Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 676
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
http://gradini-varna.com/ - тук ли гледаш, има ги бройките  newsm78

# 121
Е нормално ли е повече от 24 часа вече да няма инфо за броя места за първа група? Тези хора съвсем го подкараха както им дойте.... Ако си получаваха заплатата за свършена работа, да са умрели от глад #2gunfire

За общия брой места за първа група ли става въпрос ? Нали пише в коя градина колко деца ще се приемат ?!

# 122
 Ау, явно снощи съм спала повечко! 10х. Да ме извинят от Общината ако някой се е засегнал  Rolling Eyes

# 123
Ау, явно снощи съм спала повечко! 10х. Да ме извинят от Общината ако някой се е засегнал  Rolling Eyes

Хихи , те тук от Общината едва ли ни четат  Grinning

# 124
  • Варна

Хихи , те тук от Общината едва ли ни четат  Grinning
О, четат със сигурност Peace

# 125
Явно не само ти си спала снощи, защото и аз тъкмо щях да пиша и да питам къде останаха обявение бройки свободни места.   Sunglasses Благодаря на meadow за линкчето.

# 126
Някой има ли отзиви за ЦДГ "Зрънчо" в Младост или за"Моряче"?

# 127
  • Варна
Тането: пожелавам ти темата да е скучна, монотонна, да не е пълна с бесни родите ли и призиви за стачки ... поне една година боже ... ама не вярвам. Wink
Запис!

# 128
Здравейте!!!

Искам да попитам някой ще кандидатства ли за ДГ Слънчева дъга?   bouquet

# 129
Здравейте!!!

Искам да попитам някой ще кандидатства ли за ДГ Слънчева дъга?   bouquet
Честит рожден ден на детенцето ти!Да ти е живо и здраво и много да те слуша  bouquet
Иначе няма значение кой ще кандидатства там,ако ти харесваш градината,я пишеш в желанията Peace

# 130
Чета Ви,но нещо не ми става ясно, защо отпада условието и двамата родители да представят бележки от месторабота.Отива работещият баща и подава от свое име документите,а съпругата никой не и търси сметка работи ли или не.Поправете ме,ако греша,но така моряшката съпруга ,която не е притисната от недоимъка в държавата си стои в къщи,а детето й е прието в ДГ.Друга майка, която трепери над работното си място и се чуди как да свърже двата края,ще трябва да напусне, за да гледа неприетото си дете?!!

# 131
  • Варна
Има и такива майки, които не работят, не защото съпругът им ги затрупва с пари, а защото няма кой да им гледа детето. Те кога ще почнат работа, като стане първи клас ли?

# 132
Чета Ви,но нещо не ми става ясно, защо отпада условието и двамата родители да представят бележки от месторабота...... моряшката съпруга ,която не е притисната от недоимъка в държавата си стои в къщи,а детето й е прието в ДГ.Друга майка, която трепери над работното си място и се чуди как да свърже двата края,ще трябва да напусне, за да гледа неприетото си дете?!!
Днес съм ранна, ранна тук и ще ти отговоря с един мой стар пост тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687042.msg24447611#msg24447611

Айде да не гледаме все в паницата на комшията  Wink

Веско, няма да има спокойствие скоро, на, виж ме, още надничам в темата.....и пак на всеки 2 страници се пита едно и също  Mr. Green Joy

# 133
  • Варна
Това с работещи-неработещи няма как да се оправи, но ако го измислите организирайте се и идете в общината докато сте много! Не чакайте и не приемайте обещания без срок за изпълнение. Има хора от миналогодишната кампания с опит в тези битки, ползвайте ги.
Но ... всичко това след първо класиране като се види колко остават на улицата...

# 134
Аз само не разбирам защо считате,че една безработна майка има предимство ,ако подава документи???Питам съвсем искрено,защото повечето директорки гледат къде работиш като приемат документите,за да имат някаква полза от теб после,на мен този номер с томболата не ми минава,но няма да дам 3000-4000 лв за нещо което държавата е длъжна да ми осигури!!!Спред мен да си безработна майка в случея не е предимство ,а напротив!И какво общо има дали един или двама родители ще подават и кой работи или не?Обяснете моля Confused

Общи условия

Активация на акаунт