Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 55 202
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Малвинка, чудесно е! Много ти отиват тези цветове. Рядко показваш снимки в тези нюанси, а ти стоят толкова добре!

# 76
  • София
B & C коят точно спирала на MAC пробва? Thinking
Че аз там се поообърквам и едно чудене ще настане... ooooh!

# 77
Аз се гримирам вече трети път с МАС - Cranberry - изобщо никаква трайност - още преди 3 часа нямах почти нищо на очите! Вчера бях със Sleek - подобен цвят - докато не си махнах вечерта грима всичко си беше на място Confused

# 78
Малви, чудна е тая линия!  Hug

Аз днес бях така:

# 79
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пристигнаха ми китайските четки, много са готини. Имам чувството обаче, че няма една с една еднакви японки, всяка си е различна  Laughing моята и с по-голяма глава от на Адри, но поне я пробвах с голд депозита и го нанася много добре. Метеоритната няма никакви забележки, че и косми не падат от тях.

Untitled by Haideger, on Flickr

и още:
Скрит текст:

Взех си днес едно дълготрайно червило на...Импала  Thinking Засега се държи много добре (въпреки, че знаете как са дълготрайните червила - залепват и се трият неравномерно), особено лятото на тен много добре ще стои цвета, пускам го да го видите:

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 23:09 от gadamer

# 80
  • София
gadamer, стрхотни снимки! Никак не са ти смешни физиомномиите. И червилото много добре се вписва в целия грим. Не чкай лятото, а си го носи и сега.   bouquet

И лилавия марайски пясък добре ти стои  Peace

# 81
gadamer, много хубав грим, много си нежна и хубава  Hug

# 82
Гадамер, страхотни устни  Heart Eyes Кой номер е червилото? Аз по такива си падам страшно много  Blush

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето такова е червилото, № 123 - http://www.impalacosmetics.com/bg/products/lip-gloss/76-long-lasting-lipstick

Като грамаж е малко, 4 гр., 4.80 лв струва. Добре, че беше сестра ми да го види, иначе аз изобщо нямаше да им обърна внимание.

# 84
  • В една слънчева къща...
gadamer, за пръв път виждам твои снимки. Много, много си хубава - очите, гримът, устните   bouquet

# 85
  • София
Супер снимчици gadamer! Hug
Тя и на живо си е хубава, не само на снимки.

На мен и двете четки ми се скубят. Доста. Rolling Eyes
Всеки път от розовата чистя косми от лицето си ooooh!. Тая сутрин рекох да махна от черната един показал се косъм. Ами отскубна се един цял фитил! ooooh! Outta Joint
Така или иначе, ще ги смачкам от ползване Mr. Green! Та...ду...пардон bowuu, космите да са им яки! hahaha

# 86
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много ме изчервихте, да знаете  Mr. Green

Копче, аз също смятам моите четки да ги употребя до дупка. Дано не им падат косми, но и да падат не съжалявам, че ги купих, много ме кефят. Като си помисля двете общо колко струват в оригиналния си вид  Crazy

# 87
  • София
Супер снимчици gadamer! Hug
Тя и на живо си е хубава, не само на снимки.

На мен и двете четки ми се скубят. Доста. Rolling Eyes
Всеки път от розовата чистя косми от лицето си ooooh!.
И мойта коза яко се скубе  ooooh!

# 88
  • София
Пристигнаха ми китайските четки, много са готини.
Кога ги поръча, че аз още чакам мойте.
Мноооого си красива.  bouquet

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пристигнаха ми китайските четки, много са готини.
Кога ги поръча, че аз още чакам мойте.

Мисля, че на 11 март ги платих.

Общи условия

Активация на акаунт