Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 859
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Боряна ето го № 9 
Скрит текст:

Червилото е хубаво, но ми се струва, че би седяло по добре с друг цвят сенки, примерно зелени?

# 451
  • София
Ето едно есенно гримче от мен, есенно защото времето е такова Simple Smile
Снимах с тел, така че сори за снимките и за веждите също newsm78 нещо недоресани и недоскубани  са на снимката.  Embarassed
Скрит текст:
А бе усмихвайте се малко, поне бе хора! Laughing
Хубаво гримче, ама... така нацупено и сърдито, направо имам чувстото, че снимката ще ми се скара всеки момент! Simple Smile

Аз ги гледах тези червило-моливи на Макс Фактор, но... newsm78, не е мой тип това нещо. Обичам червилото да ми се показва елегантно от лъскава гилза. Не щЪ да го остря за да го видя и ползвам! Naughty
Цветовете са ярки и интензивни на пръв поглед, но мацнати на ръка изглеждат воднисти и неплътни, като вазелин малко стоят.
Мне!
Любопитна съм, обаче да тествам формулата на Ревлонските стейнове (убийте ме, не знам кво значи това ooooh! Laughing). Wink

# 452
Боряна ето го № 9 
Скрит текст:

Червилото е хубаво, но ми се струва, че би седяло по добре с друг цвят сенки, примерно зелени?
О да със зелени стои страхотно, пък и ми са любими, обаче нали трябва да експериментираме не беше кой знай какво, пробвах и с това червило по принцип съм гола от към червила, имам много нюд, но като го сложих прекалено много изпъкваха очите. newsm78

# 453
Привет красавици, поизгубих се, но нямах възможност да пиша. Confused Сигурно сте ме забравили Embarassed
Алена опушения грим ти стой божествено, може би защото е различно от това, което носиш попринцип.
г-жа Стихийно бедствие имам подобно червило на Nyx. Цветът е разкошен, много ми отива, но трябва да заложа на по-класен бранд. Моето се изтрива неравномерно и изсушава и без това сухите ми устни. Нося го със сенки с неутрални цветове, или пък зелено

Препоръчайте ми нюд матово червило, което да подхожда на тъмна кожа, с жълт подтон. Praynig

# 454
Любопитна съм, обаче да тествам формулата на Ревлонските стейнове (убийте ме, не знам кво значи това ooooh! Laughing). Wink

В общи линии значи "петно".  Mr. Green

На мене нещо не ми харесва как стоят. Взех си най-тъмното, защото мислех че цветовете са слаби, а то след известно време потъмнява още на устните. После се трие по доста грозен начин. Прилича ми на комбинация от балсам и дълготрайно червило. Като ученичка имах едни зелени червила със същия ефект.  Казвахме им "химически". Laughing
Лореалските стоят много по-красиво, но страшно изсушават.

# 455
Dusty_wind  Аз съм тъмна, мисля си че съм и жълта и единственото с което се харесах е на инглот един молив- червило. Номера е 16 и си е мат определено и много много трайно. То май се води като основа за червило. Но то си е почти моя цвят на устните. Само дето и аз сега се замислих за остренето ooooh!

# 456
  • Пловдив
Момичета, имам голяма нужда от Вашия съвет и насока как да постъпя с веждите си  Embarassed ! Вчера бях при козметичката ми и с нея стана дума, че ще е добре да си изсветля малко веждите, тъй като са черни, а естествения цвят на косата ми е кестеняв ...според нея би ми отивало повече да са 1-2 тона по-тъмни от косата в кафявата гама .

Поразпитах малко , една приятелка ми каза , че имало специални боички за вежди. Обадих се в салона, където ходя обаче от там ми казаха, че са пробвали и не става от черни да станат по-светли.  Tired Не ми се иска да ги правя руси и после някакъв друг цвят, защото ми се струва много рисковано .

# 457
aH~, и моите са черни, но си ги харесвам, правят по-контрастен погледа.С тъмно кестенява коса съм, но се боядисвам и изглеждам с черна коса. Peace

# 458
  • Пловдив
Аз си ги харесвам Simple Smile , но искам малко да се видя и в друга светлина така да се каже, ще се смекчи малко излъчването на лицето , в момента бритона ми е прав и скрива веждите и дори да не се харесам няма да е голяма болка Simple Smile .

# 459
Момичета я кажете какви четки използвате за сенките ? Аз нали съм начинаеща и си купих една четка на Бодишоп и често казано си я избирах и аз не знам по какви показатели Simple Smile
Пробвах я но имам чуството, че не нанася добре и сенките остават по нея вместо по очите ми Simple Smile

aH~, не си боядисвай веждите Wink

# 460
Ан, не бих рискувала да изрусявам и после друг цвят. И не беше ли точно сега тенденцията на тъмни вежди с по- светла коса?

Между другото имате ли впечатление я от бронзиращата пудра на есенс?

# 461

В общи линии значи "петно".  Mr. Green

На мене нещо не ми харесва как стоят. Взех си най-тъмното, защото мислех че цветовете са слаби, а то след известно време потъмнява още на устните. После се трие по доста грозен начин. Прилича ми на комбинация от балсам и дълготрайно червило. Като ученичка имах едни зелени червила със същия ефект.  Казвахме им "химически". Laughing
Лореалските стоят много по-красиво, но страшно изсушават.

По-точно "оцветители".  Wink Иначе и аз имам 3-4 цвята, но нещо не съм им фенка. Цветовете пробвани на пръстите не стоят както на устните изобщо, също и не ми каресва как се трие. Имам едно оранжево, люляково и тъмно розово и нито едно не ми отива.  Tired

# 462
aH~ , аз съм се родила с гарваново-черна коса, която впоследствие изсветля до кестеняво в детството ми (а сега е с балеаж 1-2 тона още по-светла и топла като цвят), но веждите ми си останаха черни и все получавам въпроси с какво ги боядисвам да са така тъмни  Blush Така че знам за какво говориш и съм имала същите дилеми и притеснения, че изглеждам строго и искам по-мека визия и т.н.... обаче страхът винаги надделява  Grinning Веждите са си много важна част от излъчването на човек и аз не бих си ги променила така лесно. Не мисля, че изглежда толкова фрапиращо, така че не се филмирай излишно  Hug

# 463
И аз имам същата дилема с веждите. Искам да са 1-2 тона по-светли. Пробвах да ги изсветля с прахчета за мъх по лицето. Стана едно нищо. Т.е. изсветляха, но неравномерно и после трябваше да ги мажа с цветна спирала за вежди. Интересно, че след време пак потъмняха до естествения си цвят.  newsm78

# 464
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт