi.com/images/630/6076630F.jpg

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 15:12 от elfi4ka

# 292
  • София
Елфичка мила, направи ми моля те една услуга! Praynig

Махни тая суховата девойка от снимката в ляво  Closeи сложи снимката, която показа току що, че да можем да ти се радвам всеки ден на хубостта! Hug Peace

# 293
  • In The Middle Of Nowhere
Елфичке, прекрасна си  Grinning Косата ти колко е пораснала!  Grinning това тъмно-бежово русо ли е на цвят?
Аз харесвам мадамата от аватара/тя елфи знае/, поне докато изглеждаше в този си вид. Но и да я смениш с твоя снимка още по-добре ще направиш  Wink

# 294
Енди блещулки набързо:

# 295
kopche трогна ме с коментара си  Heart Eyes Hug Много си мила!Но и дамата от автара си я бива по принцип.Не мога да се меря с нея  Crazy

angels  Hug Този цвят е нещо небоядисвано от Коледа  Embarassed Комбинация от 7.0/натурално/ и 7.1/пепелно/ тъмно русо с 6% оксидан на SERI silikone.Тогава стана мнооого по-тъмна,направо черна почти,но за 3 месеца и отгоре се поизми доста.Но пък ми харесва засега и се ослушвам още с боядисването, тъй  като корените ми са много сходни.А пък и нали е модерно "Омбре"-то...  Laughing

# 296
  • Отвъд алеята зад шкафа
Елфичка, Епона, чудесни сте. Елфичка, преди не беше ли руса? Ако да, да знаеш, че настоящият цвят много ти отива  Peace

Днес съм в страхотно настроение, интересно е как някаква глупост може да те разсмее, даже още си се хиля  Grinning

Междудругото мъжът ми сериозно взе да протестира срещу това, че се гримирам. Досега ми правеше комплименти, но вече започна директно да казва, че не ме харесва с грим, че без грим съм много по-красива и т.н. Може търпението му да се е изчерпило, защото от една седмица ходя напарфюмирана с Черната орхидея и той отказва дори да ме прегърне. Дърпа се и бръчка нос, щяла съм да го задуша  Joy Капакът на всичко бе вчера, когато се прибра от работа и с тотално нещастен вид съобщи как през деня имал пациентка, напарфюмирана с орхидеята, с която имал работа за 3 часа и дори хирургичната маска не го спасила от задушаване.  Joy Но като човек, който не се интересува от парфюми, Черната орхидея я различава на 100 %.

Пак ще имаме гости от Франция, така че сега обмислям какво да си поръчам да ми донесат, иска ми се да е нещо, което го няма тук - мисля да си поръчам кремчето, което е с домати и мирише на метеоритите и...не знам какво, ще позяпам по сайтовете. Идеи?

# 297

Пак ще имаме гости от Франция, така че сега обмислям какво да си поръчам да ми донесат, иска ми се да е нещо, което го няма тук - мисля да си поръчам кремчето, което е с домати и мирише на метеоритите и...не знам какво, ще позяпам по сайтовете. Идеи?

Make Up For Ever

# 298
Да, масово мъжете не обичат гримирани (силно, забележимо гримирани) жени; да се чуди човек защо се мажем толкова тогава и харчим пари за продукти.

# 299
  • Отвъд алеята зад шкафа

Make Up For Ever

Гледах какво се предлага на марката, HD пудрата хубава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт