Банята - 19-та тема

• 116 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! Ремонът на бяната ми взема здравето преди още да съм го започнала.  Embarassed

Като дизайн съм харесала ето тези плочки. Турски са. Имате ли отзиви за качеството им? Ако не са добри, ще се радвам на съвети към какво да се насоча. Банята ми в съвсем мъничка (тоалетната е отделно) и ще правя ремонта съвсем сама, затова всякакви препоръки са добре дошли!   bouquet   bouquet    bouquet

# 166
Съвсем сама ли ще лепиш плочките? Ще има ли преработка на ВиК? А дали са качествени плочките не може да се разбере до като не започне лепенето и рязането им . Естествено е добре да се предвиди допълнително количество от тях. Ако след време се наложи нещо да се оправя не е сигурно, че все още точно този модел ще го има на пазара. Има разни допълнителни операции, които се правят преди да започне лепенето.

# 167
Някой ползвал ли е диспенсър за паста за зъби.
Обмислям да купя уж за по удобно за децата, че не успяват да си изстискат добре паста върху четките, но се чудя дали наистина върши работа.

# 168
Здравейте, момичета! Ремонът на бяната ми взема здравето преди още да съм го започнала.  Embarassed

Като дизайн съм харесала ето тези плочки. Турски са. Имате ли отзиви за качеството им? Ако не са добри, ще се радвам на съвети към какво да се насоча. Банята ми в съвсем мъничка (тоалетната е отделно) и ще правя ремонта съвсем сама, затова всякакви препоръки са добре дошли!   bouquet   bouquet    bouquet

Току що ми наредиха същите, но зелени.
Майстора се оплака, че не са калибровани и си е така - видя малко зор. А и фриза е сняколко мм по-дълъг от останалите. Не ни достигнаха и допоръчвахме и другите - явно от нова партида - се оказаха с малка разлика в цвета.

Аз все пак си ги харесвам. Получи се много красиво и пак бих си ги избрала.

Опитах да съм обективна.  bouquet

# 169
Съвсем сама ли ще лепиш плочките? Ще има ли преработка на ВиК? А дали са качествени плочките не може да се разбере до като не започне лепенето и рязането им . Естествено е добре да се предвиди допълнително количество от тях. Ако след време се наложи нещо да се оправя не е сигурно, че все още точно този модел ще го има на пазара. Има разни допълнителни операции, които се правят преди да започне лепенето.

bouquet   bouquet

Не, няма да ги лепя сама, но за решенията нямам съветник. Вече имам майстор, от когото съм с отлични впечатления. Да, ще сменяме тръбите, налага се. Предвидила съм да купя допълнително количество плочки, но се притеснявам, че не съм добре запозната и мога да се спра на нещо некачествено или неподходящо. Бюджетът ми е среден - нито за най-евтиното, нито за най-скъпото.

Плочките са ми основната грижа, не искам след 6 месеца да се начупят или да пропускат вода. Другото е на какви материали да се спра за огледало и шкаф, за да не мухлясват или ръждясат за нула време.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 16:42 от Мahidevran

# 170

Много благодаря! Simple Smile   bouquet Щом имаш точно такива, от това по-обективно мнение едва ли мога да получа! Simple Smile Аз също мисля за зелени всъщност. Извини ме за тъпия въпрос, подовите плочки хлъзгави ли стават като се намокрят?  Embarassed

Под калибровани имаш предвид, че размерите им се разминават ли? Освен, че е практически неудобно за майстора, се притесних дали няма да не стане грозно, ако има разминаване. Най-вече си мислех дали не са с добро качество няма да се напукат например или да пропускат вода. Имаш ли наблюдения / мнение?

Много благодаря отново! Simple Smile

# 171
Да и аз все от това се пазаех - да не се напукат - но няма как да кажа нищо по този въпрос, защото още не става за ползване - ремонта продълзава - ваната, мивката  и т.н. не са сложени, така че няма как да кажа и за хлъзгането. Иначе освен, че се разминават малко размерите не са и идеално плоски.

# 172
Да и аз все от това се пазаех - да не се напукат - но няма как да кажа нищо по този въпрос, защото още не става за ползване - ремонта продълзава - ваната, мивката  и т.н. не са сложени, така че няма как да кажа и за хлъзгането. Иначе освен, че се разминават малко размерите не са и идеално плоски.

Успех със завършването на ремонта! Simple Smile С удоволствие ще погледна снимки, ако имаш желание да споделиш. Simple Smile Планирам моя за след месец, така че има време. Simple Smile

# 173
ще се постарая, но не съм добра в качването
Все пак ще опитам
Успех и на теб. А до месец дано да мога да споделя повече

# 174
За турските плочи знам, че не са калибровани и имат разлика едни от други. Трябва да се редят на голяма фуга, за да се избегне разликата в размерите. Същото е и с цвета. Гледала съм ги, но не бих се спряла на тях. Мое мнение!

# 175
Това добре, но в ценови клас около 20-25 лв/м2 какво е добро тогава?

Ние тотално се разочаровахме от новата серия на КАЙ - всички криви ...

# 176
Не очаквайте чудеса от плочки под 30-35 лева.  Да не казвам повече.

# 177
Не очаквайте чудеса от плочки под 30-35 лева.  Да не казвам повече.
Ние сме с плочки на КАИ на цена 17.00 лв. Почти нямаше фира и съвпадаха много добре при полагане, рязане и тн. Не мисля, че цената е определяща за плочките. По- скоро е въпрос на късмет-според серията на изпичане. Имаме КАИ плочки и в коридора и кухня. Доволни сме, съвпадат и не се разминават. Коридора и кухнята са с гранитогрес. За турските плочки и грес не чувам добри отзиви.

# 178
Биси , изкарала си късмет, защото плочките на КАЙ не са от най-правите Simple Smile

# 179
Биси , изкарала си късмет, защото плочките на КАЙ не са от най-правите Simple Smile
И аз това казвам, че е въпрос на късмет.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт