Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 574
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Интересно къде на Железкова има място за детска градина... newsm78
Зад майчин Дом .
Shocked Сериозно, там ли ще бъде?
То наистина май само там може.

Мами и да кажа, не се отчайвайте.Моето дете сега август направи 4г. и сега посред лято точно в тези единични бройки като по чудо беше приета, та даже имах късмета да я разменя и сега ще посещава градината срещу блока ни.Е "пришълеца" ще е Simple Smile Но съм доволна, че въобще я приеха, вече си мислех, че ще чакаме да стане на 5г..
Даже съвсем скоро тръгва.
Eee не исках да обидя никого с това определение, аз бях дете, което поради слаб имунитет започна градина във втора група и се чувствах така Sad съжалявам ако някой се е поувствал засегнат

# 1 066
http://petel.bg/Prodalzhava-dopalnitelniyat-priem-v-detskite-gradini__51171

Прави ми впечатление как бройката за сградата където беше Малкия принц намалява - започна от 120, после казаха 100, а сега са 90. Накрая може 50 да бъдат...
А отделно приема ще е декември месец, а ремонта до края на учебната година  newsm78

# 1 067
Зад майчин Дом .

Ейййй на 2 крачки ще ми е! Дано я построят, обаче Simple Smile

# 1 068
  • Варна
Зад майчин Дом .
Shocked Сериозно, там ли ще бъде?
То наистина май само там може.

Мами и да кажа, не се отчайвайте.Моето дете сега август направи 4г. и сега посред лято точно в тези единични бройки като по чудо беше приета, та даже имах късмета да я разменя и сега ще посещава градината срещу блока ни.Е "пришълеца" ще е Simple Smile Но съм доволна, че въобще я приеха, вече си мислех, че ще чакаме да стане на 5г..
Даже съвсем скоро тръгва.
Eee не исках да обидя никого с това определение, аз бях дете, което поради слаб имунитет започна градина във втора група и се чувствах така Sad съжалявам ако някой се е поувствал засегнат
Не съм се засегнала Simple Smile
Аз самата като дете съм сменила 3 ДЗ - ясла, и след това две градини.
То наистина е хубаво децата да тръгват заедно, ама с тази липса на места просто няма как да стане.Но пък познаваме някои деца в групата поне.

# 1 069

Прави ми впечатление как бройката за сградата където беше Малкия принц намалява - започна от 120, после казаха 100, а сега са 90. Накрая може 50 да бъдат...
А отделно приема ще е декември месец, а ремонта до края на учебната година  newsm78

Приема - м. Декември, а ремонта да края на учебната година - и мен ме притесни това, по моите сметки края на учебната година означава месец Май, Юни догодина. Дано греша обаче ...... Thinking

# 1 070

Приема - м. Декември, а ремонта да края на учебната година - и мен ме притесни това, по моите сметки края на учебната година означава месец Май, Юни догодина. Дано греша обаче ...... Thinking

Дано да се окаже края на календарната година Wink Миналата година по спомен групите, които приеха там май тръгнаха след Нова година, та може и сега да стане така  newsm78

# 1 071
Както по-горе са писали някои майки, най-важното е да не се отказвате и да подавате заявления със сменени желания винаги, когато има места . Дори и само едно място да е обявено, дори и да е далече от дома ви. Аз подавах заявления почти всяка седмица, дори и за 1-2 места във Владиславово, Аспарухово..., а живеем на центъра. Сина ми е роден 2009. Приеха го преди 2 седмици в Светулка и от днес вече е на градина. Пожелавам късмет на всички деца и дано бъдат приети скоро!

# 1 072
  • Варна,морето,сините вълни...
Аз не се отказвам и подавам постоянно заявления,но не пиша градини в квартали където няма да мога да водя детето си. Не намирам смисъл в това,после да търся някой да се сменим и т.н. идеята не е само да си участваме, да видим какво число ще изтеглим.....или греша ?
Ето тази седмица няма да подавам,няма смисъл досега има 3 предимста и съм убедена, че ще са за централните градини (и предната седмица беше същото положение). Надявам се когато пуснат нормални бройки за цели групи,тогава ако имаме късмет....Успех на всички дечица,честно и търпеливо участващи в тази хазартна лотария! Peace

# 1 073
titka.banditka абсолютно съм за ЗА за това, което  си написала. Аз също не се отказвам, аз също подавам всяка седмица, тая надежди, че ще приемат детето ми,  но тези предимства убиват всяка една частица в мен, която поне малко се е надявала на чудото.
относно подаването за кварталите също съм на твоето мнение - ето примера е явен с последното класиране,  всеки който е кандидатствал за градината в Аспарухово е приет, но само единици са се записали ..., че кой ще си смени градината на детето ако не живее или поне работи в Аспарухово .... no

# 1 074
Аз не се отказвам и подавам постоянно заявления,но не пиша градини в квартали където няма да мога да водя детето си. Не намирам смисъл в това,после да търся някой да се сменим и т.н. идеята не е само да си участваме, да видим какво число ще изтеглим.....или греша ?

Абсолютно съм съгласна. И аз не намирам смисъл и логика в това да подаваш заявление с надеждата евенуално после да направиш замяна или пък да ти приемат детето там и да не го запишеш.

# 1 075
Както по-горе са писали някои майки, най-важното е да не се отказвате и да подавате заявления със сменени желания винаги, когато има места . Дори и само едно място да е обявено, дори и да е далече от дома ви. Аз подавах заявления почти всяка седмица, дори и за 1-2 места във Владиславово, Аспарухово..., а живеем на центъра. Сина ми е роден 2009. Приеха го преди 2 седмици в Светулка и от днес вече е на градина. Пожелавам късмет на всички деца и дано бъдат приети скоро!

Не се отказваме, но ни мъчат едни подозрения, че сме въвлечени в някакава далавера с принтерна хартия. Хайде да посмятаме. Ако за всяко неприето детенце се подават заявления всяка седмица в продължение на две-три години - това прави купища хартия, от общината се отчита бурна дейност и загриженост за децата на Варна, а истината е че "те са си само наша грижа и отговорност, до настъпване на възрастта в която задължително трябва да посещават подготвителните групи". Това ми сподели, не без известна доза раздразнение, една общинска служителка и уби на момента всичките ми илюзии. Но съм и благодарна донякъде, че поне беше честна, защото вече знам кое е по-добре за нашето семейство. Не стоя със скръстени ръце и не се надявам като идиот да спечеля от тотото, за да си покривам вноските по ипотечния кредит, образно казано, а съм си пазарила две възрастни съседки от блока да гледат на смени детето , докато ние се трудим и внасяме данъци в същата тази "Загрижена" община. Продължавам да подавам заявления, ей така, по инерция, за да съм и аз в далаверата, дет се вика. Успех на всички напразно надяващи се! Наистина, с най- добри чувства, защото и вие сте в същото унизително състояние, като нас.  Simple Smile

# 1 076
Специално поздравявам Милиту и детето й. Ако бях в града щяхме да се разменим взаимно  Wink. Мен случайно ме свързаха с едно семейство, което правеше същата гимнастика като нас сутрин и вечер само, че в обратните посоки и сега се разменяме. С теб няма да се засечем в групата. Пожелавам ти да сте здрави, предполагам, че вече си се успокоила.

# 1 077
  • Варна
Специално поздравявам Милиту и детето й. Ако бях в града щяхме да се разменим взаимно  Wink. Мен случайно ме свързаха с едно семейство, което правеше същата гимнастика като нас сутрин и вечер само, че в обратните посоки и сега се разменяме. С теб няма да се засечем в групата. Пожелавам ти да сте здрави, предполагам, че вече си се успокоила.

Тане, благодаря ти Hug
Да, успокоих се вече.Мислех, че ще се засечем с вас, но още по-добре че няма щом сте извадили късмет с размяната! Hug
Ние тръгваме от 1-ви Simple Smile

# 1 078
http://varna.dir.bg/news.php?id=15070956     И къде ги тез места?

# 1 079
  • Варна,морето,сините вълни...
Те 44, ама са общо за всички. Аз и тази седмица няма да подавам заявление Mr. Green Ще пропусна Аспарухово и това срамежливо 1 местенце в Незабравка (защо ли си мисля че е запазено вече Wink )

Общи условия

Активация на акаунт