Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 839
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Според мен Ивче, пробвай очертаване на окото
така - от средата на горен клепач и само 1/3 от долен, пробвай съвсем леко между миглите, и пробвай също и по -изразено.

Малко ми е трудно да боравя с молива, т.е. да правя тънки линии и точно да го поставям най-близо до миглите. Не знам защо не ми се получава. Може би ми трябва повече опит и с времето ще свикна. Peace

# 586
Според мен Ивче, пробвай очертаване на окото
така - от средата на горен клепач и само 1/3 от долен, пробвай съвсем леко между миглите, и пробвай също и по -изразено.

Малко ми е трудно да боравя с молива, т.е. да правя тънки линии и точно да го поставям най-близо до миглите. Не знам защо не ми се получава. Може би ми трябва повече опит и с времето ще свикна. Peace

Направо го поставяй между миглите.

Иначе и на мен ми е трудно да поставям на себе си тънко молив...Мъча се като грешен дявол.
На друг нямам проблем, но на мен...мъка.

# 587

Повдигай с пръст клепача и направо между миглите слагай. Всъщност аз този номер с молив не съм го пробвала, но редовно го правя с тъмни сенки и такава четка.

# 588
  • варна
Мили дами!
Много ви моля,препоръчайте ми сенки с изглаждащ клепача ефект.Рядко ползвам и нямам никакъв опит със сенки и бази за очи.Когато гледам снимките ви ,ми харесва ефекта от сенките на Графиня дьо Адри,Алена,Ноеми.Харесвам бяло,лилаво,нюд.Предпочитам висок клас козметика,но за опит,ако се доближават по качества може и среден клас.Само да не ми набръчкват клепача...

# 589
База на Мас Пейнт Пот изглажда клепача чудесно и отгоре каквито сенки пожелаеш от високия клас. Палитрите за мен са най-добри, но може и моно.

# 590
Мили дами!
Много ви моля,препоръчайте ми сенки с изглаждащ клепача ефект.Рядко ползвам и нямам никакъв опит със сенки и бази за очи.Когато гледам снимките ви ,ми харесва ефекта от сенките на Графиня дьо Адри,Алена,Ноеми.Харесвам бяло,лилаво,нюд.Предпочитам висок клас козметика,но за опит,ако се доближават по качества може и среден клас.Само да не ми набръчкват клепача...

Ако искаш висок клас - Диор - Лифт серията сенки. 4 комбинации са. Много добро съчетание.

Пейнт пот на Мак има лошия недостатък бързо да изсъхва.И може би леко суши.

# 591
вдъхновена от темата  Mr. Green, днешната ми придобивка:

Скрит текст:

S-he Stylezone lipstick 125
според един блог: bright red
за мен е свежо-оранжаво-червено
толкова ми е неспецифично, че чак ми хареса  Joy
ще трябва да се върна да прочета препоръките за другите елементи от грима, но дори и да не го направя, ще трябва да е нещо семпло и по-незабележимо; за съжаление червилото е доста мазничко и нетрайно, очаквам да 'тече' в топлото време  Confused

# 592
  • гр.Добрич
В последния месец си купих 4 червила и се оказва, че са почти еднакви нюд-розово или пепел от рози(много модерно преди време), но май руж подходящ нямам.
Преди няколко дни имах път към София и така се бях надъхала за Нейкед, но като ги видях на живо не се реших. Толкова отдавна не съм ползваха кафявата гама, че се отказах. Толкова е мрачно в тези магазини.
Момичета, как се отварят сенките на Too Faced? Гледах, пипах картонените кутии и не можах да ги отворя, а ми стана неудобно да попитам. Embarassed

Едно гримче от мен.

# 593

Момичета, как се отварят сенките на Too Faced? Гледах, пипах картонените кутии и не можах да ги отворя, а ми стана неудобно да попитам. Embarassed
Разгледай кутията добре и ще видиш от къде се отваря. Оня ден си купих техни сенки и тази сутрин успях да ги изтърва на земята и вече са на прах Simple Smile

# 594
  • варна
Благодаря за бързите ви отговори!  bouquet Ще пробвам Диор лифт първо,защото във Варна няма МАС Mr. Green
А ако някой може да ми каже откъде онлайн да поръчам МАС,но да е МАС. Laughing

# 595
Благодаря за бързите ви отговори!  bouquet Ще пробвам Диор лифт първо,защото във Варна няма МАС Mr. Green
А ако някой може да ми каже откъде онлайн да поръчам МАС,но да е МАС. Laughing
Само от техния магазин в Дъ мол. Там всичко е със сигурност оригнално. В темата за Мас и Сефора в първия пост има телефон, обаждаш се, превеждаш пари и ти пращат за ден по куриер желаните неща. Бързо, лесно и удобно. Hug

# 596
  • в 1001-та нощ
Имам и трите нейкид, които зная, че са излизали
Завиждам ти за това Embarassed Laughing
Отделила съм си стотина лева и се двоумя това
Скрит текст:

това

направило ми е впечатление, че ползваш доста "цветни цветове" - затова, ако имаш липси в тази гама - не се чуди изобщо  Blush

ако човек неумишлено изключва дадени цветове - не ги купува, не ги ползва, а ако купи - в някакъв момент се обръща към тях и им дава шанс, преоткрива ги, когато е готов  Blush

Ивче  Hug на мен много ми хареса, все по-пипнато става това, което показваш  bowuu

# 597
  • Стара Загора
Мерси, Аленка. Hug
На мен не ми се струва кой знае какво, не се постарах достатъчно. Но съм забелязала, че когато аз не се харесвам особено, тук е обратното. Явно нещо не съм в час. Laughing

Скрит текст:
Червилото Rare Red го хванах пак преди да изчезне. С нетърпение очаквам да влезе каталога и да го поръчам. Crazy Ей, ти си виновна да знаеш, запали ме с тези червила и цветове мноооого. Naughty Mr. Green

# 598
  • в 1001-та нощ
ами  Rolling Eyes добронамерено виновна, а представяш ли си  Rolling Eyes ако бях и нагла  newsm78 Joy hahaha

хубаво е, че винаги летвата ти е малко над резултата и се стремиш към по-добър резултат  bowuu всеки вижда различни страни на едно творчество, нормално е да сме с различни мнения  Blush не съм се фокусирала към това - кое да подобриш, просто ми хареса и видимо се набира на очи - голямо израстване (в моите очи - аз влизам по-рядко вече  newsm78)

# 599
  • Стара Загора
ами  Rolling Eyes добронамерено виновна, а представяш ли си  Rolling Eyes ако бях и нагла  newsm78 Joy hahaha

хубаво е, че винаги летвата ти е малко над резултата и се стремиш към по-добър резултат  bowuu всеки вижда различни страни на едно творчество, нормално е да сме с различни мнения  Blush не съм се фокусирала към това - кое да подобриш, просто ми хареса и видимо се набира на очи - голямо израстване (в моите очи - аз влизам по-рядко вече  newsm78)

Ох, не отива на добре работата с червилата. Имах 5 като започнах да чета темата, сега са 20 и идния месец се очертава още около 10 да прибавя към колекцията. ooooh!

О, определено в началото не се справях толкова добре.  Flutter
Сега съм по-доволна от резултатите, но може и още. Аз съм максималист и ще продължавам да се стремя към по-хубавото. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт