Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 861
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
WomanBerry нали пита за цветотипове (не съм сигурна че така се пише) ето една достойна статия.
Даже с примери на извести представителки на всеки тип.
http://www.snews.bg/bg/statiya/kakav-cvetotip-si-opredeli-sam-snimki:17502

# 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не бих си пипала веждите. Първо, че са едва ли не най-забележимата част от лицето (освен ако не са оскубани до 4 косъма Mr. Green) и всяка грешка би се набила на очи, второ- мисля, че цветът на веждите не е в пряка зависимост от цвета на косата. Това последното, естествено, ако не си платинено руса Laughing.

И едно въпросче- някоя от вас ползвала ли е 1000 Calories спиралата на Макс Фактор? Ще ми се да си взема нещо по-евтинко този път, но все пак искам да имам някаква идея какво да очаквам.

# 467
Едни джуки с Artdeco Golden Vintage Lip Lacquer от мен:

Много ме вдъхнови, просто искам да го покажа на всичкииии!  Heart Eyes

http://maquilab.blogspot.com/2013/04/artdeco-golden-vintage-dita-von-teeses.html

# 468
Момичета, почерпете се за мое здраве - днес ставам на 30!

# 469
  • София
Едни джуки с Artdeco Golden Vintage Lip Lacquer от мен:

Много ме вдъхнови, просто искам да го покажа на всичкииии!  Heart Eyes

http://maquilab.blogspot.com/2013/04/artdeco-golden-vintage-dita-von-teeses.html
ММ, прекрасни джучки! Heart Eyes
Разкош! Hug

# 470

И едно въпросче- някоя от вас ползвала ли е 1000 Calories спиралата на Макс Фактор? Ще ми се да си взема нещо по-евтинко този път, но все пак искам да имам някаква идея какво да очаквам.

Присъединявам се към въпроса.
но да добавя и Rimmel Glam Eyes Day 2 Night. За нея имате ли впечатления?

И да се похваля. Сдобих се с дуо сенки златисто-жълто и оранжево на Ив Сен Лоран. Не са много пигментирани и стоят наистина като сянка само, но много приятно... първо се разочаровах малко.... после като се гледах цял ден ... мммм ...
Друго, което което пробвах и много ми хареса е спирала на Ланком, MagiCils. Четката много ми хареса, за туша не мога да преценя. Но четката....
И последно - тъмно зелен (2ри пореден) молив на Ланком, чуден.
Има снимки, но не ги докарах много... а и не съм се занимавала да ги приведа във вид за споделяне... ако остане време тия дни...

Beborana  Tada

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:58 от Лазурит

# 471
Ето така съм днес (приемам критики) http://beboranche.snimka.bg/hobby/grim.600508.30090657.big

# 472
Г-жа Стихийно бедствие   bouquet Май към то dark autumn съм повече....  newsm78  Не ми е, че толкова светла кожата за dark winter.. Но най-се харесвам в сиви тонове (като сенки).  Flutter
На мен много ми допада комбинацията от жълто с оранжево  и страшно ти отива  Heart Eyes А жълто като видя иии  Crazy
Лошка, забравих да ти пиша вчера - много нежно и красиво е това, което показа  Heart Eyes

Беборана, честит ден ден! Само хубави неща ти пожелавам Simple Smile
За гримчето критика нямам, но ако се усмихнеш на снимките ще е супер  Hug

Дъсти, нюд червило за тъмна коса и жълт подтон препоръчвам Oriflame Studio Artist Nude Suede. Аз съм също с жълт подтон, според последните наблюдения, и ГО ОБОЖАВАМ и това е най-носеното от мен червило  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не изсушава, няма мирис, вкус, трайно е и е евтино  Peace

ТУК можеш да го видиш на устни  Blush

# 473
Момичета, имам голяма нужда от Вашия съвет и насока как да постъпя с веждите си  Embarassed ! Вчера бях при козметичката ми и с нея стана дума, че ще е добре да си изсветля малко веждите, тъй като са черни, а естествения цвят на косата ми е кестеняв ...според нея би ми отивало повече да са 1-2 тона по-тъмни от косата в кафявата гама .
Мисля, че най често срещаната естествена комбинация е вежди малко по тъмни от косата.
Аз съм с тъмнокестенява коса и черни вежди, като гледам и поне още три съфорумки са се разписали.
Козметичките от време на време се чудят какво да направят и дето има една поговорка, вместо да изпишат вежди може и да избодат очи.
Ако ти е толкова любопитно аз бих пробвала да си 'боядисам' веждите с молив, пудра, сенки или нещо миещо се. Направи си много снимки и гледай после критично.

# 474
  • София
Сега, няколко неща исках да пиша, да видим ще извадя ли спомени кои бяха.  Joy

За веждите. Станахме 5! И моите са черни, косата кестенява, лятото изсветлява още повече. И аз съм мислила много пъти да ги направя кафяви, ама се удържах.

За Ревлонските стейнове. Писах преди дни в някоя от темите. Имам Honey, като го сложа много ми харесва и усещането, и комфорта, и цвета. Но в последствие доста "почервенява" цвета и не се изтрива никак лесно от устните. Трябва да си сложа балсам и да го махна със салфетка.

Четох в похожденията за глосовете на Шанел, тази наша Денси, доста ми запали фитилите. Винаги съм искала по изразени устни, не че са ми съвсем тънки, но не са и като на Ивчето примерно. И сега искам глос на Шанел  ooooh!

Беборана, честит празник!  newsm59

# 475
Четох в похожденията за глосовете на Шанел, тази наша Денси, доста ми запали фитилите. Винаги съм искала по изразени устни, не че са ми съвсем тънки, но не са и като на Ивчето примерно. И сега искам глос на Шанел  ooooh!

Хич няма да сбъркаш.  Simple Smile

# 476
Госпожо Стихийно Бедствие, много хубава тая статия за сезоните и типовете, но сега се чудя аз кой съм - дали Warm Autumn или Deep Winter?

# 477
  • София

Хич няма да сбъркаш.  Simple Smile

Айде сега и ти! За един месец детето втори път е болно. Две седмици отстъствие от работа, за последните 4. Следователно от работа ще ме изгонят  Joy Като кажа на Милия, че искам глос на Шанел и той ще ме изгони. И ще дойда у вас, ама пък с глос на Шанел  Joy

# 478
  • Пловдив
Виж, ако ще ми даваш и аз да си слагам от време на време, може да дойдеш и у нас !  Joy

За веждите пак искам да кажа, не че не ми харесват просто малко промяна , но щом всички пишете , че не ви се струва добра идея може би ще размисля. Както казах, в момента са ми скрити напълно под бретона и мога да си позволя да експериментирам този месец, за лятото ще си го правя по-къс и асиметричен и ще се виждат и тогава няма да мога да си позволя грешка.  Laughing

# 479
Хич няма да сбъркаш.  Simple Smile
Айде сега и ти! За един месец детето втори път е болно. Две седмици отстъствие от работа, за последните 4. Следователно от работа ще ме изгонят  Joy Като кажа на Милия, че искам глос на Шанел и той ще ме изгони. И ще дойда у вас, ама пък с глос на Шанел  Joy
Ела в нас с детето, глосове на Шанел имам за цял живот. Heart Eyes Hug А и други работи. Ще падне веселба. Heart Eyes
Без майтап, но са много хубави. Обаче са много гъсти, като лепило са. Не са супер лепкави, но са много гъсти. Пробвайте внимателно, защото са и доста наситени. Освен това вярно привличат вниманието и хората те гледат в устните.

Беборана, честит празник!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт