Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 664
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте, една седмица ме нямаше и  има доста новости. Само не ми става ясно колко свободни места ще има за набор 2009 и дали изобщо ще има!? А може и въобще да са ни отписали  Cry. Трябва ли да подготвям документи отново и да кандидатствам, но като не вижда? Моля да се включи някой, който има повече инфо и да разясни  Praynig
За набор 2009 пускат единични места тук-там, ако тази година не си правила нов комплект документи, трябва да направиш и така да подадеш.След това може само със заявление да си сменяш желанията.
Виж в сайта на градините, сега има само за две градини общо 3 места изкарани за набор 2009.

# 181
Момичета аз ли не гледам правилно...обявили са 25 свободни места за набор 2010 в Мир... Thinking
Здравейте! Може ли да споделите впечатления от градина Мир и ако имате информация, къде ще настанят новата група. Предполагам няма да е в основната сграда, след като там ще правят ремонт.

# 182
Момичета аз ли не гледам правилно...обявили са 25 свободни места за набор 2010 в Мир... Thinking
Здравейте! Може ли да споделите впечатления от градина Мир и ако имате информация, къде ще настанят новата група. Предполагам няма да е в основната сграда, след като там ще правят ремонт.
Здравей. Новата група ще бъде временно настанена в помещение,което досега е било ползвано за полудневно обучение.Намира се до Димят,близо е до основната сграда. Отремонтирано е преди няколко години,като цяло прилично за условията на градината. Впечатленията ми от учителите са повече от добри,досега не съм имала проблеми. За тези 3 години детето ми има доста голям прогрес в обучението. Недостатъците на Мир  не идват от персонала,който работи там,а от базата като цяло. Основната сграда и филиалите към нея са доста остарели,нямат достатъчно пространство за игра в стаите,нямат хубав двор с пързалки и пясъчници,ходенето в морската градина е лукс,а на всички ни е ясно колко е хубаво децата да не са затворени по цял ден,а да имат възможност за игра  Sad

# 183
Ако усетите, че се записват деца по втория начин пишете тук навреме (не че ще има полза).

Нищо, важното е да ги държим малко на тръни там горе на ет.11  Mr. Green

# 184
Здравей. Новата група ще бъде временно настанена в помещение,което досега е било ползвано за полудневно обучение.Намира се до Димят,близо е до основната сграда. Отремонтирано е преди няколко години,като цяло прилично за условията на градината. Впечатленията ми от учителите са повече от добри,досега не съм имала проблеми. За тези 3 години детето ми има доста голям прогрес в обучението. Недостатъците на Мир  не идват от персонала,който работи там,а от базата като цяло. Основната сграда и филиалите към нея са доста остарели,нямат достатъчно пространство за игра в стаите,нямат хубав двор с пързалки и пясъчници,ходенето в морската градина е лукс,а на всички ни е ясно колко е хубаво децата да не са затворени по цял ден,а да имат възможност за игра  Sad
Благодаря ти за информацията, Dead and Gone! Полезна ми е. Имах впечатления единствено от базата, и то от вън. Пък и преди време имаше сигнали от родители за помещението, което е в първия блок до Димят - под блока. Сигналите бяха за влага и мухъл, липса на светлина, бяха сигнализирали ХЕИ, не знам какво се случи след това, но това ме притеснява. За това исках да разбера къде ще бъде І група.

# 185
  • София

Запис да следя!
[/quote]

# 186
Днес след близо 4 часово чакане в Изчислителния център си взех документа за липса на задължения. Една мама ми каза, че в Община Аспарухово вадят същия за 7 дни, но за сметка на това чакаш не повече от 10 мин. Те са към Община Варна, нали? Подадох документи за ОДЗ, но от малкото подадени заявления вече има 3 с предимство, а има само 25 места. Всички май вярват, че времето на подаване на заявлението има значение и гарантира по-големия номер. Ние нямаме предимство, но разчитаме на чудеса.. Моята дъщеричка чак ноември става на 3 г. и не знам дали искам да я пускам на градина през септември, много ми е неясно дали ще ни чакат да станем на 3 г. или трябва да я пускам, евентуално ако ни приемат, преди това. Освен това се чудя къде ще ходят тези няколко хиляди неприети деца?!? Защо се плащат данъци, а нямаме условия за нормален и спокоен живот Sad
Успех на всички.

# 187
  • Варна
Как къде ще ходят - като нас...никъде Tired

Това за Аспарухово може би е инфо от мин. година, тогава можеше и на др. места да се взема бележката за данъците, ние тогава си взехме срещу кметство Проморски, първата година като подавахме документи - също.
Но от тази год. в сайта пише, че бележките се вземали само от инф. център до Мусала и от изч. център срещу мебелната палата.Аз специално ходих за всеки случай да проверя срещу Приморски, но уви, даже и бележка имаше, че не издават бележки Crazy
Та и ние от Мусала взехме.

# 188
Аз ли грешно смятам или найстина има обявени само 1922 места за първа група Thinking?

# 189
  • там където думите не стигат ...
не, не смяташ грешно - толкова са местата 1922

# 190
Всички май вярват, че времето на подаване на заявлението има значение и гарантира по-големия номер. Ние нямаме предимство, но разчитаме на чудеса.. Моята дъщеричка чак ноември става на 3 г. и не знам дали искам да я пускам на градина през септември, много ми е неясно дали ще ни чакат да станем на 3 г. или трябва да я пускам, евентуално ако ни приемат, преди това. Освен това се чудя къде ще ходят тези няколко хиляди неприети деца?!? Защо се плащат данъци, а нямаме условия за нормален и спокоен живот Sad
Успех на всички.
Доколкото разбрах от мнения тук,няма значение кога подаваш документите.Ако ще ти се пада голям номер,ще се падне и ако подадеш док.в последния ден Peace Въпрос на късмет.Моята щерка октомври става на 3г,но пък месец по-рано бих я пуснала.Поне за проба.Стига да я приемат разбира се Praynig

# 191
Запис и от мен,слядя темата.
За случайните числа да кажа само,че мин. год. като подавах за яслена група в ОДЗ за двамата,единия беше с голямо сл. число,другия с малко и съответно - единия беше 9-та резерва,другия 150.И двамата не влязоха съответно.Документите подадох на една дата - началото на април.Не мисля, че е от значение кога ще се подадат.Всичко е лотария.
Късмет на всички!

# 192
  • Варна
Как разбирате колко деца с предимство са подали документи?
Майки 2010 рано е да се отчайвате, на първо класиране ще влязат повече от 2 навсеки 3 деца. Драмата ще е за тези 700 деца(според мен), които не влязат.
Само за справка миналата година имаше около 1700 места, а набора беше по-голям.

# 193
А колко са родените 2010, къде има инфо?

# 194
  • Варна
Набор 2010г.-5390 деца  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт