Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 55 202
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Това розовото желе дали го има още и каква му е цената? Или има нещо по-хубавинко от него, което да си взема? Моето пролетво настроение съвсем се изпари, проблемите са гадно нещо...
Има го май все още, но няма да е задълго защото пак са по 4 бройки получени. 89 лв. струва и за мен няма в момента нещо по-хубаво от него на пазара от новите колекции. Обаче си е хайлайтър, не е руж.
Денси,заглеждам го и аз това желе..според теб много ли е различно от роуз даймънд? Hug
Ползвала съм го веднъж вчера и ми се струва различно, но утре ще ги сравня паралелно и ще ти кажа. Ама не му се чуди много, защото ..... Желето е по-наситено от Диора и по-розово. Може да се напластява и то сериозно. И пак не става за руж, защото блести много силно. При мен задължително трябва да има подложка от светло розов, минерален руж. Аз обаче съм много бяла, а ти си по-маслинова красавица, доколкото знам и може би ще ти стои различно. Тена винаги трябва да се има предвид.

# 46
  • Пловдив
Денси,ще изчакам и утре мнението ти и тогава ще решавам.Да се ориентирам на време ,че като нищо ще изчезне за секунди Hug

# 47
Отивам да извадя куфара още сега и да ги видя на ръка, на лампа. Hug  bouquet
Готово!

Купи желето ако искаш да те поглезиш! По-розово е от Диора и то при използване на най-тъмните му страни. Двете светли въобще не съм пипала. Блясъка на желето е по-метализиран и по-мокър. Можеш спокойно да минеш без него! Аз обаче не мога, защото обожавам розови хайлайтъри.
Тези от ЕЛ не знаят ли, че луксозните козметики от висок клас, особено пудри и палитри са слагат в кадифени паучове?! При равна цена Диор ги бият отвсякъде в опаковка.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 23:07 от densi

# 48
  • В къЩи.
gadamer, от къде поръча четката за коса tangle teezer ?

# 49
  • Пловдив
Отивам да извадя куфара още сега и да ги видя на ръка, на лампа. Hug  bouquet
Готово!

Купи желето ако искаш да те поглезиш! По-розово е от Диора и то при използване на най-тъмните му страни. Двете светли въобще не съм пипала. Блясъка на желето е по-метализиран и по-мокър. Можеш спокойно да минеш без него! Аз обаче не мога, защото обожавам розови хайлайтъри.
Тези от ЕЛ не знаят ли, че луксозните козметики от висок клас, особено пудри и палитри са слагат в кадифени паучове?! При равна цена Диор ги бият отвсякъде в опаковка.

Денси,сърдечно благодаря за информацията! Hug Аз ще се въздържа,но по твоето описание съм сигурна ,че моята дружка не би Mr. Green Hug

# 50
Записвам се през телефона, че да не ви изпусна Simple Smile
Огромни благодарности, Мис Нели, за съвета за тъмния грим Simple Smile Ще пробвам следващия път Simple Smile
Тъй като прегледах набързо последните страници от предната тема, видях че за китайски неща е ставало дума. Искам само да вметна, че съм много доволна от китайската 120ка! Има някои нефелни цветове, но са малко! Останалите са невероятно пигментирани.
За козметиката с вредни съставки - със сигурност знам за Лореал и производните й, но съм си говорила с хора в козметичния бранш, които твърдят, че количествата са много малки и направо безвредни... Но не знам дали е така в действителност ... Аз обаче си ги ползвам, защото знам, че не тестват на животни. Това ми е единственият критерий при избор на козметика Simple Smile
Да отбележа, че видях невероятни красоти на последните страници от предната тема и тук Simple Smile Страхотни сте всички! Аз се надявам да сколасам за пролетното предизвикателство, ама май няма да мога Sad

# 51
Аз си мисля,че и Лореал тестват.Поне в сайта на peta марките под шапката на Лореал(Ланком,Джорджо Армани,Мейбълин и много други) са в списъка с компании,които тестват върху животни.

# 52
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, от къде поръча четката за коса tangle teezer ?

От enzo.bg я взех, отне няколко дни доставката.

# 53
  • София
Миналата седмица бях в командировка в Париж и с една колежка ходихме до Галери Ла Файет ( не съм сигурна че така се пише  Embarassed   )  - целия втори етаж на този "мол" е с гримове и козметика-бях като дете в сладкарница-исках от всичко-имаше всички нови колекции,които гледах само на снимки до сега Диор,Гарлен,Бърбари,МАС,Боби Браун.....ВСИЧКО под един покрив-и те едни любезни девойки...прекарах там цял ден.......Думи нямам да ви опиша как се чувствах....Оххх беше невероятно
Знам за какво говориш.... Август бях там.  Flutter
Всичко под един покрив. Ставаш разноглед. Crazy
Защо не се възползва да си вземеш нещо на МАС директно от там? Цените са 1:1 с тукашните. Wink

От както се сдобих с Ванилата на МАС, не спирам да я нося вече 4ти ден. Аз рядко повтарям нещо с гримовете си всеки ден! Naughty Възхитена съм е меко казано, просто! Пристрастена- може би се доближава по-скоро до това, което изпитвам към този пигмент! Heart Eyes Hug

# 54
  • София
Здравейте дами! Hug
Мис Нели, благодаря за темата!  bouquet
И за да не е само запис ето нещо семпло от мен (вижте каква ми е хубава кожата, но снимката е професионална и обработвана) Joy

# 55
  • В една слънчева къща...
Мис Нели, благодарности за новата тема   bouquet
Много ми е интересна техниката с моливите, попаднах на една мацка от Украйна в you tube, която я показваше и ми направи страхотно впечатление, но нейните моливи бяха супер подострени и с тънки връхчета. Ако намеря клип, ще пусна линка.
Като се заговори за съставки и т.н., имам следния въпрос
Скрит текст:
Вие гримирахте ли се, докато бяхте бременни  Embarassed

# 56
Преди време стана дума за печените палитри на ЕЛФ. Вече са налични ТУК . Има и още малко асортимент на марката, като цените са без коментар.  Peace

# 57
  • Стара Загора

Иве, много готино ти седи това червило. Може би само аз бих сложила не толкова розов руж (или поне така изглежда на снимките), че така поне на мен не ми се връзва много. Но сам по себе си е страхотен.

Hug
Да, права си - ружа дойде в повече. Обаче има и нещо друго, светкавицата го направи много розов на снимките, а лицето ми бяло и изглежда сякаш съм прекалила с фдт-ена, а не съм. На живо стоеше ок, но може би трябваше да заложа на нещо по-бледо. Peace  bouquet

# 58
Скрит текст:
Вие гримирахте ли се, докато бяхте бременни  Embarassed
Да! Аз отидох и гримирана да раждам, бях планирано секцио де, така че не ми е пречил гримът, а напротив. Преди да отида да раждам отидох специално на мпедикюр, маникюр, козметик и фризьор.  bowuu Ако някой ден пак отида да раждам, пак ще съм така!  Flutter

# 59
  • София
armira, ти нямаше ли и двата - Роуз и Амбър Даймънд. Кой ти харесва повече?

Общи условия

Активация на акаунт