С колегата ми който е на 21г като мен сме решили да пътуваме до тайланд за коледа (19-29) като излитаме от Истанбул на 19дек, прекарваме 18 часа на летище в Казакстан и след това директно към Пукет като това е дестинацията която сме избрали. Прибирането е подобно. Това са най-евтините полети които намерих (600евро на човек), бих бил благодарен ако някой може да ме информира дали има и по-евтини, което ме съмнява

Бюджета, който имаме е около 3500-4000лв на човек включено полетите, само двамата ще сме и няма да си взимаме приятелките.
Интересно ми е дали парите там ще ни стигнат, като не искаме да се лишаваме от нищо, airbnb-тата за евтини, излизат към 60-70лв на вечер на човек, но цените там все ми изглеждат различни, сигурно е според района. А конкретния район в който искам да отсядаме е Патонг, като искаме и да имаме възможност да видим няколко забележителности наоколо, което ме навежда на мислъта, че ще трябва да наемем кола или моторче.
И двамата знаем английски перфектно, съмнявам се да имаме проблеми с езиковата бариера, особено на такова туристично място.
Също си нямаме и на идея ситуацита с визите как е. Първата ни такава почивка с такъв мащаб освен типичното до Гърция и Сл. Бряг.
Благодаря!