Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 610
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мами,

Аз и в друга тема го писах това, но никакъв отговор нямаше, та включвам се и тук.
Ние също ще подаваме документи за малката красавица и сме в район Одесос. Изчетох цялата тема и май само още една майка питаше за градините в района. Ако имате възможност дайте някаква информация за някоя от следните градини: "Слънчо", Светулка, Пушкин, Теменужка и евентуално "Звънче". Нямаме голям избор, но каквато и да е информация ще ни е полезна.

Благодаря предварително Simple Smile

# 271
Да си питам и аз питанката. Знае ли някой със сигурност, дали трябва да се представи постоянния адрес- по лична карта, или може и настоящ (временно местожителство), за да кандидатстваш за детска градина в еди си кой район Simple Smile Благодаря!

# 272
АлеНия, olly,Pepsilight.....много ви благодаря за отговора.Явно което и да напиша ще е вярно.А на всички пожелавам успех с приема в детските градини.       bouquet

# 273
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
СИСИ,гледа се адреса на личната карта.

# 274
Sisi_Petrova, гледа се постоянния адрес по лична карта.
Katrina.z, преди време и аз бях питала за ясли и градини в Одесос. Не успях да намеря кой знае какви отзиви, минах по всички градини поне отвън и на пръв поглед да огледам, но за условията, за педагозите почти нищо не знам. Подредих ги според близостта до вкъщи и свободните места- ОДЗ Палечко, Слънчо, Светулка и Щастливо детство, като на външен вид Светулка и Слънчо са доста прилични, другите изглеждат не много привлекателно, а околностите на ОДЗ-то така да ги нарека "нелицеприятни".  Mr. Green Въпреки всичко се моля да ни приемат и там, че двете дребосъчки да са на едно място, пък и ни е много близко.

# 275
Не знам до колко е вярно, но чух, че има проект да се закрият всички яслени групи към ОДЗ-тата с цел да станат чисти ЦДГ и така да се открият повече градински места.

# 276
Не знам до колко е вярно, но чух, че има проект да се закрият всички яслени групи към ОДЗ-тата с цел да станат чисти ЦДГ и така да се открият повече градински места.
Не знам доколко е удачно това точно в този момент, аз по принцип съм против яслените групи в ОДЗ-тата, но така влизането в ясли пък ще стане мисия невъзможна.... Rolling EyesАко открият поне по една нова чиста ясла в район - да Peace

Подадох документи днес  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Късмет и на всички кандидатсващи от набора!
Директорката на Дружба ми се стори изключително приветлива и ерудирана жена, а и градината от вътре ме изненада приятно. Сега остана само да чакаме и да се надяваме Praynig

# 277
Здравейте мами,
Имам питане относно набор 2009- за дечицата които не успяха да влязат и са вечни резерви.
Знае ли някой защо за тях няма групи?
И каква е новата процедура?
Виждам някакви места ,единични бройки -за кого по-напред са те....?
Благодаря предварително. Simple Smile

# 278
  • Варна
Директорката на Дружба е приветлива, стига да не отидете в петък Laughing
Може и да ѝ е писнало от мен, че много често ме гледа там като подавам заявления Crazy

Здравейте мами,
Имам питане относно набор 2009- за дечицата които не успяха да влязат и са вечни резерви.
Няма нова процедура.Като има някакви места, които те устройват просто носиш ново заявление.Ако не си подавала тази календарна година, ти трябват нов пълен комплект документи.След това само променяш желанията със заявлението.
Защо няма места и аз не знам, направо е смешно с тези 2-3 места.
Набор 2009 сме най-зле от към места в градините Rolling Eyes

Между другото аз също имам едно питане.
Мъжа ми/ от негово име подаваме док./ смени фирмата от тази седмица.
Сега трябва ли ми нова служебна бележка да нося за комплекта документи.
Преди около месец сме сменили комплекта документи, но тогава той си беше в предната фирма.

# 279
Здравейте мами,
Както вече питах и си отговорих, места за набор 2009 г. няма и няма да има освен ако не се отворят нови градини или не се открият нови групи към съществуващи градини Sad

# 280
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Споко,мами,идеята със закриването на ОДЗ-тата за яслените групи няма да е нещо сериозно защото идеята е да да променят възрастта за прием в градините.Искат да бъде от 2 год.,а не от 3,както е досега.Все е нещо положително.Поне да не се кандидатства по два пъти.

# 281
за набор 2009 нищо, ама нищо не се споменава...
http://www.varnautre.bg/2013/04/19/163920-zabavachki_pod_naem_sh … ite_na_beybi_buma

# 282
нали уж за нашия набор цифрата беше 5390 , тук пише 4000.

# 283
Aз го измислих   Embarassed- ако не ни приемат на градина тази година - след 31.5 започваме да си правим 2-ро бебе Simple Smile Така поне детето няма да страда и аз да мисля на кого да я прехвърля. Въпреки, че има нужда да играе с деца на нейната възраст и да се учи.  Thinking
Оказва се, че доста деца са с предимства. Шансът да ни приемат на първо класиране е минусов даже. Район Одесос е доста голям, а ОДЗ-тата са с малко места Sad
 #Crazy

# 284
Здравейте! Бясна съм на хората, които районират.Ние живеем до частната автогара, района ни е Младост. Най-близкото ЦДГ е Пролет и Синчец- на половин час път пеша.Построиха филиал на Теменужка- на ул. Капитан Райчо- под носа ни е , но първо не ни е по район, второ нямало да има първа група в градината.  Синът ми е последна година в Пролет, после ще искам да учи в Цар Симеон. Представям си как ще търча от единия край на града да водя малкото до другия да водя голямото.... newsm78   Даже нямам избор да са поне в една посока .После искат деца да има... Бясна съм.

Общи условия

Активация на акаунт