Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 802
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък точно с ружовете нямам почти никакъв опит - всъщност първият руж, който си купих, бе кремообразен такъв на МАС и доскоро използвах само него - вече му се вижда дъното.
Но пък отскоро открих красотата на прахообразните ружове  и определено ефектът с тях много повече ми харесва.
Кремообразните са по-дискретни, а на мен ми се иска нещо ефектно-дискретно Crazy
Купих си преди няколко дни Pupa - Luminys Velvety Baked Blush # 09 - много е красив.

Очаквам и няколко ружа на ELF и когато определя кои цветове ми подхождат, непременно ще поръчам някой от ружовете на Nars или Tarte.

# 31
Hellinger благодаря за консултацията за моливите от Авон, имам една позната която е консултант ще я помоля да ми ги вземе.

# 32

Скрит текст:

# 33
  • Пловдив
Ооохххх,и на мен ружовете са ми болката-страшно много харесвам руж,но не мога да си уцеля нито цвят,нито как да го нанасям  Embarassed  Намислила съм следващия месец да отида до МАС София и да ги накарам да ми изберат цвят и да ми дадат няколко урока  newsm78
Иначе да ви споделя нещо,което знам че ще разберете  Embarassed  Миналата седмица бях в командировка в Париж и с една колежка ходихме до Галери Ла Файет ( не съм сигурна че така се пише  Embarassed   )  - целия втори етаж на този "мол" е с гримове и козметика-бях като дете в сладкарница-исках от всичко-имаше всички нови колекции,които гледах само на снимки до сега Диор,Гарлен,Бърбари,МАС,Боби Браун.....ВСИЧКО под един покрив-и те едни любезни девойки...прекарах там цял ден.......Думи нямам да ви опиша как се чувствах....Оххх беше невероятно

# 34
Благодаря за новата тема   bouquet
За да не е гол запис ще ви покажа днешния ми опит да си направя оранжева очна линия

# 35
Много ми харесва,свежичко е,само да имаше и малко слънчице.

Аз вчера си направих грим с тоуп татуто и минерални сенки на елф отгоре - единствения нюанс сиво,с който се харесвам,но отново грандиозно се провалих в снимането.Отдавам го на това,че беше вечер и нямаще хубава светлина.Трябва да се пробвам да снимам комбинацията на дневна светлина,защото наистина ми харесва ефекта.

# 36
  • Стара Загора
Sladkishi, добре си поставила очната линия според мен. Peace

# 37
Боже, пак какви красоти сте показали Heart Eyes Няма да изброявам поименно, но и продуктите и гримовете много ми харесват Heart Eyes
Ледената кралица, аз съм навита за грим. Най-малкото обичам да се пробвам върху други лица, че моето вече ми писна Laughing Благодаря ти за милите думи Hug
Майка Зайка, ако бях от София или поне по-наблизо нямаше как да не дойда поне на една среща. Обаче... за съжаление не съм Rolling Eyes Имам много познати софиянци, имам даже леля и братовчед (втори, който дори не познавам лично Rolling Eyes), но по-далеч от летището не съм стигала през последните няколко години.
г-жа Стихийно бедствие, по моето скромно мнение ученичката ти се е справила повече от добре като за първи грим. Според мен даже има заложби. Продължавай да я насочваш и да й помагаш. Вероятно ще откриеш неподозиран талант Simple Smile
На Елф имам две четки-една за фдт и една за опушване (blending). Нямам база за сравнение, преди не съм си купувала други четки, но и от двете съм страшно доволна Peace

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 21:45 от foxy81

# 38
mucko, била съм там и наистина е зашеметяващо! Нищо ли не си взе?

Ружове имам три или четири, за разлика от хайлайтери - там са бая.

Иве, много готино ти седи това червило. Може би само аз бих сложила не толкова розов руж (или поне така изглежда на снимките), че така поне на мен не ми се връзва много. Но сам по себе си е страхотен.

Това розовото желе дали го има още и каква му е цената? Или има нещо по-хубавинко от него, което да си взема? Моето пролетво настроение съвсем се изпари, проблемите са гадно нещо...

# 39
  • Пловдив
Аааа,как да не взех  Embarassed  Няколко червила,спирала,крем за лице и парфюми.На мъжа ми му взех парфюм на Армани и ми подариха ФДТ-и съм очарована,чак ме е яд,че не го пробвах още там и да си взема  ooooh!  Проблема ми беше,че нямах конкретна цел,което на такова място е голяма грешка-лутах се между щандовете да видя и да пипна всичко и се разпилях между многото избор -друго си е нашите магазини-2-3 неща и толкоз-избора е лесен  Joy

# 40
Фокси, бялата ми харесва, не съм сигурна, но мисля че е с естествен косъм (ще скубна един косъм да проверя Simple Smile ) Ако е изкуствен, тогава е много добър.
Обаче ето тази серия абсолютно 100% изкуствен косъм, така ми дере очите Sad
Скрит текст:

mucko Завижд, завижд Simple Smile

# 41
Фокси, бялата ми харесва, не съм сигурна, но мисля че е с естествен косъм (ще скубна един косъм да проверя Simple Smile ) Ако е изкуствен, тогава е много добър.
Обаче ето тази серия абсолютно 100% изкуствен косъм, така ми дере очите Sad
Скрит текст:
Тези не съм ги заглеждала даже. Аз честно казано не разбирам много от естествен и изкуствен косъм. В общи линии се водя и се уча от отзивите на хора, които разбират повече. Много ми се иска да имам четки за всичко. Дано някой ден да си попълня колекцията Rolling Eyes
Моите са тези. Втората я ползвах по принцип за пудра, но откакто прочетох коментар на Ел Мем, че е мнго добра за фдт я използвам само за това и съм наистина доволна:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 23:21 от foxy81

# 42
Това розовото желе дали го има още и каква му е цената? Или има нещо по-хубавинко от него, което да си взема? Моето пролетво настроение съвсем се изпари, проблемите са гадно нещо...
Има го май все още, но няма да е задълго защото пак са по 4 бройки получени. 89 лв. струва и за мен няма в момента нещо по-хубаво от него на пазара от новите колекции. Обаче си е хайлайтър, не е руж.

# 43
Когато използвате по-ярко червило с какъв грим на очите го комбинирате най-често? Peace

# 44
  • Пловдив
Има го май все още, но няма да е задълго защото пак са по 4 бройки получени. 89 лв. струва и за мен няма в момента нещо по-хубаво от него на пазара от новите колекции. Обаче си е хайлайтър, не е руж.
Денси,заглеждам го и аз това желе..според теб много ли е различно от роуз даймънд? Hug

Общи условия

Активация на акаунт