Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 55 202
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата Мис Нели!

Мила, снимката с ружа на НАРС не се вижда, а аз определон се заинтригувах от описанието ти  Peace

Мацата, не знам защо не работят тези линкове нормално, не ми се случва за първи път. Ето втори опит - надявам се да се получи  Peace

Оля, прекрасен грим  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:15 от Mila Farfalla

# 61

Благодаря за новата тема! Simple Smile

Когато бях бремена се гримирах, но когато отидох да раждам бях без грим и докато бях в болницата също не съм се гримирала. Simple Smile Тогава не ми беше много до грим, а и се съмнявам, че лекарите щяха да ме оперират ако  бях с грим.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:34 от B & C

# 62
  • Пловдив
armira, ти нямаше ли и двата - Роуз и Амбър Даймънд. Кой ти харесва повече?
''И двата дядо Попе и двата!'' Mr. Green

# 63
  • София
B & C -страхотно гримче!

Не съм доволна от новата спирала на Астор! Naughty
Пълно разочарование!
Ако съм си мислила, че Телескопика на Лореал само ми е разресвал миглите, сега вече не мисля съвсем така. Wink
Тука ресните, като че ли са така раздалечени, че не влизат в контакт с миглите ми!
Що не си купих и аз МАС, както бях намислила, ами се подведох по четката?! #2gunfire #Cussing out
Скрит текст:
Последният път, когато бях болна и ходих на пулмолог, ми казаха, че така както съм изглеждала- бях с розовият Скин79 Laughing- ако не е знаела, че е грим, каза докторката, със сигурност е щяла да ме сложи в категория тежко болна и/или силно анемична. ooooh!
И каза, че с грим на лекар не се ходи, защото кожата, цвета и състоянието е първи признак за състоянието на човека. Здравословно. А маникюр при раждането, където по цвета на ноктите и посиняването се виждат и следят жизнените показатели на родилката е изключено да се ходи! Първото нещо, което ще ти връчат, е ацетон да си почистиш ноктите. Животът ти е в техните ръце и имат право да го поискат! Wink

# 64
Преди да отида да раждам (секцио) говорих и с доктора и  с анестезиолога дали мога да си сложа грим.
Нямаха против да съм с грим в предоперативната, но щом ме вземат трябва да съм чиста, трябва да ми виждат цвета на устните и цвета на кожата, има ли си ориентири за евентуален проблем. Така че отидох гримирана, направих си няколко снимки и си измих грима Simple Smile

# 65
  • София
Благодаря за новата тема  Simple Smile
Вчера за първи път ползвах сенки на Stila и много ми харесаха. Не знам защо, но подценявах тази марка.

# 66
kopche, много добра идея даде на учениците, които не желаят да ходят на училище  Mr. Green Laughing

Аз съм много доволна от спиралата на МАС и мисля да продължа с техните спирали. Peace

# 67
  • Перник
Оля , просто перфектно  Heart Eyes Оставяйки кожата настрана,самият грим е много нежен и много ти отива  Hug
Скрит текст:
А колкото до разрешението да екпериментирам в/у теб-100% съм "ЗА"  Hug

B&C , както винаги много хубав и елегантен грим  Hug

През бремнността ,както и сега не спирах да се гримирам и много се кефех на кожата,колко хубва ми беше  Blush Уж бях планирано секцио,ама 1 месец по-рано посред нощите ми изтекоха водите,ама аз си се оправих ,нагримирах,фризирах  Flutter и чак тогава тръгнахме(мъжът ми през цялото време мислеше,че ще родя вкъщи,ако се помотая още малко  Joy )

# 68
Страхотни гримчета момичета  bouquetОт както се помня ходя гримирана,понякога повече,понякога по-малко.На всички снимки в детската градина съм с червило в цвета на панделката,в училище също,може да е само пудра,спирала и молив,но без грим никога не съм излизала от нас.Отидох да раждам гримирана,лакирана и с издухана коса:)Никой не ми е споменавал да не го правя preggo

# 69
По отношение на ружовете - те са ми слабост, имам тонове, на всевъзможни марки (Шанел, Диор, ЕЛ, Пупа, корейски бухали, котки и сие). От както обаче пробвах кремообразни ружове, прибрах всичко в чехмеджетата. В момента използвам на Катрис 2 коралови ружа и не искам и да чувам за други!  Peace Няма черти, стоят перфектно естествено, кадифено, не стават на петна, а се преливат плавно в кожата - страхотни са!  Heart Eyes

Как се слага кремообразен руж Simple Smile  Blush - имам чувството, че точно като черта или размазано петно ще се получи при мен, ако опитам да си сложа?

Мис Нели   bouquet

Знам, че хиляда пъти сигурно е писано - но постоянно чета различни мнения и искам да си уточня най-накрая - коректора преди или след ФДТ се слага?
И ако е преди върху него слага ли се ФДТ?

# 70
Аз се запалих по-сериозно по грима от скоро, така че  двете раждания ми минаха напълно негримирана  Mr. Green Но и сега си мисля, че не бих отишла с грим в болницата  Rolling Eyes Не само заради следене на жизнените показатели, но и няма да ми се занимава най-вероятно да се гримирам рано сутринта полузаспала /за секциото ме извикаха 7.30 в болницата, станах в 5.30/ и после да се трия. Като знам в Реанимация как беше, едва ли щеше да ми е до козметични процедури  Mr. Green

Знам, че хиляда пъти сигурно е писано - но постоянно чета различни мнения и искам да си уточня най-накрая - коректора преди или след ФДТ се слага?
И ако е преди върху него слага ли се ФДТ?

И двете  Mr. Green Аз го слагам преди ФДТ и след това го покривам с ФДТ. Но може да се направи и върху ФДТ някоя корекция. Зависи какво ще правиш  Peace
Няма значение среди или след, важното е да не си личи  Wink

# 71
  • София

Като заговорихте за ружове да си призная, че преди тази тема никога не бях слагала руж.
Слагам ружове от около 2 години и до този момент съм забелязала  че най-ми отиват бронзови и прасковени цветове. Имам и няколко розови, но трудно се възприемам с тях.

# 72
  • Перник
Ето го днешния грим,но понеже бързах и нито мислих нещо по-интересно,нито е пипнат както трябва и мнооого ме е яд,че не мог да хвана красотата на Гош-овата очна линия  Tired

# 73
malvinka88, това което аз виждам на снимката много ми харесва! Heart Eyes Ще я потърся и аз тази очна линия  и дано успея да я намеря  Grinning

# 74
  • София
Постоянно чета, но рядко се включвам. Само да отбележа, че темата отново стана приятна за четене.   bouquet Страхотни гримове показвате, напоследък любимка ми е Фокси! Laughing
Аз слагам коректора преди ФДТ-на, но напоследък слагам по малко след това, защото новият ми коректор Fit me на Мейбълин не ми е достатъчно покривен.
Докато бях бременна не съм спирала да се гримирам, но аз така или иначе го правя, откакто се помня. Отидох да раждам без грим и лак на ноктите, но още на втория ден казах на мъжа ми да ми донесе какъвто и да е лак, много странно си усещах ноктите. Без лак не съм била за повече от пет минути от много, много години.
Без грим ми се наложи наскоро да ходя - в продължение на около две седмици след лазерна корекция на зрението. Излишно е да ви обяснявам колко зле се чувствах, като излязла навън без дрехи... Tired

Общи условия

Активация на акаунт