КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 2

• 67 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
без СРС-та (спец. разузнавателни средства)  Joy

# 16
  • София
И двата, марче, и двата. Grinning Аз поне така ще направя и сметановия и традиционния ще си направя, както и козунак с по-различна технология. Тези 3 рецепта трайно са се настанили вече в кухнята ми, сега и сметановия се присъединява към тях.
А, така.... козунак с по-различна технология, направо ме хвърли... Казвай, моля ти се. Давай!  Hug

И на мен ми стана любопитно какъв ще да е тоя козунак с по-различна технология ?  newsm12

И да напомня ... не забравяйте за ВИСЯЩ КОЗУНАК ... чакам си го.  smile3521

# 17
От толкова рецепти изобщо не мога да се ориентирам. Всяка година правя опити за козунаци, най-често стават степани и твърди, но тази година опитите продължават. Нямам обаче машина за хляб, та ми се иска да ме посъветвате коя рецепта  е за сполучлив, хубав, традиционен козунак на конци без машина Hug

# 18
Ох, че хубава темичка   bouquet сама си меся хляб от 3-4 месеца, защо да не се пробвам и на козунаците, до велик ден имам време за проби-грешки  Mr. Green

# 19
Добро утро! Да се разпиша и аз в темата след снощното среднощно печене на козунаци по рецептата на Еликсир със заквасена сметана  Mr. Green Ето резултата  Wink

# 20
  • Балчик
Козунакът с по-различна технология го има на първа страница. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644575.msg21658190#msg21658190

дядо хаджия, що за висящ козунак споменаваш? Нещо не се сещам какво имаш предвид. newsm78

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 08:18 от Джемма

# 21
Страхотни козунаци и на мен ми се иска да пробвам със сметаната вече  Heart Eyes
Купиха ми миксер БОШ 300W към 60лв. Бива ли?   bouquet

# 22
На мен ми казаха да спра с козунаците, че за Великден нямало да им се ядат, та сега се чудя дали да не опитам козунакът със сметана да го направя на кифлички Simple Smile

# 23
  • Балчик
miriana86, честит миксер, ползвай си го със здраве. Hug

# 24
  • София
...
дядо хаджия, що за висящ козунак споменаваш? Нещо не се сещам какво имаш предвид. newsm78

Амиии сега на мода е така нареченото „висящо кафе“. Отиваш в кафенето плащаш 2 кафета, а взимаш едно. Другото го оставяш „висящо“ ако дойде някой нуждаещ се човек, който не може да си го плати да го изпие той.

Та по този почин нали си мечтая някой тук да обяви и „висящ козунак“.

# 25
Мама Цоцоланка, благодаря за новата тема! Hug

# 26
  • Балчик
ААА, за новите висящи продукти на пазара ли говориш?

Аз викам да не е нещо такова Simple Smile Joy:

Ами по Великден правя такова количество козунак, че може и да оставя 1-2 висящи. Ама през другото време- нищо не остава за бедните.

# 27
Хоп и аз тук , още не съм почнала с опитите за козуначета , ама съвсем скоро ще поправя грешката си .

# 28
Мерси за темичката на Мама Цоцоланка  Hug Hug Hug
Пак красоти сте показали. И мен ме сърбят ръцете да пробвам още една рецепта  Laughing Laughing Laughing ама детето няма да го има сега ваканцията може като се върне.

# 29
Благодаря на мама Цоцоланка за новата тема.  Hug
Аз още събирам смелост да пробвам някоя рецепта. В събота щях да правя козуначените кифлички, но се случи нещо непредвидено.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт