Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 645
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 150
http://gradini-varna.com/ - тук ли гледаш, има ги бройките  newsm78
според този списък за родените 2009 вече срока за подаване на документи е изтекъл ли?
За родените 2009 всяка седмица се обявяват свободни места в различни градини.

# 151
Въпросът ми сигурно е глупав, но тези 5-7-10 места за предните набори, които се обявяват всяка седмица, откъде ги изцеждат? И защо не се обявят всички накуп?

# 152
vassi79, изобщо не визирам тебе, извинявай ако така се разбира поста ми   bouquet
Постът ми беше към тези, на които най-големия им проблем са безработните майки. Аз също не работя в момента, и не разбирам защо някой иска да ми отнеме правото детето ми да ходи на градина, за да мога аз да започна работа.
За съжаление, нещата в момента са поставени така,че никой не може да отнеме правата на самоволно пожелалите да са "безработни" да ползват ДГ.Така, че те нито са длъжни да работят,нито да си гледат децата...Живот.Сори,ако някой се е засегнал.

# 153
  • Варна
Както и да е, всеки с мнението си, докато местата в градините са толкова недостатъчни, дразги все ще има Peace 

Аз сега си попълвам декларацията и искам да попитам нещо. Едно от желанията ми е филиал, да го пиша ли като отделно желание?

# 154
Аз сега си попълвам декларацията и искам да попитам нещо. Едно от желанията ми е филиал, да го пиша ли като отделно желание?
Meadow, и на мен това с филиалите не ми е ясно. Питах по-рано, но никой не се включи. Не знам и аз да конкретизирам ли филиал или не, като отделни желания ли се водят основна сграда и филиал...
Не ми е ясно и по какъв критерий да си подреждам желанията- според брой свободни места ли, според близост до дома ли... Батак ми е...

Харемче,  успех и на вас, и на нас, и на всички!

# 155
  • Варна
Здравейте на всички:)За пръв път ще подаваме документи за детска градина моля ако някой може да препоръча измежду градините в кв. чайка,не зная кои да посоча в желанията   Praynig
Успех на сички Simple Smile

И още едно въпросче:
от 8ми април ще съм на работа и ще имам бележка от работодател,но точно една година съм била безработна,не съм ходила в бюро по труда какво трябва да направя,ще има ли проблем при кандидатстването?
А как си със ЗО и с Д7?
За комплекта документи искат вече непрекъснати ЗО.Справка правят в НАП.

А защо си мислите,че когато подава документ само единия родител,другия не се проверява в НАП? В крайна сметка към комплекта документи даваме и актове за раждане....(лично мое мнение)
...

Защото наистина проверяват само единия родител.Аз нямам ЗО, защото подлежа на глоба заради неподадена Д7 и изчаквам да ми изтече давността.Ако гледаха и моите ЗО нямаше да имаме право да кандидатстваме.

Въпросът ми сигурно е глупав, но тези 5-7-10 места за предните набори, които се обявяват всяка седмица, откъде ги изцеждат? И защо не се обявят всички накуп?
И аз това питам....По мин. седмица за едната градина, където подавахме и бяхме първа резерва даже, бяха обявили 2 места.Не ни приеха.И хоп, в петък като изтече записването и вече не бяхме никаква резерва, същата градина цъфна с още 1 място!
Направо побеснях, защото става дума буквално за няма и седмица разлика.Ако бяха обявили 3-те места заедно, щяхме да сме приети....
Ама не сме и сега пак сме на томбола за 1-то място... Crazy

# 156
Здравейте на всички:)За пръв път ще подаваме документи за детска градина моля ако някой може да препоръча измежду градините в кв. чайка,не зная кои да посоча в желанията   Praynig

И още едно въпросче:
от 8ми април ще съм на работа и ще имам бележка от работодател,но точно една година съм била безработна,не съм ходила в бюро по труда какво трябва да направя,ще има ли проблем при кандидатстването?
А как си със ЗО и с Д7?

Подадох Д7 преди 2 дни  и си ги платих за годината назад.Но незнам трябва ли нещо друго да се плаща  newsm78

# 157
Успех на всички дечица,дано този път имаме радостни новини:))))

# 158

И още едно въпросче:
А как си със ЗО и с Д7?

Подадох Д7 преди 2 дни  и си ги платих за годината назад.Но незнам трябва ли нещо друго да се плаща  newsm78

Конкретно по въпроса ти: имам впечетление от ЦДГ "Калина Малина" - голямата ми дъщеря беше там, и ти я препоръчвам с две ръце. Много съм доволна и съжалявам , че сега с малката тази градина не ми е район. От скоро имат нова сграда изградена непосредствено до старата, и е още по хубаво.Успех !

# 159
  • Варна

И още едно въпросче:
А как си със ЗО и с Д7?

Ако си подала навреме Д7 и не си изтървала срока, всичко трябва да е наред.

# 160
  • Варна
За да сте с непрекъснати здравноосигурителни права трябва да си платите за последните 36 месеца.

# 161
Момичета аз ли не гледам правилно...обявили са 25 свободни места за набор 2010 в Мир... Thinking

# 162
Момичета аз ли не гледам правилно...обявили са 25 свободни места за набор 2010 в Мир... Thinking

Явно са ги обявили за филиала.

# 163
А защо си мислите,че когато подава документ само единия родител,другия не се проверява в НАП?  Моето момченце ще бъде прието в ОДЗ Петър Берон,останах с много добри впечатления от градината и директорката.

Не се проверява трудовата заетост, милиту каза, че се проверяват ЗО.
Много си категорична в последното изречение  Wink
Всъщност в предварително обявените места, които към момента са изтрити, бройките за П. Берон бяха по-малко - за първа група местата бяха 25, а сега в "официално" обявените - местата са 15. Да не би да заделиха 10 места за някои определени деца  Mr. Green

п.п. разбрах защо се чудите къде са отишли обявените места......изтрили са предварителната информация, пуснали са официално бройките, които за някои градини са намалени!!!

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 16:35 от Taneto

# 164
  • Варна
И аз се зачудих на поста за П. Берон, при положение, че за по-големите набори тази седмица места няма за П.Берон, а за по-малките няма как да се знае от сега.
Особено, че в тази градина приемат предимно деца с предимства...

И на мен ми е интересно къде изчезват и защо местата от първоначалните бройки Thinking

Регистър, защо не дойде да внесе малко яснота...??

Общи условия

Активация на акаунт