Вълци, вампири, ловци: предтраурно - предпролетна тема 19

• 19 871
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Аз , не ! Но на останалите , даже им личи  hahaha

Много ясно.  hahaha

# 692
Мда , мда  Heart Eyes Party Слънчице ми е Кай , че и си поплаква на лайфовете !

Скрит текст:

# 693
Ох, единия на лайфове, другия на тъпи филми, как да не ги обичаш, нали?  Heart Eyes (емотката касае само втория, нсъ безпокой  Mr. Green)

# 694
Позволявам емотката и за двамата да е  Laughing Ма туй чувствителното само на любовни песни реве  hahaha Коя е тая патка дето му е разбила сърчицето , да я убия лично ?!

# 695
Е, не може, пък.  Crossing Arms  Mr. Green

Може просто да си е емоционален човекът. Коя зодия е?  hahaha

# 696
Скорпионче   Laughing  Другите двама били Близнаци бе - объркала съм се , че са телци  ooooh!....и им личи  Wink

# 697
Чуднинко, чуд-нин-ко! Mr. Green Мани ги Близнаците, те само за талант стават.  hahaha

# 698
Чуднинко, чуд-нин-ко! Mr. Green Мани ги Близнаците, те само за талант стават.  hahaha
Joy Китаристчета  Wink

Ването , май е близнак и е от малкото от тая зодия с чувство за хумор  Laughing

На кой филм е ревал Норман ?

# 699
  • София
Аййй, Кафе, как ми обиди зодията... и баща ми, и поровинЪТ и още куп рода и приятели са близнаци (помощ, не искам да идва май и юни) и сичкото близнак, което познавам има чувство за хумор.

# 700
И Мурето има.  Mr. Green И Кица има. Други са им дертовете на Близнаците.  hahaha

На кой филм е ревал Норман ?

Не е споменавал заглавия, но редовно му се случвало да търкулне някоя сълза на тъп филм.  Mr. Green

# 701
Мбасимамата , аз всички , които познавам нямат  Confused Единия даже ми е под носа и трябва да се съобразявам непрекъснато к`во говоря , че да не се засегне.....а една от най-добрите ми приятелки също е близнак и бавно стопля , но е много слънчев човек и шматка та с нея ми е супер леко  Laughing

# 702
Аййй, Кафе, как ми обиди зодията... и баща ми, и поровинЪТ и още куп рода и приятели са близнаци (помощ, не искам да идва май и юни) и сичкото близнак, което познавам има чувство за хумор.

Мойто мъж е близнак и че  имат много кусури близнаците ,ооо, но е голям майтапчия, и много забавен. Свекър ми също е близнак(на една дата са с мъжа ми 2-ри юни) и пак е много забавен. Детето и то близнаци, от малка с опитва да се шегува. Термина ми закъсня с 10 дни и предизвикаха раждането, но съм сигурна, че ако не бяха го предизвикали и тя щеше да се роди на тяхната дата. Роди се два дни по-рано Simple Smile И кръщенето правихме на 2-ри юни.

# 703
  • София
Мбасимамата , аз всички , които познавам нямат  Confused Единия даже ми е под носа и трябва да се съобразявам непрекъснато к`во говоря , че да не се засегне.....а една от най-добрите ми приятелки също е близнак и бавно стопля , но е много слънчев човек и шматка та с нея ми е супер леко  Laughing

Лате, съувствам ти.

# 704
Нещо хубаво да кажете и за стрелците, чувствам се пренебрегната. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт