Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 895
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за съвета - ще опитам. Кожата ми е комбинирана към леко мазна и незнам каква пудра да си купя - като сложа и след 2 часа лъсвам дето се казва "Като тиган на месечина". И да добавя още нещо - преди време в някоя тема някой беше писал за безцветен молив за устни. Сещате ли се?

За омазняването не разчитай основно на пудрата  Rolling Eyes Трябва да си намериш подходящи продукти за кожата първо - кремове, лосиони и т.н.  Wink Аз за момента съм много доволна от ефекта на едно локално кремче за порите на Биодерма  Peace Освен на порите, влияе и на секцелията. Аз го слагам само на горната част на бузите, защото там ми е прекомерното омазняване.
Вземи си и попиващи листчета и те много помагат за туширане на лъщенето.
Също е важен и ФДТ, ако ползваш такъв. И при тях е доста трудно да си намериш най-подходящия  Rolling Eyes Пудрата идва чак след всичките тези неща  Wink

# 271
Благодаря за съвета - ще опитам. Кожата ми е комбинирана към леко мазна и незнам каква пудра да си купя - като сложа и след 2 часа лъсвам дето се казва "Като тиган на месечина". И да добавя още нещо - преди време в някоя тема някой беше писал за безцветен молив за устни. Сещате ли се?
Аз съм доволна от тази : . От производителя : компактна пудра " плодова терапия" от хидратиращи агенти за равномерен и матиран тен.

# 272
Здравеите, Ben Nye пуснаха Нова серия гримове Media Pro, където има и компактна пудра. Аз се срещнах на изложението за гримиори в Дюселдорф с Ben Nye и съм взел каталози и мостри, които скоро ще може да видите в София. До няколко дена ще имам и по подробна информация. Peace

veselina_s_p Беннаиската пудра

Коя по-точно  Rolling Eyes Аз имам малко от прозрачната, но тя е прахообразна и не е озаряваща. Всъщност не съм обръщала внимание дали БенНай имат компактни пудри  newsm78
В обедната минах през ДМ, но не видях нищо подходящо по стелажите там  Rolling Eyes Имам спомен, че Есенс имаха някаква озаряваща, но не я намерих.

# 273
Ееее, какви красиви гримове от предизвикателството. Фаворит- Le Soleil, lepidopteria, foxy.   bouquet

Епона, харесва ми очната ти линия, много добре!

B & C, винаги съм харесвала веждите ти!

Аз да ви се оплача, че си раздразних корема с антибиотик и от събота съм на системи. Не мога да ям, повръщам само, нямам сили за нищо. Днес и утре съм болничен. Успях да се захраня малко днес след поредното повръщане.   Tired

# 274
В събота си купих ей този двоен руж на Флормар и ми е новата любов  Mr. Green  Heart Eyes.
Мишчица, кой номер е ружа на Флормар  Praynig

# 275
Анч, дано ти мине бързо.   bouquet И аз съм на антибиотик пореден вече. Момичета замислих се, че отдавна си мечтая за едно хубаво голямо огледало за гримиране. Потърсих в нет-а, но не намерих. Някой да има идея къде да си намеря?

# 276
В Икея. Peace

# 277
  • USA
Страхотни пролетни гримове момичета smile3501 На мен най-много ми харесват lepidopteria, foxyta и veselina_s_p Hug

Момичета, моля за съвет Praynig Притежавам базата на Nyx HD (взех си я заради добрите отзиви тук), но нещо не мога да се разбера с нея. Преди ползвах Артдеко и сенките ми не мърдаха цял ден, но пък наистина трудно се преливат с нея цветовете. А с тази на Никс ми се събират, не знам да не би да слагам много newsm78

# 278
  • София
Много слагаш. Буквално едно докосване с апликатора на клепача стига. Размазваш с пръст, изчакваш няколко секунди и започваш да слагаш сенките  Peace Peace

# 279
Много красиви пролетни гримове сте показали!  Heart Eyes

прасковка, аз ползвам базата на NYX и съм много доволна от нея, но под нея слагам Paint Pot на МАС Wink Mr. Green  Flutter
Двете бази в комбинация са перфектни!  yes

Първо слагам Paint Pot - Soft Ochre - той изравнява цвета на клепача ми и служи за бариера - не позволява клепачът ми да се омазнява и сенките да се събират. Над него слагам базата на NYX - тя спомага за доброто прилепване на сенките и с нея цветовете са по-наситени  Peace
И от двата продукта слагам по много малко и са супер икономични. Гримът при мен издържа по над 12 часа  Grinning Единственото, което оправям през деня е червилото и ако имам време и желание подновявам веднъж на ден ружа.

Аз днес си гримирах очите в сиво  Mr. Green

Анч, бързо оздравяване ти желая!

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 20:59 от B & C

# 280
B&C, на снимките на подписа ти вторите сенки кои са? МНого ми харесват! Аз наскоро открих колко готино ми стоят бургундско червени сенки Simple Smile

# 281
B&C, на снимките на подписа ти вторите сенки кои са? МНого ми харесват! Аз наскоро открих колко готино ми стоят бургундско червени сенки Simple Smile

Da Bling и Cranberry на МАС

# 282
Ето мой грим
Скрит текст:
така бях вчера

# 283
  • USA
Графиня дьо Адри́, B & C много ви благодаря, ще пробвам  bouquet

B & C аз досега пейнт пот не съм ползвала, но мисля да се сдобия по-нататък с един Mr. Green

# 284
Много красиви гримове на предизвикателството, момичета! Фаворит ми е Силва - свеж и слънчев грим.
Аз напоследък се гримирам в сиво. Скучно, но нещо още ми го няма пролетното настроение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт